Ulka0 Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Cześc, prosze o pomoc w interpretacji snu. Nie mogę doszukać się jego znaczenia, ponieważ w jednym źródle pisze, że pies oznacza osobę fałszywą, w drugim że przyjaciela, w zależności od zachowania we śnie. Śniło mi się, że siedziałam w aucie z tyłu, byli tez jacyś znajomi, chodzili gdzieś później. Nagle podeszły dwa psy: jeden mały rudy kundelek z krótką sierścią, drugi duży, czarno biały, taki puchaty, wydawało mi się, że to rasowy pies - husky. I ten drugi, wszedł mi na kolana a ja zaczęłam się do niego przytulać, czułam się bezpieczna i szczęśliwa. I tak się przytulam do niego, a ten mały rudy pies chodzi tylko wokół i patrzy. W sumie nie warczał ani nie szczekał, ale miałam jakieś negatywne odczucia w stosunku do niego, chociaż momentami było mi go szkoda. Co to może znaczyć? Cytuj
Ulka0 Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Dzięki Czy kolor sierści odnosi się jakoś do koloru włosów? Tzn nie wiem co by znaczylo wtedy bialo-czarny, ale np rudy? Edytowane 2 Lutego 2014 przez Ulka0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi