Gość Euterpe Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Witam, już trzeci raz śniła mi się rodzina mojego kolegi, a nigdy ich na oczy nie widziałam! Pierwszy sen o nich miałam taki, że u nich nocowałam, ale oni o tym nie wiedzieli. Drugi był taki, że siedzieliśmy wszyscy przy jednym stole i jedliśmy obiad, przy czym oni pochłaniali szybciej posiłek niż ja. Trzeci, że wybraliśmy się razem na spacer, później wróciliśmy do ich posiadłości, gdzie odbywało się jakieś przyjęcie, tam też była jedna z moich starych koleżanek, która coś namąciła, a później tego żałowała, jedna z jego krewnych mnie nie polubiła i miała o coś do mnie "ale". W każdym z tych snów występował również mój kolega, ale za każdym razem zachowywał bierną postawę, jakby tam służył tylko jako ozdoba. EDIT: właściwie to cztery razy, ale już nie pamiętam tego snu Edytowane 2 Lutego 2014 przez Euterpe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi