lodzia Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 JUŻ 2 RAZY ŚNIŁ MI SIE TEN SAM SEN: U mnie w łazience leży[wala się]bruna odzież moich sąsiadów są tego całe stosy między tymi ciuchami leżą zużyte podpaski. Moja łazienka w tym snie jest taka jak przed 20 laty[teraz po remoncie] moje sąsiadki już nie mieszkaja obok został tylko ich ojciec.Prosze pomóżcie co to może znaczyc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondra Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 a czy masz z tymi sąsiadkami jeszcze kontakt? jeśli tak to jakie relacje was łączą? i jakie relacje masz z ich ojcem, który wciąż mieszka w sąsiedztwie? pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lodzia Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Witam z sąsiadkami nie mam żadnego kontaktu a z ojcem ich żyje bardzo dobrze pomagamy sobie wzajemnie,widzimy sie prawie codziennie a nieraz nas odwiedza jeszcze wieczorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mondra Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 powiem tak: z mojego doświadczenia łazienka w snach jest miejscem, gdzie oczyszcza się wszelkie zalegające sprawy, "pierze brudy". nawet dziś śniła mi się łazienka i wiem, że to dlatego, że od jakiegoś czasu bardzo chcę wyjaśnić długo istniejące nieporozumienia. za to reszta symboli wydaje mi się jest bezpośrednio związana tylko i wyłącznie z Twoją sprawą i napiszę teraz co podejrzewam, Ty zaś zastanów się czy możesz to powiązać ze swoim życiem. w Twoim śnie pojawiły się całe sterty brudów, czyli uznałabym, że sporo spraw (uczuć/emocji?) nazbierało się i czekają na rozwiązanie. jeżeli ta łazienka jest taka, jak sprzed wielu lat, może to jakieś zadawnione problemy? no nie wiem, teraz spekuluję. jeżeli chodzi o pojawienie się sąsiadów to może sen dotyczyć właśnie ich. ale może też symbolizować kogoś zupełnie innego. np. ktoś kto jest "po sąsiedzku", czyli w Twoim najbliższym otoczeniu. sprawia problemy, "dorzuca Ci" brudy, które powinien raczej prać u siebie? w każdym razie powiedziałabym, że jest jakiś problem, który mocno Ci bruździ i widzisz konieczność zlikwidowania go. pozdrawiam serdecznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lodzia Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Bardzo dziekuje napewno w życiu każdego z nas są problemy i w moim tez teraz tylko musze sie zastanowic czego on dotyczy i zlikwidowac go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts