Polini Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Więc tak, zaczeło się z tego co pamiętam od tego że było coś na podobe jakiejś imprezy w mojej dawnej szkole (do której chodziłem jakieś 12 lat temu), ale w środku było zupełnie inaczej, byłem tam ze swoją dziewczyną, która po jakiejś sprzeczce na temat zdrady wyszła stamtąd, na dworzu padał śnieg, tak jakby w jednym rogu boiska szkolnego (dla mnie z lewej u góry xd), stał tam dom, przed którym zobaczyłem moją dziewczynę, podbiegłem do niej a ona była już w środku, leżała w łóżku na środku domu, w domu było pełno śniegu, bo był napewno bez dachu (nie pamiętam dokładnie ale może nawet nie miał ścian), były tam jeszcze jakieś dwie osoby których nie znałem, to byli jej znajomi, zaraz obok stał mój samochód campingowy, do którego ją zaciągnąłem, ona poszła bo tam było ciepło i zaciągneła ze sobą dwójkę znajomych. Tam przyczaiłem w jak pisała z kimś po nacieraniach przyznała się, że się z nim spotykała, ale gdy ja zły, zdenerwowany, w szale nacierałem, ona wyjawiła mi, że jest facetem i mam sobie dać spokój, ja zrozpaczony nie mogłem w to uwierzyć z bezsilności poleciały mi łzy i się obudziłem Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Polini Cytuj
auris81 Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Witam Prosze zmienic tytul na regulaminowy. Pozdrawiam Cytuj
Polini Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 Nie mogę zmienić tytułu wątku, jedynie treść w poście. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi