ejmiblaneczka Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Poznałam nowa osobe. W snie ta osoba siedziała w srodku lasu jakby mnie oczekiwała,patrzac w moja strone. Jak mam to interpretowac? Cytuj
Momma Marie Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Nie wiemy kim jest dla Ciebie ta nowo-poznana osoba - koleżanką, przyjaciółką; sąsiadem, znajomym z pracy? Czy jest to mężczyzna, a może kobieta? A także jakimi uczuciami ją darzysz? Gdybyś to zawęziła, łatwiej byłoby nam to zinterpretować Ze względu na tematykę snu - las, powinnaś zastanowić się, czy ostatnio nie zmagasz się z jakimś konkretnym problemem, który wymaga podjęcia pewnej decyzji - przykładowo zaproponowano Tobie wyjazd w celach zarobkowych do dwóch różnych miejsc i nie możesz zdecydować się, które z nich wybrać. Las symbolizuje, że zbliżają się dla nas trudne czasy, w których przyjdzie się nam sprawdzić. Związane jest to z podjętymi przez nas niegdyś decyzjami. To z kolei pośrednio wiąże się z "oczekiwaniem". Widok człowieka czekającego na coś - na pomoc, na autobus - należy czytać na opak, że nie ma czasu do stracenia i trzeba szybko podjąć jakąś decyzje, chwycić los w swoje ręce. Symbol ten ostrzega nas, że im dłużej będziemy zwlekać odkładając sprawy "na potem" - to będziemy musieli skorzystać z pomocy osób bliskich, bo problem tak narośnie, że nie będziemy mogli go pokonać w pojedynkę (motyw nowo-poznanej osoby, u której prawdopodobnie będziesz wtedy szukała pomocy) Cytuj
ejmiblaneczka Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 Dziękuje bardzo. To nowo poznany chłopak,mężczyzna na twarzy miał usmiech... Uczucia mam mieszane ale na pewno jest coś magnetycznego między nami... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi