Skocz do zawartości

Luty 2014

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ogólny nastrój miesiąca: 5 mieczy . Kapłan V (O) . Królowa Denarów (O) -> Kochankowie IV

Wygląda na to, że ciąg dalszy rozterek sercowych i moralnych, szansa na rozpoczęcie czegoś od nowa udaremniona przez odwróconą Q Denarów? Sama nie wiem :)

Praca: Głupiec 0 (O) . Cesarzowa III

Hm powinno być OK.

Zajęcia poza pracą: Księżyc XVIII (O) . Królowa Mieczy -> Cesarz IV (O)

Na razie trochę je oleje, zajmę się domem i tym co mam.

Finanse: 2 mieczy (O) . Rycerz Denarów -> Słońce XIX

Ogólnie spoko tylko będzie ciężko wybrać na co wydać, a na co nie :). Po słoneczku myślę, że najlepiej odłożyć trochę na jakiś fajny wyjazd.

Życie towarzyskie: Mag I (O) . Rydwan VII (O) . Kapłanka II (O) -> Koło Fortuny X

Chyba będę mieć zmienne nastroje i ogólnie ciężki ten miesiąc emocjonalnie i to znajdzie odzwierciedlenie w relacjach towarzyskich.

Zdrowie: Diabeł XV . Umiarkowanie XIV (O) -> Rydwan VII

Dużo energii i żywotności, tylko pokusa by zbytnio to zdrowie nadwyrężać, w Rydwanie wskazówka by tego nie robić i rozsądnie przeć do przodu :).

Uczucia: Pustelnik IX . Król Pucharów (O) . Rycerz Pucharów -> Siła XI

Hm chyba będę potrzebować się wyciszyć trochę emocjonalnie, będzie mi ciężko.

Niespodzianka: Siła XI (O) . Koło Fortuny X . Świat XXI (O) -> Sąd ostateczny XX

W ogóle tego nie rozumiem :)

Rada na luty: Rycerz Mieczy . 7 buław . 3 buław (O) -> XVII Księżyc

Trzymać się mojego chłopaka póki co, zachować odwagę w sercu i na razie wycofać się, obserwować i kumulować siły, nie podejmować jakiś znaczących kroków.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Trochę słaby miesiąc. Mimo, że nikt nie odp robię weryfikację, bo lubię to robić i nawet sama dla siebie zachować.

Ogólny nastrój miesiąca: 5 mieczy . Kapłan V (O) . Królowa Denarów (O) -> Kochankowie IV

No rozwinął się romans z kolegą z pracy, a związek z moim byłym się zakończył, dość ciężko mi było z tym wszystkim

Praca: Głupiec 0 (O) . Cesarzowa III

W ogóle nie mogłam się skupić, bardzo nieproduktywna byłam, marzyłam o niebieskich migdałach i tęskniłam za domem, miałam ochotę po prostu zająć się sprzątaniem i gotowaniem i rzucić to wszystko w diabły

Zajęcia poza pracą: Księżyc XVIII (O) . Królowa Mieczy -> Cesarz IV (O)

Tylko czytanie, poza tym raczej olewka i skupienie się na sobie.

Finanse: 2 mieczy (O) . Rycerz Denarów -> Słońce XIX

Mało kasy, wzięłam sobie kredyt odnawialny (to może to słoneczko jest)

Życie towarzyskie: Mag I (O) . Rydwan VII (O) . Kapłanka II (O) -> Koło Fortuny X

Zmiennie...

Zdrowie: Diabeł XV . Umiarkowanie XIV (O) -> Rydwan VII

Przypływ energii, bieganie itd :)

Uczucia: Pustelnik IX . Król Pucharów (O) . Rycerz Pucharów -> Siła XI

Wszystko mnie trochę przytłoczyło i potrzebowałam się wyciszyć, a poza tym to czuję się OK, że w końcu wszystko się naprostowało

Niespodzianka: Siła XI (O) . Koło Fortuny X . Świat XXI (O) -> Sąd ostateczny XX

Niespodzianką było to, że nie udało mi się oprzeć pokusie i romans z kolegą z pracy wybuchł znacznie szybciej niż się spodziewałam (Siła odw.) i to, że równocześnie zakończył się związek z moim chłopakiem, czego też nie planowałam.