Arshi Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Jak wplyna na moja kariere szkolenia z programow budowlanych na ktore sie zapisalem i chce isc? [sa to zawansowane programy w ktorych mozna obliczac cale budynki a nie tylko ich elementy, zapisalem sie na kilka programow ktore sa ze soba powiazane... szkolenie do tanich nie nalezy ale inwestuje w siebie] 2kieliechy-3bulawy-krolowa denarow- DOLOZOENE 10 kielichow=9 pustelnik Spodobaja mi sie te programy, oddnajde sie w nich i bede czesciej je stosowal? Przez co znajde lepsza prace? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Każda inwestycja w siebie jest dobra. Karty według mnie ładne,widać,że będą z tego korzyści. Cytuj
niiwa Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 W Pagan Tarot ładnie widać jak odkrywasz nowe możliwości zarobku drogą internetową/3 buław/ - możliwa jest taka opcja? Finalnie jest to opłacalne i z zyskiem na przyszłość, doświadczasz również wiedzy z wyższych półek. Możliwa współpraca z kobietą. 1 Cytuj
Arshi Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 Nie wiem czy to zarobki droga internetowa Ale on moglby sluzyc jak kanal przekaznikowy np. znajomy moglby mi podsylac zagadnienie/wytyczne do projektow to bym mogl jemu cos policzyc i pozniej to narysowac w CAD-zie... Widza jest lecz znajomosc nowszy programow (ulatwiajacych prace) kuleje... Bo jak sie stoi w miejscu to jakbym sie cofal ;/ Cytuj
niiwa Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Właśnie tak jak piszesz, w efekcie jest twoje spełnienie się, a więc inwestycja jest warta efektów. Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 2kieliechy-3bulawy-krolowa denarow- DOLOZOENE 10 kielichow=9 pustelnik widać, że jest to coś co lubisz robić, opłaci się. Ten kurs tworzy nowe możliwości,nabierzesz doświadczenia. Pustelnik, to własciwa droga. Cytuj
Arshi Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Napisano 31 Stycznia 2014 Az jestem sam ciekawy tego kursu Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 karty bardzo dobre widać spotkania pod tym kątem - 2 puchary oraz działania i planowania przyszłości z tym związanym - 3 buławy. pod koniec masz królową denarów, która siedzi na stabilnym tronie i ma wszystkiego pod dostatkiem, tak też może być z Tobą. Do tego 10 pucharów czyli spełnienie, osiągnięcie celu, pełne szczęście i satysfakcja. Myślę, że ten kurs może Cię wzbogacić pod wieloma względami Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 przydadzą CI się i warto je skończyć Cytuj
Arshi Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 Dziekuje wszystkim za IR A moze ktos jeszcze chce cos dodac ? Cytuj
Trida Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Jak wplyna na moja kariere szkolenia z programow budowlanych na ktore sie zapisalem i chce isc?[/i]2kieliechy-3bulawy-krolowa denarow- DOLOZOENE 10 kielichow=9 pustelnik Przydadzą się oj przydadzą. Pamiętajmy, ze Pustelnik zwany jest też Eremitom a ten - posiada niesamowitą wiedzę etc. Wiec stawiam na to, że szkolenia wiele Ci mogą pomóc. 3 buław jako otwarcie drogi, królowa denarów - może nowa Pani dyrektor :>? W każdym bądź razie ja tu widzę inwestycje na plus Cytuj
Gość Linkinia Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 2kieliechy-3bulawy-krolowa denarow--> HB Kapłan dołożone 10 kielichów --> Diabeł, Kochankowie Arshi wydaje mi się, że jak najbardziej kursy zaoowocują w przyszłości. Widać współpracę i Twój wkład włożony w to, by sobie je przyswoić i wykorzystać w przyszłości. Będą perspektywy, może nie tak szybko, jakbyś chciał, ale będą. Myślę nawet, że możesz mieć dwie propozycje wyboru i w tym pomoże Ci kobieta. Efekt jest świetny, 10 kielichów to szczeście i dobrobyt. Nie poddawaj się, jak coś sprawiać Ci będzie trudność. Powodzenia! ) Cytuj
Gość ANEZ Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Te szkolenia zaowocują w przyszłości tak jak pisze Linkinia. Wpłyną pozytywnie na Twoja sytuację finansową, nauczą Cię współpracy, komunikacji z ludzmi. Uzyskasz wiedzę, która pozwoli Ci projektować domy. Bardzo często 10 kielichów w moich rozkładach na temat budownictwa to budowa lub projektowanie domów. To może przynieść Ci tylko korzyści, wszystkiego trzeba próbować żeby potem zdecydować co się chce robić, co da Ci przyszłość. Powodzenia Cytuj
Arshi Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 To widze ANEZ ze budowlncy lubia do Ciebie po rady przychodzic? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 To widze ANEZ ze budowlncy lubia do Ciebie po rady przychodzic? Zgadłeś, a na dodatek mój mąż jest budowlańcem. Cytuj
Arshi Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 O to widze ze jestes obyta w tym klimaci i to bardzo, i wiesz ze na rynku pracy jest bardzo duzo inzynierow i zeby miec dobra prace trzeba sie wyrozniac kwalifikacjami no i znac ludzi z branzy Cytuj
Arshi Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 W tym tygodniu mam pierwsze szkolenie , zaczynam od revit structure Cytuj
Beata39 Napisano 3 Marca 2014 Napisano 3 Marca 2014 Dokonałeś dobrego wyboru który wpłynie pozytywnie na twoje życie, będziesz czuł że tego ci trzeba było. Nawet bez kart pewnie zapisałbyś się na ten kurs i byłbyś zadowolony. Bo najważniejsze jest to, że robi się to co się lubi, co może dać satysfakcje i szczęście. Powodzenia Cytuj
Arshi Napisano 30 Marca 2014 Autor Napisano 30 Marca 2014 Wlasnie dzis skonczylem kurs z kolejnego programu Podobal mi sie baaardzo , szczegolnie ze jzu troszke umialem i na tym szkoleniu moglem sie podszkolic jeszcze lepiej wrecz meczylem prowadzacego swoimi problemami A to wyszlo grupie na reke dowiedzieli sie przydatnych funkcji ktore np, mi byly niezbedne 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi