Skocz do zawartości

dalsze losy związku począwszy od marca br.

NarratorkaHorrorow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W poprzednim poście, pisałam iż mój partner stracił pracę. W związku z czym jeśli do końca lutego nie znajdzie zatrudnienia w tym mieście zmuszony będzie do powrotu a co za tym idzie rozłąki. Na jak długo, nie wiem.Obawiam się że zechce zakończyć związek zemną, już o tym wspominał w razie spełnienia się najgorszego scenariusza. Powodów tej decyzji nie chce przytaczać, wybaczcie.

Zapytałam więc, jak będzie wyglądał nasz związek od marca br do czerwca? ( w maju planuje się bronić, ja z kolei w wrześniu )

3 mieczy

5 mieczy

5 kielichów.

Podumowanie Papież/Papież/Diabeł

lepszych kart wymarzyć sobie nie mogłam. W początkowej trójce mieczy może wziąć górę intelekt i chłodne kalkulowanie.X pomyśli że to nie ma sensu, czuje się samotny.Poczujemy oboje fizyczną rozłąkę. W 5 mieczy czeka nas trudny okres,kolejna zaś 5 dla odmiany pucharów zwiastuje bolesną stratę.

Jak będą wyglądać nasze relacje do końca 2014r

5 pałek

8 pałek

cesarz

Tu mam złe wrażenie,iż będą relacje czysto koleżeńskie, nie najeżone planami na wspólną przyszłość.Ruch będzie jak najbardziej ale nie w tym samym kierunku.

Patrząc po kartach widzę koniec związku, mam nadzieje że się mylę.

Napisano
W poprzednim poście, pisałam iż mój partner stracił pracę. W związku z czym jeśli do końca lutego nie znajdzie zatrudnienia w tym mieście zmuszony będzie do powrotu a co za tym idzie rozłąki. Na jak długo, nie wiem.Obawiam się że zechce zakończyć związek zemną, już o tym wspominał w razie spełnienia się najgorszego scenariusza. Powodów tej decyzji nie chce przytaczać, wybaczcie.

Zapytałam więc, jak będzie wyglądał nasz związek od marca br do czerwca? ( w maju planuje się bronić, ja z kolei w wrześniu )

3 mieczy

5 mieczy

5 kielichów.

ja widzę w tym rozkładzie rozstanie poprzez decyzję czysto rządkową która obkupiona będzie cierpieniem po stracie partnera.

lepszych kart wymarzyć sobie nie mogłam. W początkowej trójce mieczy może wziąć górę intelekt i chłodne kalkulowanie.X pomyśli że to nie ma sensu, czuje się samotny.Poczujemy oboje fizyczną rozłąkę. W 5 mieczy czeka nas trudny okres,kolejna zaś 5 dla odmiany pucharów zwiastuje bolesną stratę.

5 pałek

8 pałek

cesarz

Tu mam złe wrażenie,iż będą relacje czysto koleżeńskie, nie najeżone planami na wspólną przyszłość.Ruch będzie jak najbardziej ale nie w tym samym kierunku.

Patrząc po kartach widzę koniec związku, mam nadzieje że się mylę.

Buławy to kartu ruchu.... moim zdaniem Relacje do końca roku przybiorą dość dziwny układ, myślę ze po kilku rozmowach będziecie nawet mogli stworzyć związek taki na dłuższy czas uszy do góry kochana karty to nie wyrocznia.

Napisano (edytowane)

3 mieczy

5 mieczy

5 kielichów.

Niestety tutaj wg mnie widoczne jest rozstanie, ale hmm... odnoszę jednocześnie wrażeniem, ze relacja jest dla Ciebie dość mocno toksyczna.

Przy czym papież to dla mnie taka błogość, ukojenie, odsapnięcie a diabeł - czyżby okoliczności, w jakich się rozstaniecie ...

Ty się zastanów, czy rozstanie dla Ciebie nie wyjdzie na dobre.

Jeśli masz ochotę napisz do mnie na pw, na pewno sobie z tym jakoś poradzisz.

5 pałek

8 pałek

cesarz

Pierw burzliwie, wg mnie w 5 buław widać rozstanie z 'szarpaniną' (oby słowną), 8 buław to odrodzenie, ruch, coś nowego i wiesz - nie zdziwiłabym się gdybyście się po jakiś czasie znów zeszli ze sobą. Odpoczeli i za jakiś czas wrócili do siebie.

Edytowane przez Trida
Napisano

Cytat Zamieszczone przez gypsy Zobacz posta

3 mieczy

5 mieczy

5 kielichów.

Dla mnie ten układ mówi o rozstaniu, burzliwym i trudnym. Pan może poczuć się zraniony, zdradzony, odrzucony przez ciebie albo ty tak się bedziesz czuć.

Cytat Zamieszczone przez gypsy Zobacz posta

5 pałek

8 pałek

cesarz

Potem będzie dość burzliwie miedzy wami, możesz bronic swoich racji (albo on) ale wszystko ruszy z dużym impetem na przód i może będziecie razem, bo wynik to gwiazda, czyli macie przed sobą światełko w tunelu.

Może postaw wam układ partnerski, zobaczysz co z tego wyjdzie, dla kogo ten związek jest naprawdę ważny.

Napisano

O, Białystok:) Jak fajnie :icon_smile:

A czy ten Cesarz to nie jakiś nowy/inny mężczyzna dla gypsy?

Zgadzam się z Beatą, partnerski dałby lepsze spojrzenie na sprawę.

Napisano

Uprzejmie dziękuje,

Trida jest mi niezmiernie miło, i dziękuje za propozycje.Wierze że bezsprzecznie sobie poradzę, jednak mimo wszystko czasu i relacji szkoda. O dziwo nie jesteśmy patologiczni,ani też uzależnieni od Siebie. Oboje jesteśmy pracoholikami, oraz oboje mamy zacięcie do prawa.

Układ partnerki jest dobrym rozwiązaniem.

• 9 miesięcy temu...
Napisano

Moi Drodzy, mogę pochwalić się weryfikacją.

Otóż rozstaliśmy się na początku listopada ( troche póżniej niż zwiastowałby tarot, ewentualnie coś żle odczytałam).

Decyzje podjął Pan, w związku z faktem że oczekiwałam jakiegoś ruchu z jego strony co do częstszego widywania się.Decyzje swą uargumentował faktem, iż z miłości odchodzi, po co mam się wszakże męczyć. Forme odejścia- pominę. Boje się,że zabijecie mnie śmiechem.

Koniec końców-cesarza traktuje teraz bardzo znaczeniowo.Wszakże,to do cesarza idzie się z sprawą, cesarz sam się nie pofatyguje.

Rozstanie było bardzo burzliwe- naprzemian obwiniał mnie o zaistniała sytuację, obrażał, by potem opowiadać jak mnie kocha i jak mu żle bezemnie. Szaleństwo.

Patrząc teraz na V pałek, VIII Pałek i cesarza- zakładam, iż nasza relacja bedzie opierać się wyłącznie na rozmowach przez telefon( już podnosiłam, że nie pofatyguje się do mnie ). Sądzę, że co jakiś czas będzie się odzywać,narobi zamieszania wokół siebie i zamilknie.

Trida, wspaniale zinterpretowałaś okoliczności.

Beata39, niesamowite.Bardzo trafnie podjełaś temat. Pan pomimo tego, że całe zamieszanie wynika z jego działania, nieprzymaślanego dodam- uważa się za zranionego,pokrzywdzonego.

Dziękuje ;)