Skocz do zawartości

Inwestycja w siebie...ale czy dobra? (ZWERYFIKOWANY)

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wplyna na moja kariere szkolenia z programow budowlanych na ktore sie zapisalem i chce isc?

[sa to zawansowane programy w ktorych mozna obliczac cale budynki a nie tylko ich elementy, zapisalem sie na kilka programow ktore sa ze soba powiazane... szkolenie do tanich nie nalezy ale inwestuje w siebie]

2kieliechy-3bulawy-krolowa denarow- DOLOZOENE 10 kielichow=9 pustelnik

Spodobaja mi sie te programy, oddnajde sie w nich i bede czesciej je stosowal? Przez co znajde lepsza prace?

Napisano

Każda inwestycja w siebie jest dobra. Karty według mnie ładne,widać,że będą z tego korzyści.

Napisano

W Pagan Tarot ładnie widać jak odkrywasz nowe możliwości zarobku drogą internetową/3 buław/ - możliwa jest taka opcja?

Finalnie jest to opłacalne i z zyskiem na przyszłość, doświadczasz również wiedzy z wyższych półek. Możliwa współpraca z kobietą.

• Lubię to! 1
Napisano

Nie wiem czy to zarobki droga internetowa ;) Ale on moglby sluzyc jak kanal przekaznikowy np. znajomy moglby mi podsylac zagadnienie/wytyczne do projektow to bym mogl jemu cos policzyc i pozniej to narysowac w CAD-zie... Widza jest lecz znajomosc nowszy programow (ulatwiajacych prace) kuleje... Bo jak sie stoi w miejscu to jakbym sie cofal ;/

Napisano

Właśnie tak jak piszesz, w efekcie jest twoje spełnienie się, a więc inwestycja jest warta efektów. Powodzenia :)

Napisano

widać, że jest to coś co lubisz robić, opłaci się. Ten kurs tworzy nowe możliwości,nabierzesz doświadczenia. Pustelnik, to własciwa droga.

Gość Euterpe
Napisano

karty bardzo dobre :)

widać spotkania pod tym kątem - 2 puchary oraz działania i planowania przyszłości z tym związanym - 3 buławy.

pod koniec masz królową denarów, która siedzi na stabilnym tronie i ma wszystkiego pod dostatkiem, tak też może być z Tobą. Do tego 10 pucharów czyli spełnienie, osiągnięcie celu, pełne szczęście i satysfakcja. Myślę, że ten kurs może Cię wzbogacić pod wieloma względami :)

Napisano

Dziekuje wszystkim za IR :)

A moze ktos jeszcze chce cos dodac ? :)

Napisano
Jak wplyna na moja kariere szkolenia z programow budowlanych na ktore sie zapisalem i chce isc?[/i]

Przydadzą się oj przydadzą.

Pamiętajmy, ze Pustelnik zwany jest też Eremitom a ten - posiada niesamowitą wiedzę etc. Wiec stawiam na to, że szkolenia wiele Ci mogą pomóc.

3 buław jako otwarcie drogi, królowa denarów - może nowa Pani dyrektor :>?

W każdym bądź razie ja tu widzę inwestycje na plus :)

Gość Linkinia
Napisano

2kieliechy-3bulawy-krolowa denarow--> HB Kapłan

dołożone 10 kielichów --> Diabeł, Kochankowie

Arshi ;) wydaje mi się, że jak najbardziej kursy zaoowocują w przyszłości. Widać współpracę i Twój wkład włożony w to, by sobie je przyswoić i wykorzystać w przyszłości. Będą perspektywy, może nie tak szybko, jakbyś chciał, ale będą. Myślę nawet, że możesz mieć dwie propozycje wyboru i w tym pomoże Ci kobieta. Efekt jest świetny, 10 kielichów to szczeście i dobrobyt. Nie poddawaj się, jak coś sprawiać Ci będzie trudność.

Powodzenia! ;))

Napisano

Te szkolenia zaowocują w przyszłości tak jak pisze Linkinia. Wpłyną pozytywnie na Twoja sytuację finansową, nauczą Cię współpracy,

komunikacji z ludzmi. Uzyskasz wiedzę, która pozwoli Ci projektować domy. Bardzo często 10 kielichów w moich rozkładach na temat

budownictwa to budowa lub projektowanie domów. To może przynieść Ci tylko korzyści, wszystkiego trzeba próbować żeby potem zdecydować co się chce robić, co da Ci przyszłość. Powodzenia

Napisano

To widze ANEZ ze budowlncy lubia do Ciebie po rady przychodzic? :)

Napisano
To widze ANEZ ze budowlncy lubia do Ciebie po rady przychodzic? :)

Zgadłeś, a na dodatek mój mąż jest budowlańcem.

Napisano

O to widze ze jestes obyta w tym klimaci i to bardzo, i wiesz ze na rynku pracy jest bardzo duzo inzynierow i zeby miec dobra prace trzeba sie wyrozniac kwalifikacjami no i znac ludzi z branzy :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

W tym tygodniu mam pierwsze szkolenie , zaczynam od revit structure

Napisano

Dokonałeś dobrego wyboru który wpłynie pozytywnie na twoje życie, będziesz czuł że tego ci trzeba było. Nawet bez kart pewnie zapisałbyś się na ten kurs i byłbyś zadowolony. Bo najważniejsze jest to, że robi się to co się lubi, co może dać satysfakcje i szczęście. Powodzenia :)

• 4 tygodnie później...
Napisano

Wlasnie dzis skonczylem kurs z kolejnego programu :) Podobal mi sie baaardzo , szczegolnie ze jzu troszke umialem i na tym szkoleniu moglem sie podszkolic jeszcze lepiej wrecz meczylem prowadzacego swoimi problemami :)

A to wyszlo grupie na reke dowiedzieli sie przydatnych funkcji ktore np, mi byly niezbedne ;)

• Lubię to! 1