aloa Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Kim będzie mężczyzna którego spotkam w 2014 roku? Umiarkowanie Rycerz buław 5buław Jeszcze trochę poczekam na niego, na pewno pojawi się-rycerz buław pan za kółkiem tak mi się kojarzy 5 buław na końcu? zawalczymy o siebie... -za pomoc. Cytuj
Elżbieta. Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Nikim ważnym dla Ciebie.Będziecie się po prostu kłócić. Nigdzie nie ma mowy o walce o Was czy ewentualny związek. Cytuj
Gość bakea Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Fajne pytanie hehe kim bedzie Pan którego spotkam? a skad ta pewność ze się pojawi - rozumiem że przewidzialas ? Może najpierw trzeba było zapytać -czy jakis się pojawi a dopero jaki bedzie no ale tak to juz na tym forum jest.. ze od zada strony co niektórzy zaczynają Będzie to osoba w podobnym wieku, mezczyzna ktory uprawia sport, ktos kto nie potrafi usiedziec w miejscu. Pomocny dla innych.. czasami moze byc to nauczyciel... przyjacielski człowiek... Edytowane 31 Stycznia 2014 przez bakea Cytuj
x-latek Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Też tu nie widzę szczególnych wydarzeń w sferze uczuciowej. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 ja bym zaczęła od pytania czy w ogóle się zjawi; jeśli karta odpowiedziałaby definitywnie TAK, no to ciągnę dalej: będzie on już z kimś związany, gdzie, jak się zachować, aby wypaść jak najlepiej, mamy wspólnych znajomych, jak się z początku potoczy nasza znajomość... czy czego tam dusza zapragnie... Cytuj
aloa Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Napisano 31 Stycznia 2014 Fajne pytanie hehe kim bedzie Pan którego spotkam? a skad ta pewność ze się pojawi - rozumiem że przewidzialas ? Może najpierw trzeba było zapytać -czy jakis się pojawi a dopero jaki bedzie no ale tak to juz na tym forum jest.. ze od zada strony co niektórzy zaczynają Będzie to osoba w podobnym wieku, mezczyzna ktory uprawia sport, ktos kto nie potrafi usiedziec w miejscu. Pomocny dla innych.. czasami moze byc to nauczyciel... przyjacielski człowiek... W pierwszym rozkładzie, który wrzuciłam wyszło ,że wejdę w związek z mężczyzną.Dlatego zadałam pytanie, kim będzie ten ewentualny który sie pojawi? Cytuj
x-latek Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Definitywnie karty mówią że wejdziesz w związek? Gdzie jest ten rozkład? Daj link Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Definitywnie karty mówią że wejdziesz w związek? Gdzie jest ten rozkład? Daj link chyba o ten chodzi: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/76938-czy-w-tym-roku-wejde-w-zwiazek-z-mezczyzna.html Cytuj
x-latek Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Może to Umiar na początku mówić, że jeszcze jakiś czas poczekasz na związek. Być może nawet i nie w tym roku. Umiar spowalnia sprawy. A może być on jakimś porywczym, konfliktowym manem, tak patrząc po dwóch ostatnich kartach. Głupiec z podsumy jakby mówił, że jeszcze nie jest Ci tak jasne w tej sprawie, no tak w ogóle... Albo może przedstawiać tego przyszłego mężczyznę jako beztroskiego jakiegoś, uczuciowego lekkoducha. Cytuj
aloa Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Napisano 31 Stycznia 2014 chyba o ten chodzi:http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/76938-czy-w-tym-roku-wejde-w-zwiazek-z-mezczyzna.html Tak, dokładnie.Tam raczej karty potwierdzaja 2 kielichy na końcu? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 sama dwójka kielichów to za mało ta karta może też oznaczać zwyczajnie miłe spotkania, pogodzenie się z kimś, mnie jeszcze miłości nie pokazał Cytuj
x-latek Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Aloa, czytałem tamten temat. Tylko nie spodziewaj się po kartach, że mają Ci mówić o konkretnych ramach czasu. Ludzie nie raz przejechali się w ten sposób (łącznie ze mną). A co do tamtego tematu, to coś tam się kroi. To że 2 Puchary na końcu tam wyszło to nie znaczy że to już jest gwarantowane Ci. To tylko jest taka możliwość. EDIT: W dodatku potwierdzam to co napisała Euterpe o 2 Pucharach. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Kim będzie mężczyzna którego spotkam w 2014 roku? Umiarkowanie, Rycerz buław, 5 buław ->Głupiec W okolicy kwietnia-czerwca powinien pojawić się jakiś mężczyzna energiczny z inicjatywą,z którym będziesz mieć szansę na coś więcej, ale czy ją wykorzystasz i czy Pan CI się spodoba czas pokaże i Twoja decyzyjność. Powodzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi