panna.marta Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Mam dzisiaj spotkanie z pewnym panem o imieniu Mateusz. Miałam na to nie kłaść kart,ale jednak się odwazyłam. Jak przebiegnie nasze spotkanie? Sąd ostateczny XX, moc VIII, 6 monet dołożone 10 monet -> sąd ostateczny XX chyba dobrz. Poczuje się zrelaksowana, odrodzona. Może dlatego, że dziś cały dzień mam uczucie, że chce mi się spać i jest mi zimno? Czy M. zaproponuje mi drugie spotkanie? Królowa pucharów, 6 buław, mag I -> słońce XIX myślę, że tak, chyba sama nawet będę tego chciała Cytuj
Frambuesa_ Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Jak przebiegnie nasze spotkanie? Sąd ostateczny XX, moc VIII, 6 monet dołożone 10 monet -> sąd ostateczny XX Bardzo dobrze, oboje będziecie się starać i zdecydowanie będziecie mieli o czym rozmawiać. Poczujesz się jak nowo narodzona i bezpieczna (jak z prawdziwym facetem). Czy M. zaproponuje mi drugie spotkanie? Królowa pucharów, 6 buław, mag I -> słońce XIX Zdecydowanie tak, mogą być jakieś przeszkody dla Ciebie (np. termin), ale zrobisz wszystko, żeby doszło do skutku Miłego spotkania! 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Jak przebiegnie nasze spotkanie? Sąd ostateczny XX, moc VIII, 6 monet dołożone 10 monet -> sąd ostateczny XX będzie bardzo udane, widac,że będiecie się przyciągać wzajemnie sekaulnie, co też doda atrakcyjności spotkaniu, przyjemna wymiana zdań równięż będzie Wam umilać czas, dzięki czemu będziecie myśleć o tym spotkaniu zaraz po nim. Czy M. zaproponuje mi drugie spotkanie? Królowa pucharów, 6 buław, mag I -> słońce XIX tego możesz byc pewna, podobasz mu się i na 100 % będzie następne spotkanie Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Jak przebiegnie nasze spotkanie? Sąd ostateczny XX, moc VIII, 6 monet dołożone 10 monet -> sąd ostateczny XX Myśle że na samym początku będzie odrobinę nerwowo, z uwagi na fakt iż obie strony zechcą pokazać się w jaknajlepszym świetle. Z każdą chwilą jednak poczujecie się coraz swobodniej w swoim towarzystwie, zmienisz nastawianie do Pana po tym spotkaniu. Bezsprzeczne jest to iż spędzisz dobrze czas z owym Panem. Czy M. zaproponuje mi drugie spotkanie? Królowa pucharów, 6 buław, mag I -> słońce XIX Tak zaproponuje. Gołym okiem widać iż oczarowałaś Pana wyglądem, elokwencją oraz charyzmą.Zaproponuje drugie spotkanie na które Ty przystaniesz. 1 Cytuj
emilr Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Sąd ostateczny XX, moc VIII, 6 monet dołożone 10 monet -> sąd ostateczny XX znajdezicie nic porozumiena, rozmowa bedzie sie kleiła i bedziecie zadowoleni. Fajna randka:) Królowa pucharów, 6 buław, mag I -> słońce XIX taaak! Ty będziesz ciaciała to kontynuwać, ale on na pewno nie odpusci i zadziała. 6 buław i jeszcze mag! 1 Cytuj
panna.marta Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 Było fajnie-rzeczywiście prawdziwy gentelmen. Propozycja spotkania juz padla Ale zobaczymy co bedzie dalej. Dziekuje za wpisy, daje Wam punkciki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi