NarratorkaHorrorow Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Stało się najgorsze. Mój partner w środę dostał wypowiedzenie umowy o pracę za porozumieniem stron.Dla wszystkich był i w dalszym ciągu jest to szok. X nie mieszka w mieście, na okoliczność pracy przeniósł się tu i wynajął pokój. Umownie stosunek pracy kończy się 05.02.2014r. Obawia się że nie znajdzie pracy w zawodzie tu,nie otrzyma się i będzie zmuszony wrócić do siebie.Mieszka na wsi a tam ludzie nie są życzliwi. Jest załamany, ja także. Mimo ciężkiej pracy jaką włożył, derektor departamentu nie mógł przenieść go do innego działu, a zamiast tego przeniósł do innego działu dziewczyne z recepcji która o prawie pojecia nie ma, i nie umie obsłużyć żadnego programu. Zapytałam tarota, czy X do końca lutego br znajdzie pracę w zawodzie w tym mieście ? 2 Mieczy Słońce Diabeł Na chwilę obecną nic nie jest przesądzone.W słoncu dopatruję się ( a może chce się dopatrywać ) nowego początku, nowych możliwości.Diabeł zaś nie pozostawia wątpiwości iż szanse są raczej niewielkie. Wspomniałam o lutym ponieważ jesli do końca lutego pracy nie znajdzie bedzie musiał wrócić do siebie. Jak mogę mu pomóc ? 3 pałek Wisielec Paż mieczy trudne zadanie, powinnam z nim dużo wychodzić, byc podporą, kiedy chce być sam,dać mu czas. Co sądzicie ? Proszę o pomoc. Cytuj
karolka341 Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 1- 2 mieczy, osoba nie widzi rozwiązania swego problemu, boi się zrobić krok w przód zwątpił w swe możliwości rozwoju, sytuacja związana ze strata pracy trochę go przytłoczyła i nie widzi lub nie chce widzieć szans na powodzenie.Blokuje w sobie wiarę na poprawę stanu rzeczy. 2- słońce- oznacza ruch , pracę,stabilność radość, budzenie się z marazmu, budzenie wiary w sobie, że się uda, optymizm.Myślę,że praca będzie. 3-diabeł-zależność od kogoś, brudne interesy, sprzedaż swej duszy za pieniądze, nadużywanie władzy. Praca będzie jednak nie da satysfakcji wewnętrznej,gdyż to nieczyste interesy praca na tzw ,,czarno '' , Sukces zyskany w sposób uwłaczający godności, nielegalną drogą. Nienawiść do ludzi, do otoczenia, Praca będzie tak myślę, Słońce trochę osłabia tu diabła, więc i jego złe cechy. Mam taką nadzieję. Wydaje mnie się,że praca się znajdzie ,ale poniżej jego kwalifikacji i bez umowy na dłużej, PS. sprostuj jak się już wyjaśni, gdyż moja interpretacja może być błędna, dopiero się uczę, więc wolałabym wiedzieć czy dobrze odczuwam karty. pozdrawiam Karolka Cytuj
panna.marta Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Czy znajdzie prace: 2 mieczy, słońce XIX, diabeł XV -> umiarkowanie XIV moim zdaniem nie, diabel to znaczne opoznienia i nerwy. Jak mozesz mu pomoc 3 pałek, wisielec XII, paź mieczy-> świat XXI myślę, że to musi po prostu przejść, ten zły okres, który nadszeł, może jakaś dodatkowa nauka, kurs? Cytuj
niiwa Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Będzie w ogromnym dylemacie co zrobić, bo będzie się to gryzło z tym co będzie myślał o tej pracy - ale będzie go Kusiła finansowo, ujrzy w niej również rozwiązanie swoich problemów. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 czy X do końca lutego br znajdzie pracę w zawodzie w tym mieście ? 2 Mieczy, Słońce, Diabeł ->Umiarkowanie/Kapłan; HB - Pustelnik wg mnie może pojawić się jakaś propozycja, a on zrobi wszystko co może by zmienić ten swą sytuację. Jednak widąć, że będą spore trdności by tak szybko zmienić pracę. Jak mogę mu pomóc ? 3 pałek, Wisielec, Paż mieczy ->Świat/ Cesarzowa; HB - Diabeł/Kochankowie możesz mu podsuwać oferty pracy, motywować lub pobudzac do działania, resztę niestety musi zrobić on z odrobiną szczęścia. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 Dziękuje Wam, mam nadzieje że sprawa jakoś sama się ułoży. Luty to krótki miesiąc, a do ostatniego dnia dał sobie czas na znalezienie pracy.Ofert wyszukuje, zadeklarowałam że mogę poszukać z nim i w razie konieczności zmienić miejsce nawet na Warszawę. Na chwile obecną nic się nie zmienia, a boję się że straci w Siebie wiare. Dam znać na bieżąco, jak sprawy się mają. Daffne, odnośnie podsumy z pierwszego pytania, nie wziełam pod uwagę Pustelnika. Jak wiadomo w parze z umiarkowaniem przesuwa pewne wydarzenia w czasie. Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Dam znać na bieżąco, jak sprawy się mają. Daffne, odnośnie podsumy z pierwszego pytania, nie wziełam pod uwagę Pustelnika. Jak wiadomo w parze z umiarkowaniem przesuwa pewne wydarzenia w czasie. czas może się opóźnić, ale myślę,że nie jakoś bardzo drastycznie Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Marca 2014 Autor Napisano 3 Marca 2014 Szanowni Państwo,czas na weryfikację. Niestety, mój partner do wskazanego terminu pracy w mieście nie znalazł. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 3 Marca 2014 Autor Napisano 3 Marca 2014 Panna Marta, dziękuje Mam taką nadzieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi