JagodowaTruskawka Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Ja jestem przekonana w 100%. Moi rodzice jeszcze nie podjeli decyzji. Wydaje mi sie, ze ostatecznie sie nie zgodza Jak sie ostatecznie zrealizuje plan kupna suczki o imieniu Y na hodowli X: Rycerz denarow, Kaplan, Cesarz dobralam Slonce / Mag - dobralam karte bo 3 byly dla mnie nieczytelne. Cesarz to dla mnie podjecie decyzji a slonce ktore dobralam mowi o tym, ze jednak bedzie ten pies. W podsumie bez slonca wychodzi cesarz, co nie mowi mi za wesolych wskazowek , bo cesarz w tym kontekscie nasowa mi na mysl, jakis chlod, odmowe. Kaplan jak zawsze jest dla mnie zagadka, nie czuje zupelnie tej karty. Moja 2 mysl na temat interpretacji, jest taka , ze rycerz denarow oznacza, ze ostatecznie bedzie pies, a kaplan i cesarz, ktorych wyjelam jako pierwszych, sa tlem (czasem tak mi karty pokazuja) oznaczaja czas podejmowania decyzji i zastanawiania sie przez moich rodzicow. Cytuj
Arshi Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Wyglada ze ten pies tani nie bedzie ale jednak bedzie kupiony moze nie od razu ale w przeciagu miesiaca Cytuj
Frambuesa_ Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Chwilę będziesz musiała odczekać, rodzice muszą przemyśleć dobrze tę decyzję. Ostatecznie jednak tato zgodzi się (stawiając Ci pewne warunki) i będziesz miała tę suczkę Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 Husky. Obecnie ma 5 tygodni, dzis bylismy ogladac na hodowli. Odebrac mozna w 7 tygodniu zycia psa. Koszt to fakt, tani nie jest Cytuj
pretoria Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Nie me klimaty, ale życzę aby marzenie się spełniło Pamiętaj, że te psy potrzebują sporo ruchu, a co do hodowli porządnie poprzeglądaj neta i poczytaj opinie. Z pozoru najlepsza hodowla może nie być taka Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 łoooj juz sparawdzona hodowla dawno . Biegalam wokol tego z 3 miesiace Cytuj
pretoria Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 No to dobrze Poniekąd Ci zazdroszczę (pozytywnie oczywiście), też bym chciała kolejnego 'ciapka' Cytuj
Trida Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Jak sie ostatecznie zrealizuje plan kupna suczki o imieniu Y na hodowli X: Rycerz denarow, Kaplan, Cesarz dobralam Slonce / Mag Będą rozmowy w tym temacie, zastanawianie się nad finansami, bo piesek chyba do najtańszych nie należy, ale w końcu powinno się udać i wszyscy będą zadowoleni Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Zakup pieska jest przemyślaną, staranną decyzją, na co wskazuje Rycerz denarów. Kapłan to rodzice, a w Cesarzu widziałabym podjęcie decyzji i ogłoszenie jej przez Twojego ocja. Słońce wskazuje na realizację Twojego marzenia Suma HB Koło, Mag. Jak najbardziej będziecie mieli tego pieska Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 5 Lutego 2014 Autor Napisano 5 Lutego 2014 Karty mowia jedno, a moi rodzice drugie. Rozmawialam wczoraj z mama, to jak w koncu z tym psem i jest na nie. Moj tata tez. Cytuj
Trida Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 moze trzeba czasu? I karty pokazały odpowiedź długoterminową Cytuj
Frambuesa_ Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Karty sa optymistyczne, ale tez pokazuja, ze musisz poczekac, a rodzice musza miec czas na przemyslenie. Sluchaj: nie truj im, nie ponaglaj, przedstaw im konkretny, oficjalny plan, tak zeby widzieli, ze bardzo chcesz, ale tez jestes odpowiedzialna za to. Nie wiem, na kartce chociazby: wszystkie za i przeciw (bo na pewno tez istnieja), co przewaza, a do kozdego przeciw - rozwiazanie (np. zalatwi sie w domu - Ty sprzatasz; bedziecie chcieli gdzies wyjechac - Ty zalatwiasz mu opieke itp.). Na koncu tego konkretnego planu podpisz sie, zostaw im i nie wracaj do tematu Mozesz tez wkeic jakies ladne zdjecie pieska, ktore sprawi, ze sie chociaz usmiechna. Ja tak zrobilam i w ten sposob wywalczylam sobie wymarzonego kotka Powodzenia! Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 15 Lipca 2014 Autor Napisano 15 Lipca 2014 Weryfikacja: Pies juz byl moj, mialam go na okres probny na tydzien, ale w czasie tego okresu probnego z roznych powodow uznalam, ze to nie czas jeszcze i wycofalam sie z kupna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi