panna.marta Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 (edytowane) Z góry proszę wybaczcie mi za błahy temat, ale zgubiłam mój ulubiony tusz do rzęs i za nic nie mogę go znaleźć. Gdzie on jest? moc VIII, 5 mieczy, 2 kielichy dołożone 6 buław -> eremita IX moc kojarzy mi sie z okolica w ktorej sa kosmetyki, 2 kielichow miejsce ktore najbardziej lubie.. Czy są jeszcze szanse, że go odnajdę? 10 pucharów, cesarz IV, król denarów -> świat XXI albo kupię nowy albo ktoś mi go podaruje...jakiś facet? bo nie wiem skad tu dwie meskie karty... Edytowane 2 Lutego 2014 przez panna.marta Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 masz go w miejscu gdzie często przebywasz. Zobacz dokładnie w torebce lub łazience, ewentualnie w okolicy łóżka. znajdzie się wg mnie ) Cytuj
panna.marta Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 no chyba musze perfekcyjna pania domu zaprosic, to szybciej sie znajdzie Cytuj
Gość Daffne Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 hahaha może jednak się znajdzie - życzę by tak było Cytuj
panna.marta Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 Daffne, znalazlam! Byl pod lozkiem Dzieki, leci punkcior Cytuj
Beata39 Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 widzisz znajdował się w twoim i tylko twoim świecie, przestrzeni należącej do ciebie Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Daffne, znalazlam! Byl pod lozkiem Dzieki, leci punkcior a jednak! Cieszę się bardzo Cytuj
panna.marta Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 czy to ten eremita wskazywal na lozko? Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 czy to ten eremita wskazywal na lozko? eremita bardziej na biurko mi wskazywało, ale ja często siedzę na łóżku więc pomysłałam,że może masz biurko niedaleko łóżka i tak jakoś ja dedukuje intuicyjnie więc ciężko tu dopatrzeć sie logiczności :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi