Maestro Inez2503 Napisano 1 Lutego 2014 Maestro Napisano 1 Lutego 2014 Miałam dzisiaj dziwny sen.. Śniła mi sie kobieta, która jest znajomą pana, z którym się znamy, gdy już ta relacja się stabilizowała, ona się między nas wtrąciła i narobiła zamieszania, bo chciała z nim być, ale to się b.szybko u nich posypało...Spotkałam ją przy kiosku,który znajduje się w moim rodzinnym mieście koło mojej mamy,o kiosk, który był tu od zawsze, w którym jako mała dziewczyna robiłam zakupy..Ona miała włosy zwiazane w kitkę, gadałyśmy jak kolezanki, było bardzo ciepło,lato, weszłam do kiosku, spojrzałam w lustro i zobaczyłam, że przy niej jestem brzydka, spłynął mi makijaż, mówię do niej, poszukam kredki do oczu w torebce, to oczy podmaluję...głaskałam jej włosy i ta jej kitka się rozwaliła, wzięłam jej włosy i zwiazałam z powrotem i mówię do niej, ale ty masz grube włosy, tak jak ja..Szłyśmy razem po mieście, i mnie mężczyźni podrywali, tzn. najpierw jeden sie przyczepił, że mnie zna ze szkoły, gdzie się mój syn uczy i gadał, potem inni, a na nią nikt nie zwracał uwagi.. Ona miała niebieską sukienkę, to wszystko co zapamiętałam no i ten upalny letni dzień, a stosunkiu miedzy nami obiema były bardzo przyjazne.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi