poczatkujaca.wrozka Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Dobry wieczor, Zjawiam zjawiam sie tu, gdyz potrzebuje Waszej pomocy w interpretacji 3 kart. Zanim podam rozklad chcialabym powiedziec Was kilka istotnych spraw by moze ulatwic Wam odczyt. Czasami spotykam sie z milym chlopakiem, ale glownie dzieki mojej inicjatywie, On jest bardzo oniesmielony mna wiec przejelam role zdobywcy:) Kilka spotkan zaliczam do cudownych, na jednym bylo nawet bardzo goraco. Zapytalam kart czy jeszcze sie spotkamy i w odpowiedzi otrzymalam As kielichow, 2 pucharow i Glupca. Nie wiem co oznacza As, gdyz wiem tyle ze to fajny poczatek, zauroczenie ale nic pewnego, tylko o czym mowi wzgl nas? Ze pierwszy zrobi ruch w moja strone? Karta w mojej talii przypomina mi karte kola fortuny, jako karta dnia zawsze oznaczala telefon od kogos( kolo na ilustracji:)) 2 kielichow to spotkanie, mile,radosne wspolne swietowanie tak? A koniec jako Glupiec, ze to moze byc poczatek fajnej przygody czy ostrzezenie ze na przygodzie sie skonczy? Prosze bardzo o pomoc. Aha, nie znam mojej talii kart jak by ktos pytal, dostalam ja na urodziny i nie znam pochodzenia. Dziekuje i pozdrawiam serdecznie Panstwa Cytuj
Ivone2 Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Dobry wieczor, Zjawiam zjawiam sie tu, gdyz potrzebuje Waszej pomocy w interpretacji 3 kart. Zanim podam rozklad chcialabym powiedziec Was kilka istotnych spraw by moze ulatwic Wam odczyt. Czasami spotykam sie z milym chlopakiem, ale glownie dzieki mojej inicjatywie, On jest bardzo oniesmielony mna wiec przejelam role zdobywcy:) Kilka spotkan zaliczam do cudownych, na jednym bylo nawet bardzo goraco. Zapytalam kart czy jeszcze sie spotkamy i w odpowiedzi otrzymalam As kielichow, 2 pucharow i Glupca. Nie wiem co oznacza As, gdyz wiem tyle ze to fajny poczatek, zauroczenie ale nic pewnego, tylko o czym mowi wzgl nas? Ze pierwszy zrobi ruch w moja strone? Karta w mojej talii przypomina mi karte kola fortuny, jako karta dnia zawsze oznaczala telefon od kogos( kolo na ilustracji:)) 2 kielichow to spotkanie, mile,radosne wspolne swietowanie tak? A koniec jako Glupiec, ze to moze byc poczatek fajnej przygody czy ostrzezenie ze na przygodzie sie skonczy? Prosze bardzo o pomoc. Aha, nie znam mojej talii kart jak by ktos pytal, dostalam ja na urodziny i nie znam pochodzenia. Dziekuje i pozdrawiam serdecznie Panstwa wszelkie sprawy uczuciowe będą rozwijać się pomyślnie, stworzycie zadowalający harmonijny związek jest to początek nowego rodziału w twoim życiu oczekujcie tego czego jest dla was nieoczekiwane. Możliwość nieplanowanej ciąży nawet. w skrócie AS Puchary-Miłość 2 puchary- ZAANGAŻOWANIE Głupiec- to co nieoczekiwane symbol powietrza- czyli czegos na co nie ma wpływu. Cytuj
poczatkujaca.wrozka Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Dziekuje najmocniej, mialam podobne odczucia, tyko ze nie bardzo potrafilam tego asa uwzglednic, tym bardziej ze to ja jestem ta starajaca sie bardziej i nie planuje sie poki co odzywac, moze przypadkowo sie na siebie natkniemy? Bede na biezaco pusac, jesli dojdzie do spotkania, opisze go. Swietne forum, milego dnia da Wszystkich Cytuj
Trida Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Zapytalam kart czy jeszcze sie spotkamy i w odpowiedzi otrzymalam As kielichow, 2 pucharow i Glupca. Spotkacie się na pewno, możliwy rozkwit uczuć. Głupiec - nowa droga, nowy początek wiec trzymam kciuki Cytuj
poczatkujaca.wrozka Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Dziekuje za te kciuki najmocniej, as pucharow pojawia sie bardzo czesto w pytaniach o tego pana ale jeszcze czesciej pojawia mi sie 7 bulaw, napewno po czesci opisuje pana bo jest aktywny fizycznie- jest sportowcem. Ma tez duzo wielbicielek, lecz mimo wszystko wciaz jest sam. Pamietam kiedys byl w dluzszym zwiazku ale wraz z tym jak sie rozstali jest sam. Nasze spotkania sa cudowne, szkoda, ze sporadyczne gl. Ze wzgl na to ze obydwoje duzo pracujemy. Do uslyszenia i milego dnia Cytuj
Trida Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 As kieli to taka karta dająca nadzieje, to duza szansa a to, jak wszystko się potoczy zależy głownie od Was powodzenia Cytuj
Beata39 Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Karty dają ci duża szanse na wspaniały związek. Karta wynikowa to mag. Ja uważam że jesteś osobą pewną siebie i powinnaś wziąć sprawy we własne ręce. Zacznij działać, zaurocz go a stworzycie wspaniały związek. Życze Ci powodzenia :energia: Cytuj
poczatkujaca.wrozka Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Dziekuje za zaangazowanie w moj rozklad. Beatko39, karta wynikowa to Glupiec a nie Mag, choc i ten wielokrotnie pojawial sie przed jakimkolwiek spotkaniem z tym panem. Masz racje, jestem pewna siebie,zycie na mnie wymusilo taka postawe, ale czasem jestem bardzo krucha, ktora nie raz potrafi beczec w poduszke niczym dziecko hehe:) w pracy jestem krolowa mieczy a w domu krolowa kielichow, w dobrym towarzystwie jak np. Z panem z ktorym sie spotykam jestem krolowa bulaw, moze dlatego on sie troche mnie obawia? Jego ocenilabm na giermka kielichow, w dodatku jest zodiakalnym rakiem, natomiast ja skorpionem, dwa te same zywioly, podobna emocjonalnosc oraz intelektualnie tez niczego sobie. No czas pokaze, odezwe sie i zdam Wam relacje! Wam rowniez zycze samych dobrych kart min. Slonca i Gwiazd! pozdrowienia serdeczne Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 podsuma tego rozkladu to mag As= 11 2 puchrow= 12 glupiec = 22 (nie liczysz) 11+12 = 23 23-22 = 1 = Mag Moim zdaniem moze byc zwiazek, wszystko co potrzebne masz pod reka, wystarczy tylko dzialac. Mag to tworca, ktory moze wszystko i to Twoja karta:) Cytuj
x-latek Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Dokładnie tak jak pisze Truskawka Jagodowa. A w/g HB podsumą rozkładu jest Rydwan, który radzi, żeby skupić się na działaniu jeśli tego naprawdę chcesz, nie zwlekać a działać. Także nie zaszkodzi nic, a nawet pomoże jak sama zrobisz pierwsza bardziej zdecydowany ruch w jego stronę dający do zrozumienia... no wiesz. O wyliczaniu podsum z rozkładów możesz poczytać w tym wątku http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/40880-sumowanie-kart-w-tarocie.html Cytuj
Beata39 Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Widzisz miałam rację w podsumowaniu kart - mag. Musisz lepiej poznać sumowanie kart. Pozdrawiam Cytuj
poczatkujaca.wrozka Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Powiem Wam szczerze dziewczyny, ze ja pierwszy raz slysze o podsumowaniu kart, tyle lat mam karty, ale jakos sceptycznie podchodzilam do wspolpracy z nimi, natomiast od pewnego czasu zaczelam je tasowac i wyciagac po jednej jako karta dnia, robie zapiski i naprawde wiele mozna sie nauczyc dzieki tego typu kombinacjom. Pamietam jak wylosowalam karte Wieza, wszystko dzialalo pomyslnie do czasu kiedy wychodzac z pracy zamykalam drzwi i z rąk wyslizgnol mi sie telefon- jego caly wyswietlacz pokryl drobny mak, tak się rozlamal na drobne biedak i wtedy przypomnial mi sie wizerunek wiezy na karcie ktory idealnie odzwierciedlil wyglad rozbitego telefonu:) Cesarzowa, Cesarz( powiem Wam ciekawostke w skrocie) oraz Kapłan to posiedzenie w domu i czas spedzony z rodzina. Sorka, ze wbijam sie z tematem nie w ten wątek co trzeba ale musialam sie podzielic swoimi obserwacjami. Lubie karty, tylko, malo sie jeszcze na nich znam. Mam nadzieje ze kiedys tez bede mogla komus pomoc zinterpretowac rozklad. Oby karty byly tez pomyslne:) pozdrowienia i milego wieczorku Cytuj
werona Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Powiem Wam szczerze dziewczyny, ze ja pierwszy raz slysze o podsumowaniu kart, tyle lat mam karty, ale jakos sceptycznie podchodzilam do wspolpracy z nimi, natomiast od pewnego czasu zaczelam je tasowac i wyciagac po jednej jako karta dnia, robie zapiski i naprawde wiele mozna sie nauczyc dzieki tego typu kombinacjom. Pamietam jak wylosowalam karte Wieza, wszystko dzialalo pomyslnie do czasu kiedy wychodzac z pracy zamykalam drzwi i z rąk wyslizgnol mi sie telefon- jego caly wyswietlacz pokryl drobny mak, tak się rozlamal na drobne biedak i wtedy przypomnial mi sie wizerunek wiezy na karcie ktory idealnie odzwierciedlil wyglad rozbitego telefonu:) Cesarzowa, Cesarz( powiem Wam ciekawostke w skrocie) oraz Kapłan to posiedzenie w domu i czas spedzony z rodzina. Sorka, ze wbijam sie z tematem nie w ten wątek co trzeba ale musialam sie podzielic swoimi obserwacjami. Lubie karty, tylko, malo sie jeszcze na nich znam. Mam nadzieje ze kiedys tez bede mogla komus pomoc zinterpretowac rozklad. Oby karty byly tez pomyslne:) pozdrowienia i milego wieczorku Na forum mamy opisy kart. Bardzo fajnie byłoby żebyś dzieliła się swoimi spostrzeżeniami na temat kart (tak jak opis wydarzeń, które pokazała Wieża) właśnie w tych wątkach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi