mayllah Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) W sobote planujemy spotkac sie z moimi przyjaciolkami na drinka i ploteczki, planujemy wpasc do klubu potanczyc. Z przelozenia: KROL DENAROW chyba bedziemy bardzo rozwazne i grzeczne, alkohol z umiarem pic bedziemy a na koniec jakis mezczyzna, moze taksowkarz nas porozwozi do domu :-) Dwojka monet/Piatka monet/ Dziesiatka bulaw hmm tak jakos srednio imprezowo sie zapowiada, na poczatku bedziemy sie zastanawiac czy isc potanczyc czy nie i chyba zdania beda podzielone... w rezultacie jednak po kilku drinkach zdecydujemy sie na jakies wysjcie do klubu, ale bede sie czuc jakos nieswojo, moze bede wypatrywac caly czas kogos, kogo i tak nie bedzie ... Weryfikacja wkrotce :-) Edytowane 30 Stycznia 2014 przez mayllah Cytuj
Gość Linkinia Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Ciekawe karty... ale mało imprezowe. Mam dwie opcje... może skończy się na drinkach i braku sił, zeby iść do klubu potańczyć, pomyślicie, ze strasznie zimno, śniegu tyle i zostaniecie w ciepełku Na początku będzie średnio. Dużo dogadywania i ustalania, gdzie, co i jak, potem zmarzniecie docierając na miejsce. Tam może cos pójść nie po waszej myśli, czegoś wam będzie brakować, nie tak sobie to wyobrażałyście. Może brak fajnych facetów do tańca Wstawiona i zmęczona wrócisz... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 do klubu może być długa kolejka i będziecie stać w śniegu - na mojej karcie 5 denarów para idzie właśnie w taką pogodę, jaka jest teraz za oknem a na 10 buławach lekko też nie jest... obawiam się, że wieczór może się nie zaliczyć do udanych... myślę też jak koleżanka wyżej... co powiesz na to, aby wyciągnąć karty na rozkład decyzja: tło x1, to się stanie jak pójdziemy do klubu x3, to się stanie jak poprzestaniemy na ploteczkach w ciepełku x3? Cytuj
niiwa Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Podejmując decyzje dopilnujcie aby wam nie brakło kasy, zestaw 5 den z 10 buław nie wygląda ciekawie - możecie mieć fin. problem z powrotem do domu, albo któraś będzie się źle czuła. Król Den to wasz zbawca/sponsor w kłopotach - ta karta z resztą wskazuje aby zachować rozsądek. Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 jakieś to spotkanie drętwe może być coś mi sie wydaje albo coś/ ktoś może zakłócić jego przebieg. Może w duchu będziesz myśleć by sie jak najszybciej skończyło albo wydasz sporo kasy? Życzę udanego wypadu ) Cytuj
mayllah Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Napisano 31 Stycznia 2014 o maly wlos, a bysmy juz dzis anulowaly spotkanie, takie stresy w pracy, ale poki co nadal aktualne... i generalnie mamy ochote poszalec, wiec zobaczymy co bedzie. Dzieki :-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 a no to może o to chodziło właśnie (trudności organizacyjne) Cytuj
mayllah Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 jakieś to spotkanie drętwe może być coś mi sie wydaje albo coś/ Może w duchu będziesz myśleć by sie jak najszybciej skończyło hmm no troche tak bylo :-( Genralnie moje dziewczyny sa super, na poczatku bylo bardzo wesolo, ploteczki, zarty i ogolnie ... potem taksowka pojechalysmy do klubu a tam tak jak Linkinia zauwazyla, brak fajnych facetow do tanca, ogolnie wypilam jedno piwko i czulam sie strasznie obco i czekalam tylko kiedy pojedziemy do domu. W sumie caly czas moje mysli byly w domu, bo przeczuwalam ze moj Pan zrobi mi afere o nic ... i tak niestety znow sie stalo. :-( Dzieki dziewczyny, no coz karty nie klamaly :-) Wysylam punkciki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi