Skocz do zawartości

Jak minie sobotnie wyjscie z dziewczynami?

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

W sobote planujemy spotkac sie z moimi przyjaciolkami na drinka i ploteczki, planujemy wpasc do klubu potanczyc.

Z przelozenia: KROL DENAROW

chyba bedziemy bardzo rozwazne i grzeczne, alkohol z umiarem pic bedziemy a na koniec jakis mezczyzna, moze taksowkarz nas porozwozi do domu :-)

Dwojka monet/Piatka monet/ Dziesiatka bulaw

hmm tak jakos srednio imprezowo sie zapowiada, na poczatku bedziemy sie zastanawiac czy isc potanczyc czy nie i chyba zdania beda podzielone...

w rezultacie jednak po kilku drinkach zdecydujemy sie na jakies wysjcie do klubu, ale bede sie czuc jakos nieswojo, moze bede wypatrywac caly czas kogos, kogo i tak nie bedzie ...

Weryfikacja wkrotce :-)

Edytowane przez mayllah
Gość Linkinia
Napisano

Ciekawe karty... ale mało imprezowe. Mam dwie opcje... może skończy się na drinkach i braku sił, zeby iść do klubu potańczyć, pomyślicie, ze strasznie zimno, śniegu tyle i zostaniecie w ciepełku ;)

Na początku będzie średnio. Dużo dogadywania i ustalania, gdzie, co i jak, potem zmarzniecie docierając na miejsce. Tam może cos pójść nie po waszej myśli, czegoś wam będzie brakować, nie tak sobie to wyobrażałyście. Może brak fajnych facetów do tańca ;) Wstawiona i zmęczona wrócisz...

Gość Euterpe
Napisano

do klubu może być długa kolejka i będziecie stać w śniegu - na mojej karcie 5 denarów para idzie właśnie w taką pogodę, jaka jest teraz za oknem a na 10 buławach lekko też nie jest...

obawiam się, że wieczór może się nie zaliczyć do udanych...

myślę też jak koleżanka wyżej...

co powiesz na to, aby wyciągnąć karty na rozkład decyzja: tło x1, to się stanie jak pójdziemy do klubu x3, to się stanie jak poprzestaniemy na ploteczkach w ciepełku x3? :)

Napisano

Podejmując decyzje dopilnujcie aby wam nie brakło kasy, zestaw 5 den z 10 buław nie wygląda ciekawie - możecie mieć fin. problem z powrotem do domu,

albo któraś będzie się źle czuła.

Król Den to wasz zbawca/sponsor w kłopotach - ta karta z resztą wskazuje aby zachować rozsądek.

Napisano

jakieś to spotkanie drętwe może być coś mi sie wydaje albo coś/ ktoś może zakłócić jego przebieg. Może w duchu będziesz myśleć by sie jak najszybciej skończyło albo wydasz sporo kasy? Życzę udanego wypadu :))

Napisano

o maly wlos, a bysmy juz dzis anulowaly spotkanie, takie stresy w pracy, ale poki co nadal aktualne... i generalnie mamy ochote poszalec, wiec zobaczymy co bedzie.

Dzieki :-)

Napisano

a no to może o to chodziło właśnie (trudności organizacyjne) :)

Napisano
jakieś to spotkanie drętwe może być coś mi sie wydaje albo coś/ Może w duchu będziesz myśleć by sie jak najszybciej skończyło

hmm no troche tak bylo :-(

Genralnie moje dziewczyny sa super, na poczatku bylo bardzo wesolo, ploteczki, zarty i ogolnie ...

potem taksowka pojechalysmy do klubu a tam tak jak Linkinia zauwazyla, brak fajnych facetow do tanca, ogolnie wypilam jedno piwko i czulam sie strasznie obco i czekalam tylko kiedy pojedziemy do domu.

W sumie caly czas moje mysli byly w domu, bo przeczuwalam ze moj Pan zrobi mi afere o nic ... i tak niestety znow sie stalo. :-(

Dzieki dziewczyny, no coz karty nie klamaly :-)

Wysylam punkciki