panna.marta Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Rozkład na luty: ogólna aura: 9 monet, kapłanka II, as buław dołożone 10 mieczy -> koło fortuny X początek miesiąca spokojny, stabilny a potem jakby coś się nagle wydarzyło trudnego dla mnie uczucia: diabeł XV, 4 mieczy, księżyc XVIII dołożona 2 monet, sprawiedliwość XI -> wieża XVI fatalne karty, jakby coś się stało, coś co mnie bardzo zdenerwuje i wywróci mi świat do góry nogami. Widać, ze pech miłosny będzie się trzymał na wieki. Kurde, nie wiem jak można mieć tak beznadziejne karty na uczucia za każdym razem. Chyba nikt nie ma gorszych ;( praca: mag I, 7 pucharów, sąd ostateczny XX dołożone 4 puchary -> moc VIII mogą pojawić się jakieś nowe możliwości, ale czy to wykorzystam, to pozostaje pod znakiem zapytania życie towarzyskie: cesarzowa III, giermek buław, królowa pucharów dołożone 3 buław, 8 buław i umiarkowanie XIV -> głupiec widać chęć nawiązywania nowych znajomości i to widać będzie mi dobrze szło zdrowie: 10 mieczy, sprawiedliwość XI, królowa denarów dołożone kochankowie VI -> mag I na początku miesiąca smutek, dołek potem wychodzenie już na lepsze, skupianie się na sobie rada: 5 monet, 6 monet, 7 pucharów dołożone as buław dołożone słońce XIX -> kapłanka II może jakieś wyciszenie się, szukanie spokoju, radości, optymizmu? Dziękuję za rady i wpisy Cytuj
Arshi Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 ogólna aura: 9 monet, kapłanka II, as buław dołożone 10 mieczy -> koło fortuny X Jakbys planowala cos nowego, jakas diete albo rzucenie palenia uczucia: diabeł XV, 4 mieczy, księżyc XVIII dołożona 2 monet, sprawiedliwość XI -> wieża XVI stagnacja poszkiwanie adoratorow? praca: mag I, 7 pucharów, sąd ostateczny XX dołożone 4 puchary -> moc VIII wykarzesz sie doswiadczeniem lecz mozesz bac sie bardziej wykorzstac to dla wlasnej kariery życie towarzyskie: cesarzowa III, giermek buław, królowa pucharów dołożone 3 buław, 8 buław i umiarkowanie XIV -> głupiec rozmowy ze znajomymi przy piwku, spotkania ze znajomymi zdrowie: 10 mieczy, sprawiedliwość XI, królowa denarów dołożone kochankowie VI -> mag I moze jakas choroba lub przeziebienie rada: 5 monet, 6 monet, 7 pucharów dołożone as buław dołożone słońce XIX -> kapłanka II oszczedzaj pieniadze i zdrowie, zeby pozniej wykorzystac nadazajaca sie okazje ktora moze byc korzystna Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 ogólna aura: 9 monet, kapłanka II, as buław dołożone 10 mieczy -> koło fortuny X dobra, będziesz się czuła spełniona, zadowolona, może Ci przyjdzie jakiś pomysł do głowy, iskra, która pobudzi Cię do działania, aura trochę może być tajemnicza uczucia: diabeł XV, 4 mieczy, księżyc XVIII dołożona 2 monet, sprawiedliwość XI -> wieża XVI na początku miesiąca możesz się poczuć, że plany nie idą zgodnie z Twoim zamiarem, chcesz jednego, ale wychodzi drugie, później sprawa się uspokoi, pod koniec miesiąca możesz być pod wpływem czyjegoś uroku, rozmarzona lub stworzysz swój własny ciekawszy świat, który będzie tylko iluzją, są jeszcze dwa denary mówiące o wahaniach oraz sprawiedliwość - rozsądne rozpatrzenie sprawy, wybór tego, co jest w tej chwili słuszne praca: mag I, 7 pucharów, sąd ostateczny XX dołożone 4 puchary -> moc VIII w pracy dobrze, wykorzystasz swoją całą energię do działania, pomysły będą Ci napływać szybciej niż ich wykonanie, może pomarzysz o czymś lepszym, ale powinnaś odżyć lub jakieś sprawy właśnie związane z tym działem powrócą, może sobie o czymś przypomnisz... 4 puchary na końcu mogą wskazywać Twoją niechęć życie towarzyskie: cesarzowa III, giermek buław, królowa pucharów dołożone 3 buław, 8 buław i umiarkowanie XIV -> głupiec nudzić się przez dłuższy czas nie będziesz, powinnaś być z tego okresu zadowolona i planować kolejne spotkania, dopiero pod koniec miesiąca wszystko dojdzie do normy, uspokoi się zdrowie: 10 mieczy, sprawiedliwość XI, królowa denarów dołożone kochankowie VI -> mag I może jakaś choroba Cię przykuje na jakiś czas do łóżka i zasięgniesz opinii lekarza, może nawet kilku i będziesz musiała wybrać jedną z opcji drugi wariant jest taki, że na początku może Cię coś uziemić pod jakimś względem na jakiś czas, ale później jest znaczna poprawa i będziesz w doskonałej formie rada: 5 monet, 6 monet, 7 pucharów dołożone as buław dołożone słońce XIX -> kapłanka II przyjmuj to, co ktoś Ci daje, marz o lepszym i dąż do tego, nie rezygnuj z optymizmu Cytuj
panna.marta Napisano 26 Lutego 2014 Autor Napisano 26 Lutego 2014 Rozkład na luty: ogólna aura: 9 monet, kapłanka II, as buław dołożone 10 mieczy -> koło fortuny X poczatek miesiaca byl spokojny teraz jest mi ciezko przy opiece nad mama uczucia: diabeł XV, 4 mieczy, księżyc XVIII dołożona 2 monet, sprawiedliwość XI -> wieża XVI kreci sie wielu panow,ale nic z tego nie wynika, zyje w nadziei ze kiedys sie to zmieni praca: mag I, 7 pucharów, sąd ostateczny XX dołożone 4 puchary -> moc VIII byly mozliwosci, zaproszenia na rozmowe,ale nie mialam czasu nawet wyjsc z pracy życie towarzyskie: cesarzowa III, giermek buław, królowa pucharów dołożone 3 buław, 8 buław i umiarkowanie XIV -> głupiec na spokojnie, piwko z kims znajomym itp zdrowie: 10 mieczy, sprawiedliwość XI, królowa denarów dołożone kochankowie VI -> mag I zdarza sie,ze mam dolka,to sie pojawilo pod koniec miesiaca rada: 5 monet, 6 monet, 7 pucharów dołożone as buław dołożone słońce XIX -> kapłanka II trudno powiedziec chyba chodzilo o spokoj i opanowanie w trudniejszych chwilach Dziękuję za rady i wpisy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi