Skocz do zawartości

Las

ejmiblaneczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poznałam nowa osobe. W snie ta osoba siedziała w srodku lasu jakby mnie oczekiwała,patrzac w moja strone. Jak mam to interpretowac?

:)

Napisano

Nie wiemy kim jest dla Ciebie ta nowo-poznana osoba - koleżanką, przyjaciółką; sąsiadem, znajomym z pracy? Czy jest to mężczyzna, a może kobieta? A także jakimi uczuciami ją darzysz? Gdybyś to zawęziła, łatwiej byłoby nam to zinterpretować :)

Ze względu na tematykę snu - las, powinnaś zastanowić się, czy ostatnio nie zmagasz się z jakimś konkretnym problemem, który wymaga podjęcia pewnej decyzji - przykładowo zaproponowano Tobie wyjazd w celach zarobkowych do dwóch różnych miejsc i nie możesz zdecydować się, które z nich wybrać. Las symbolizuje, że zbliżają się dla nas trudne czasy, w których przyjdzie się nam sprawdzić. Związane jest to z podjętymi przez nas niegdyś decyzjami. To z kolei pośrednio wiąże się z "oczekiwaniem". Widok człowieka czekającego na coś - na pomoc, na autobus - należy czytać na opak, że nie ma czasu do stracenia i trzeba szybko podjąć jakąś decyzje, chwycić los w swoje ręce. Symbol ten ostrzega nas, że im dłużej będziemy zwlekać odkładając sprawy "na potem" - to będziemy musieli skorzystać z pomocy osób bliskich, bo problem tak narośnie, że nie będziemy mogli go pokonać w pojedynkę (motyw nowo-poznanej osoby, u której prawdopodobnie będziesz wtedy szukała pomocy) :)

Napisano

Dziękuje bardzo. To nowo poznany chłopak,mężczyzna na twarzy miał usmiech... Uczucia mam mieszane ale na pewno jest coś magnetycznego między nami...