karolinka3 Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Witam, kieruję się z prośbą o interpretację, ponieważ nie potrafię sama tego ogarnąć. A więc śniło mi się, że byłam z siostrą i jej 3miesięcznym synem na lawce przed blokiem i siostra poprosiła mnie, żebym poszła do domu po pieluszkę dla syna, bo jej zapomniała. Weszlam do dużego wieżowca, w którym było dużo korytarzu (nadmienię, że moja siostra nie mieszka w takim wieżowcu, tylko małym domku). Jechałam windą w górę i przez dużą ilość korytarzy i przejść miałam problem, żeby trafić do jej mieszkania, nie wiem czy trafiłam, czy nie, gdyż sen tak jakby sie urywa i pamiętam od następnego momentu, jak próbuję wejść z siostrzeńcem na rękach po dmuchanej zjeżdżalni, która jest bardzo stroma i ciężko mi na nią wejść. Dodatkowo z góry po tej zjeżdżalni leję się woda. Również nie pamiętam, czy weszłam na szczyt tej zjeżdżalni, czy nie, pamiętam, że byłam prawie na szczycie. poprzez windę i wspinanie się po dmuchanej zjeżdżalni, myslę, że do interpretacji snu przyda się informacja, że w pracy jestem teraz na 3miesięcznej akademii managerskiej, w trakcie której, jesli uda mi się wykonać określone wymogi, dostanę awans. W jednym senniku, winda jest powiązana także z życiem uczuciowym, więc nadmienię, że od 8 miesięcy jestem w związku na odległość i od jakiegoś czasu nie układa mi się z partnerem. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi