karolka341 Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 witajcie ,rozłożyłam dziś karty ,,czy dostanę niedługo pracę'' 1- Śmierć 2-królowa buław 3-9 denerów odp 1- koniec jednego etapu, początek nowego, szukanie nowych miejsc rozwoju dla siebie.To co było zostawiam za sobą,nie odwracam się do przeszłości. odp 2 pomoc od starszej kobiety wpływowej która ma duże kontakty zawodowe, sukcesy. odp 3 dobre rokowania na przyszłość, perspektywy,może to praca przy pieniądzach? proszę o wasze pomysły i odczucia co do kart. pozdrawiam karolka Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 fakt jakiś etap zakończysz, ale nie widzę tutaj współpracy(karty mówiące o związku), raczej odpuścisz i będziesz cieszyć się z tego, co masz; możesz też zmienić drogą, którą chciałaś dojść do celu... Cytuj
pawel116 Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Nie znajdziesz pracy. Tak na marginesie robiąc rozkład zawsze określaj dokładne ramy czasowe - wtedy odpowiedź będzie bardziej konkretna. Cytuj
x-latek Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 A mi wygląda na to, że dostaniesz pracę. Kończy się Twój etap bezrobocia (Śmierć), może tak jak piszesz - pomoże/zadziała w Twoim interesie jakaś przebojowa, obrotna kobieta, czy może to być jakaś osoba z pozycją w tej przyszłej pracy, która Ci załatwi rekrutację. Lub Królowa Buław może przedstawiać Cię samą, że nabierzesz większej chęci do poszukiwania pracy, zaczniesz szukać jej bardziej energicznie, z większym zapałem. 9 Denarów, bezpieczeństwo finansowe, osiągnięcie materialnego celu. I fajnie, że wypadła tu karta z Monetami. A czy za niedługo znajdziesz pracę to nie wiem, nie gwarantuję tego. Jestem bardzo wstrzemięźliwy co do określania ram czasowych w kartach. Nawet jeśli określony czas jest zawarty w samym pytaniu. Cytuj
niiwa Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Musisz całkowicie zmienić swoje wyobrażenie pracy oraz swoją postawę wobec niej. Nie powinnaś liczyć w tym temacie na jakieś stare znajomości, zażyłości, ale samej się wykazać inicjatywą. Nie myślałaś o pracy na własny rachunek? QBuław z 9 denarów mi to zasugerowała. 1 Cytuj
x-latek Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Nie myślałaś o pracy na własny rachunek? QBuław z 9 denarów mi to zasugerowała. 9 Den i Q Buław... Dobre skojarzenie, Niiwa. To ja już wiem o co chodzi. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 witajcie ,rozłożyłam dziś karty ,,czy dostanę niedługo pracę'' 1- Śmierć 2-królowa buław 3-9 denerów bardzo możliwe,że pojawi siejakas praca jeśli podejmiesz inicjatywę. Ładne karty i życzę CI powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 witajcie ,rozłożyłam dziś karty ,,czy dostanę niedługo pracę'' 1- Śmierć 2-królowa buław 3-9 denerów śmierć XIII, królowa buław, 9 dnarów -> wisielec XII Ja powiem tak...dostaniesz, ale nie tak szybko. Musi zakończyć się pewien etap w Twoim życiu. Śmierć tutaj kojarzy mi się z czymś na co nie masz wpływu. Coś musi się zakończyć, aby zaczęło się coś nowego. Zupełnie innego. Z czasem nabierzesz sił i inicjatywy w działaniu- królowa buław. 9 denarów, to dobrobyt,który następuje po 8 monet (której teoretycznie tu nie ma, więc nie będzie to wynik Twojej ciężkiej czy efektywnej pracy). Moim zdaniem musi zakończyć się ten cykl, który trwa obecnie i wtedy wszystko ruszy do przodu. 1 Cytuj
karolka341 Napisano 24 Września 2014 Autor Napisano 24 Września 2014 muszę Wam powiedzieć,że wszystkie odpowiedzi były trafne, najpierw koleżanka próbowała mi załatwić rekrutację, ale na nią nie poszłam bo otrzymałam propozycję pracy w lepszych warunkach, by jednak ją otrzymać musiałam zrezygnować ze świadczenia rehabilitacyjnego, które mialam przyznane,co uczyniłam(. karta śmierć zakonczenie jednego etapu rozpoczęcie nowego). Pani ,która mnie chciała zatrudnić, prowadzi biuro rachunkowe,( poniekąd królowa buław, to Pani szefowa biura ,a 9 monet mogła wskazywac pracę przy pieniądzach i w sumie to prawda). Chodziłam do pracy na tzw.żądanie, wtedy kiedy jest najwięcej pracy, w trakcie złożyły wniosek o dofinansowanie stanowiska pracy dla osoby niepełnosprawnej,po około 5 miesiącach otrzymały umowę o dofinansowanie i we wrześniu miałam dostać umowę o pracę,jednak do tego nie doszło,gdyz urząd wydający decyzję o wsparciu finansowym,cofnął decyzję twierdząc ,że biuro rachunkowe nie spełniło wymagań co do wyposażenia miejsca pracy dla osoby niepełnosprawnej, tym samym panie musiały zrezygnować z zatrudnienia mojej osoby. Tak więc, pracy nie mam nadal i nie widać bym ją dostala w najbliższym czasie.Dziękuję wszystkim za interpretację kart. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi