Frambuesa_ Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Chciałabym Was zapytać czy zdarza Wam się lub wiecie co to oznacza, gdy robiąc rozkład dla siebie wyciągam karty, o których akurat pomyślę? Czasem mnie to przeraża, ale mam wrażenie, że przez to wróżba nie do końca jest prawdziwa, bo w zasadzie "losuję to co chcę"... Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i doświadczenia w tym temacie Cytuj
Trida Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 wiesz to wg mnie nie do końca tak - ja z moja talią jestem dość mocno związana i ja czasami bez kart potrafię powiedzieć 'co by wypadło' i później, dla potwierdzenie tylko - wyjmuję dokładnie te karty. Wg mnie tutaj w dużym stopniu chodzi o intuicje i skilla, którego się ma moja przyjaciółka, która mi stawia karty, ma bardzo podobnie. Więc wg mnie to nie do końca tak, ze 'wyjmujesz co bys chciała' Cytuj
Frambuesa_ Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 No właśnie czasem mnie to przeraża, bo myślę o jakimś temacie, np. "jak minie mój dzień", później jakoś tak w głowie przychodzi na myśl np. Słońce, odwracam kartę i tak jest rzeczywiście. Dlatego myślałam, że wróżba może być nie do końca prawdziwa a jedynie ukazująca moje pragnienia / lęki. Dziękuję za odpowiedź Trida ) Cytuj
tos Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 To normalne zdarzenie. nie tlyko raz ale zdareza sie ze wiele razy wyciagasz ta sama karte... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Kwietnia 2014 Maestro Napisano 9 Kwietnia 2014 Tez tak mam b.często:) Cytuj
gala.tea Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 A ja mam tak, że jeśli jakaś sprawa jest odległa, a mnie trapią wątpliwości i obawy wobec tego, co ma się zdarzyć, to właśnie takie karty wyciągam. Nic konkretnego, lub karty wskazujące na zmaganie z daną kwestią. Kiedy jestem nastawiona pozytywnie, widać to też w kartach. Wnioskuję z tego, że moja rzeczywistość jest taka, jak ją kreuję. Jedynie przy wyciszeniu potrafię odczytać przyszłość, która mnie mogłaby dotyczyć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi