Beata39 Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) co przede mną w tym tygodniu 03-09.02.2014 Zdrowie: 10 mieczy, rycerz monet, gwiazda, umiarkowanie ----> umiarkowanie wizyta u lekarza, ale wszystko będzie w porządku Uczucia: As buław, 7 pucharów, 10 monet (księżyc), paź buław --->wieża coś zacznie się dziać ale chyba tylko w mojej wyobraźni, po prostu wszystko się zawali Praca, finanse: wisielec, paź kielichów, świat (As buław), siła ---> wisielec totalny zastój, muszę polegać wyłącznie na sobie, ale nie powinnam tracić nadziei na lepsze "jutro" Rodzina: diabeł, 10 buław, paź monet, 9 kielichów ---> cesarz próba pokonania jakiś problemów rodzinnych, może z moja córcia ale wszystko dobrze się skończy, bo postawie na swoim Na co powinnam uważać: 3 buław (6 denarów, wisielec), słońce, paź buław, rycerz kielichów ---> mag powinnam uważać na finanse, ale wszystko dobrze się skończy może dzięki pomocy pazia, króla i dzięki mojemu zaangażowaniu Niespodzianka: rycerz pucharów, 2 pucharów, gwiazda, 7 mieczy ---> kapłan nowe nadzieje w sferze uczuciowej ale będę musiała na coś uważać, być ostrożną aby znaleźć sens w życiu :energia: Edytowane 4 Lutego 2014 przez Beata39 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi