lolka123 Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Witam, bardzo często miewam dziwne sny aż w końcu postanowiłam dowiedzieć się o co chodzi. Wczorajszej nocy przyśniło mi się coś intrygującego. Zaczęło się od tego, że byłam na wycieczce szkolnej na której spotkałam również mój ulubiony zespół (?). Szliśmy razem do ogromnego budynku, wielkie sale gimnastyczne, pełno zabawek. W pewnym momencie znalazłam się w oddzielnym pokoju, widziałam swoje odbicie, zaczęłam poruszać zębami palcem aż nagle odpadły mi trzy zęby z samego przodu. Najdziwniejsze było to, że zęby nie odpadły mi osobno, tylko razem, powiedzmy jak kawałek szczęki. Miałam ją w dłoni, pamiętam, że byłam przerażona, chciałam jak najszybciej znaleźć się koło mamy, powiedzieć jej co się stało, chciałam żeby mi pomogła. Szukałam jej a kiedy ją znalazłam, dowiedziałam się chyba od jakiejś osoby trzeciej (nie pamiętam dokładnie), że mama ma raka piersi (moja babcia miała kilka lat temu) i wtedy poczułam ogromny strach, przerażenie wręcz ból, który czułam jeszcze kilka minut po przebudzeniu. Na tym się skończyło. Wiem, że ten sen jest chaotyczny, próbowałam wywnioskować coś sama z senników, ale naprawdę ciężko to wszystko złączyć w jedną całość. Bardzo proszę o pomoc bo ten sen nie daje mi spokoju.. Cytuj
ana8888 Napisano 23 Lutego 2014 Napisano 23 Lutego 2014 Miesiąc temu śniło mi się że wypadła mi górna ósemka. Wyczytałam wtedy w senniku, że górna szczęka symbolizuje rodzinę od strony ojca , dolna od strony matki. Po 2 tygodniach od tego snu zmarła babcia od strony ojca. Nie koniecznie musi to oznaczać śmierć może oznaczać również brak tej osoby lub osób Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi