Gość Linkinia Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Pierwszy raz dla siebie kładę rozkład w ten sposób. Czas go przetestować Singiel, z nikim się teraz nie umawiam, ale mam jednego na oku (o niego pytanie poniżej). Nie szukam pracy; studiuję. Luty Co mnie będzie zajmowało: 1-10 dnia – Paź mieczy, 8 mieczy, Księżyc --> HB Wieża, Rydwan Nastąpi zmiana w organizacji mojego dnia. Zajmę się szeroko pojętą informacją – szukaniem materiałów do pracy, czytaniem gazet, kontaktami oraz kartami. 10-20 dnia – wypadła 7 mieczy. 6 buław, król mieczy, 5 mieczy --> Sprawiedliwość, Kapłanka Dowiem się, że zdałam egzamin. Będę kombinowała, układała jak najlepiej dla siebie plan zajęć. Mogę zachować się nie fair, stosować uniki wobec jakiegoś mężczyzny, starszego ode mnie. 20-28 dnia - wypadła 8 buław. Król buław, 3 kielichów, 8 kielichów --> Sprawiedliwość, Kapłanka Dużo czasu spędzę z przyjacielem i współlokatorami przy alkoholu. Wrócę na uczelnię. Uczucia – Cesarzowa, Diabeł, Kapłanka --> HB Sąd, Kapłanka Widać zadowolenie, niczego mi nie będzie brakowało. Instynkt macierzyński (do siostrzenicy) i opiekuńczość wobec rodziny da o sobie znać. Może jakiś facet na chwilę się pojawi. Przyjaźnie – 4 buław, As mieczy, 7 denarów --> HB Śmierć, Cesarz Dobrze, to samo grono osób. Propozycje spotkań, kontakty. Może nadejdą zmiany w relacjach, na które czekam. Nieoczekiwane – 10 mieczy, 9 kielichów, 5 kielichów --> HB Kochankowie Jakiś cios ze strony, z której bym się tego nie spodziewała. Ogólna atmosfera miesiąca – Paź denarów, As kielichów, Siła --> HB Pustelnik Pozytywnie. Będę miała czas tylko dla siebie, na rozmyślanie i zwyczajny odpoczynek. Będę też miała sporo pomysłów i energii Jak będzie wyglądała moja relacja z X? – 10 kielichów, Śmierć, król kielichów --> HB Kapłan Mam wrażenie, że relacja będzie niejako uśmiercona przez ferie. Druga opcja: on zmieni swoje podejście lub ja zainteresuję się kimś innym. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Uczucia – Cesarzowa, Diabeł, Kapłanka --> HB Sąd, Kapłanka singlem będziesz nadal i dochodzi do tego świetne samopoczucie, świadomość, że niektóre rzeczy masz pod kontrolą, nie Ty idziesz się prosić do kogoś, tylko inni przychodzą do Ciebie, możesz być uzależniona od kogoś emocjonalnie(nieprzerwanie o kimś myśleć) lub świadomość, że prędko nie wyrwiesz się z rodzinnego domu bądź utrzymujesz z kimś toksyczną relację, na końcu jest kapłanka, więc możesz się zamknąć bardziej w sobie(ale nadal będziesz uczestniczyć w życiu towarzyskim), więcej analizować Przyjaźnie – 4 buław, As mieczy, 7 denarów --> HB Śmierć, Cesarz na początku miło i ciepło, ale w czterech ścianach(ewentualnie jakaś knajpa), później odetniesz się na jakiś czas, aby się zastanowić, będziesz na coś oczekiwać Nieoczekiwane – 10 mieczy, 9 kielichów, 5 kielichów --> HB Kochankowie "uśmiercisz" coś i na początku będziesz z tego zadowolona, ale później przyjdzie żal, nie wszystko się potoczy tak, jak byś chciała Ogólna atmosfera miesiąca – Paź denarów, As kielichów, Siła --> HB Pustelnik będziesz skupiona bardziej na przyziemnych sprawach(denary), mogą to być studia(pazik), wypłyną z Ciebie uczucia, które wnet oswoisz też możesz otrzymać cenną informacje, która pobudzi Twoje emocje, ale poradzisz sobie z Tym Jak będzie wyglądała moja relacja z X? – 10 kielichów, Śmierć, król kielichów --> HB Kapłan będzie przyjemnie, ale możesz częściej myśleć o nim niż się z nim spotykać Cytuj
Gość Euterpe Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Uczucia – Cesarzowa, Diabeł, Kapłanka --> HB Sąd, Kapłanka singlem będziesz nadal i dochodzi do tego świetne samopoczucie, świadomość, że niektóre rzeczy masz pod kontrolą, nie Ty idziesz się prosić do kogoś, tylko inni przychodzą do Ciebie, możesz być uzależniona od kogoś emocjonalnie(nieprzerwanie o kimś myśleć) lub świadomość, że prędko nie wyrwiesz się z rodzinnego domu bądź utrzymujesz z kimś toksyczną relację, na końcu jest kapłanka, więc możesz się zamknąć bardziej w sobie(ale nadal będziesz uczestniczyć w życiu towarzyskim), więcej analizować Przyjaźnie – 4 buław, As mieczy, 7 denarów --> HB Śmierć, Cesarz na początku miło i ciepło, ale w czterech ścianach(ewentualnie jakaś knajpa), później odetniesz się na jakiś czas, aby się zastanowić, będziesz na coś oczekiwać Nieoczekiwane – 10 mieczy, 9 kielichów, 5 kielichów --> HB Kochankowie "uśmiercisz" coś i na początku będziesz z tego zadowolona, ale później przyjdzie żal, nie wszystko się potoczy tak, jak byś chciała Ogólna atmosfera miesiąca – Paź denarów, As kielichów, Siła --> HB Pustelnik będziesz skupiona bardziej na przyziemnych sprawach(denary), mogą to być studia(pazik), wypłyną z Ciebie uczucia, które wnet oswoisz też możesz otrzymać cenną informacje, która pobudzi Twoje emocje, ale poradzisz sobie z Tym Jak będzie wyglądała moja relacja z X? – 10 kielichów, Śmierć, król kielichów --> HB Kapłan będzie przyjemnie, ale możesz częściej myśleć o nim niż się z nim spotykać 1-10 dnia – Paź mieczy, 8 mieczy, Księżyc --> HB Wieża, Rydwan nauka, kontakty, nie będziesz potrafiła się od czegoś uwolnić(możesz mieć związane ręce), ale okaże się to tylko złudzeniem 10-20 dnia – wypadła 7 mieczy. 6 buław, król mieczy, 5 mieczy --> Sprawiedliwość, Kapłanka więcej kombinowania dzięki czemu coś osiągniesz(może coś związanego ze studiami lub pewnym panem, który wyszedł w mieczowym), wygrasz jakąś walkę o coś(męczyłaś się z czymś długo, a teraz przyjdzie rozwiązanie) 20-28 dnia - wypadła 8 buław. Król buław, 3 kielichów, 8 kielichów --> Sprawiedliwość, Kapłanka tutaj już widać, że postawisz na towarzystwo bardziej, będziesz się obrać częściej wśród ludzi, niż wcześniej, będziesz mieć dużo energii do działania, możesz zrobić coś pod wpływem impulsu, ale odejdziesz(możliwe, że tylko emocjonalnie) od tego, aby się np. zastanowić... może będziesz czasami nieobecna duchem.... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Dziękuję serdecznie Może jeszcze ktoś spojrzy? Odwdzięczę się interpretacją Cytuj
Gość Linkinia Napisano 28 Lutego 2014 Napisano 28 Lutego 2014 Euterpe - serdecznie dziękuję, zawsze mogę liczyć na Twoją interpretację WERYFIKACJA Luty Co mnie będzie zajmowało: 1-10 dnia – Paź mieczy, 8 mieczy, Księżyc --> HB Wieża, Rydwan Nastąpi zmiana w organizacji mojego dnia. Zajmę się szeroko pojętą informacją – szukaniem materiałów do pracy, czytaniem gazet, kontaktami oraz kartami. --> Szukałam materiałów do pracy; czytałam dużo o pielęgnacji włosów i zmieniłam swoje przyzwyczajenia. Dostałam też zaproszenie na spotkanie od pana poznanego kiedyś w internecie, z którym rzadki kontakt miałam. 10-20 dnia – wypadła 7 mieczy. 6 buław, król mieczy, 5 mieczy --> Sprawiedliwość, Kapłanka Dowiem się, że zdałam egzamin. Będę kombinowała, układała jak najlepiej dla siebie plan zajęć. Mogę zachować się nie fair, stosować uniki wobec jakiegoś mężczyzny, starszego ode mnie. --> Karty pokazały mojego przyjaciela, przed którym raz dosłownie uciekłam; była dziwna atmosfera między nami po tym jak trochę mu uległam... 6 buław. 20-28 dnia - wypadła 8 buław. Król buław, 3 kielichów, 8 kielichów --> Sprawiedliwość, Kapłanka Dużo czasu spędzę z przyjacielem i współlokatorami przy alkoholu. Wrócę na uczelnię. --> po raz pierwszy udało mi się zapisać na te fakultety, na które chciałam. Spędziłam dużo czasu z rodziną; relacja z przyjacielem wróciła do normalności Uczucia – Cesarzowa, Diabeł, Kapłanka --> HB Sąd, Kapłanka Widać zadowolenie, niczego mi nie będzie brakowało. Instynkt macierzyński (do siostrzenicy) i opiekuńczość wobec rodziny da o sobie znać. Może jakiś facet na chwilę się pojawi. Przyjaźnie – 4 buław, As mieczy, 7 denarów --> HB Śmierć, Cesarz Dobrze, to samo grono osób. Propozycje spotkań, kontakty. Może nadejdą zmiany w relacjach, na które czekam. --> Po tej akcji, byłam niepewna co się stanie, czekałam w napięciu. Bałam się, że się popsuje. Nieoczekiwane – 10 mieczy, 9 kielichów, 5 kielichów --> HB Kochankowie Jakiś cios ze strony, z której bym się tego nie spodziewała. --> Nieoczekiwany zachowanie i pocałunek z nim, po sporej ilości alkoholu. Beznadziejnie się czułam następnego dnia. Ogólna atmosfera miesiąca – Paź denarów, As kielichów, Siła --> HB Pustelnik Pozytywnie. Będę miała czas tylko dla siebie, na rozmyślanie i zwyczajny odpoczynek. Będę też miała sporo pomysłów i energii Jak będzie wyglądała moja relacja z X? – 10 kielichów, Śmierć, król kielichów --> HB Kapłan Mam wrażenie, że relacja będzie niejako uśmiercona przez ferie. Druga opcja: on zmieni swoje podejście lub ja zainteresuję się kimś innym. Był zastój, czasami na fejsbuku jakaś aktywność. Udało się nam jednak porozmawiać, pomógł mi, potrzebowalam informacji do pracy licencjackiej, a to z kolei wiązało się z jego pracą zarobkową. Zaskoczył mnie, bo przełamał ''oficjalny'' temat i wkroczył w osobisty Uczucia – Cesarzowa, Diabeł, Kapłanka --> HB Sąd, Kapłankasinglem będziesz nadal i dochodzi do tego świetne samopoczucie, świadomość, że niektóre rzeczy masz pod kontrolą, nie Ty idziesz się prosić do kogoś, tylko inni przychodzą do Ciebie, możesz być uzależniona od kogoś emocjonalnie(nieprzerwanie o kimś myśleć) lub świadomość, że prędko nie wyrwiesz się z rodzinnego domu bądź utrzymujesz z kimś toksyczną relację, na końcu jest kapłanka, więc możesz się zamknąć bardziej w sobie(ale nadal będziesz uczestniczyć w życiu towarzyskim), więcej analizować Przyjaźnie – 4 buław, As mieczy, 7 denarów --> HB Śmierć, Cesarz na początku miło i ciepło, ale w czterech ścianach(ewentualnie jakaś knajpa), później odetniesz się na jakiś czas, aby się zastanowić, będziesz na coś oczekiwać Nieoczekiwane – 10 mieczy, 9 kielichów, 5 kielichów --> HB Kochankowie "uśmiercisz" coś i na początku będziesz z tego zadowolona, ale później przyjdzie żal, nie wszystko się potoczy tak, jak byś chciała Ogólna atmosfera miesiąca – Paź denarów, As kielichów, Siła --> HB Pustelnik będziesz skupiona bardziej na przyziemnych sprawach(denary), mogą to być studia(pazik), wypłyną z Ciebie uczucia, które wnet oswoisz też możesz otrzymać cenną informacje, która pobudzi Twoje emocje, ale poradzisz sobie z Tym Jak będzie wyglądała moja relacja z X? – 10 kielichów, Śmierć, król kielichów --> HB Kapłan będzie przyjemnie, ale możesz częściej myśleć o nim niż się z nim spotykać 1-10 dnia – Paź mieczy, 8 mieczy, Księżyc --> HB Wieża, Rydwan nauka, kontakty, nie będziesz potrafiła się od czegoś uwolnić(możesz mieć związane ręce), ale okaże się to tylko złudzeniem 10-20 dnia – wypadła 7 mieczy. 6 buław, król mieczy, 5 mieczy --> Sprawiedliwość, Kapłanka więcej kombinowania dzięki czemu coś osiągniesz(może coś związanego ze studiami lub pewnym panem, który wyszedł w mieczowym), wygrasz jakąś walkę o coś(męczyłaś się z czymś długo, a teraz przyjdzie rozwiązanie) 20-28 dnia - wypadła 8 buław. Król buław, 3 kielichów, 8 kielichów --> Sprawiedliwość, Kapłanka tutaj już widać, że postawisz na towarzystwo bardziej, będziesz się obrać częściej wśród ludzi, niż wcześniej, będziesz mieć dużo energii do działania, możesz zrobić coś pod wpływem impulsu, ale odejdziesz(możliwe, że tylko emocjonalnie) od tego, aby się np. zastanowić... może będziesz czasami nieobecna duchem.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi