Skocz do zawartości

Wielka prośba o pomoc nterpretacji..

Spes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy pan X jest z kimś w związku?

Słońce. Koło fortuny. Paź denarów. 8 mieczy.

Wydaje mi się, że nie.. A ostatnia karta może pokazywać mnie. Jak myślicie?

Zapoznaj się proszę z regulaminem, który póki co wciąż jest aktualny. W tym dziale nie jest możliwe zadawanie pytań o życie innych osób. Bez ostrzeżenia wyjątkowo, bo forum przechodzi teraz pewne zmiany. Pozdrawiam - Cornelia

Edytowane przez Czarownica
Gość Daffne
Napisano

kontaktuje sie z kimś i rozmawia, ale nie uważa tego za związek. Jednak bliższa znajomość plus randki może byc.

najlepiej zrób rozkłąd Arbogasta na to jakie ma kontakty z innymi kobietami.

1. Tło problemu (czy faktycznie mamy się czym martwić, może to tylko jakieś nasze wyobrażenia)

2. Aktywność seksualna z inną kobietą - czy odbywa stosunki seksualne z inna kobietą niż tą, której wróżymy (tutaj zwracamy uwagę na karty seksualne - buławy, puchary, kapłankę, kochanków, moc, umiarkowanie, księżyc)

3. Aktywność emocjonalna, czy umawia się z innymi kobietami, flirtuje z nimi, może jakieś ciągłe sms-y (tutaj karty "flirciarskie" mówiłyby o takiej zdradzie)

4. Wpływ otoczenia (tutaj patrzymy czy nie wyjdzie jakaś konkretna pani - tutaj ta karta przechylałaby szalę bądź to w stronę punktu 2 lub 3)

5. Świadomość osoby na która stawiamy... (co on myśli o swoim postępowaniu, karta szczególnie istotna, gdy we wcześniejszych wyszła zdrada, koleś może np. nie uważać skoków w bok za zdradę...)

niby jest na zdradę ale na kontakty za paniami oprócz Ciebie tez możesz zastosować

Napisano

Cos się zmienilo na lepsze ( Slonce + Koło) na pytanie czy dana osoba jest zajeta ( a była ) zawsze wypadało mi 8 mieczy, więc myślę, że tak :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...