GdzieTaIrlandia Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Witam, w zwiazku z planami otworzenia salonu miałabym prośbę czy ktoś mogłby mi wyjąć karty na ten zakres? Jest to dla mnie sprawa ogromenej wagi/dalszej mojej przyszłości i nie chciałabym np wyjac sobie kart zyczeniowych:) Na pierwsze i trzecie pytanie po 3 karty. Na drugie jedną do kazdej z usług:) Karty na okres 6 msc od marca. Będe niezmiernie wdzieczna za okazaną pomoc. Pozdrawiam Jak rozwine usługi w zakresie paznokci? Jaki będzie popyt na usługe ? Jaki dochód przyniosą te usługi? Jak rozwine usługi w zakresie przedłuzania rzęs ? Jaki będzie popyt na usługe? Jaki dochód przyniosą te usługi? Jak rozwine usługi w zakresie makijazu permanentnego? Jaki będzie popyt na usługe? Jaki dochód przyniosą te usługi? Jak rozwine usługi w zakresie fryzjerstwa alternatywnego? Jaki będzie popyt na usługe? Jaki dochód przyniosą te usługi? Cytuj
emilr Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 ja mogę, czy może byc bez inetrpretacji z powodu braku czasu. Nadrobie później. Mam dzisiaj dobry dzień na karty 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Dobrze emilr ale liczę,że potem zinterprecisz bo jak wiesz najlepiej rozumie sie swoja talie:P chociaz napisz która opcja wyjdzie nakorzystniej według ciebie:P Dziekuje pieknie za tak szybka odpowiedz:* Cytuj
emilr Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 (edytowane) Karty tasowałam przed każdą serią pytań. Tło ogólne do rozkąłdu: 4 monet, As monet, XVI wieża - otwracie, wyjscie z cienia, wykrzystanie szansy i spore zmiany Jak rozwine usługi w zakresie paznokci? 5 buław, Królowa Mieczy, 10 Monet - myśle, ze jest tu duże pole do popisu. Na pewno rozwojowo. 5 bułąw widzę tu na dwa sposoby: dosłownie:) nie bedziesz mgłą sie opędzic od klientek:), bo jesteś dobra w tym, co robisz ( kompetentna, fachowa, dokładna). Druga opcja to trochę nerwów na początku, duzo ruchu. Mi 5 buław jako karta dnia zawsze pokazuje duuużo pracy, ale takiej przyjemnej. Cos co odkładałam długo, bo nie lubię czegoś robić, tego dnia nagle zrobię jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Szlifowanie swoich umiejętności, w efekcie ostatnia karta na rozwój biznesu super. Fajne karty. Klika dni temu czytałąm też, że piatka to cyfra sprzyjająca biznesom, tu jest na wejsciu i w dodatku buławy. Jaki będzie popyt na usługe ?as mieczy wydaje mi się, że raczej bedziesz sie skupiała na dokładności, stąd też myślę, że będziesz miała grono stałych, wiernych klientek, które wola zapłacić wiecej i miec porządnie wykonaną usługe. Będziesz sie rozwijała w tej dziedzinie i będzie popyt. Jaki dochód przyniosą te usługi? VII Rydwan, Sprawiedliwość XI, paź kielichów - dobry dochód. Będziesz uczciwa wobec klientek, żadnej drogi na skróty, będą do Ciebie wracały i chwaliły. Tak interpretuję dwie ostatnie karty Jak rozwine usługi w zakresie przedłuzania rzęs ? paź buław, Gwiazda XVII, 2 buław - na pewno będziesz ją wykonywała dobrze i dokładnie, jednak myśle, ze to bedzie taki dodatkowa usługa Jaki będzie popyt na usługe? VI zakochani - średni. Tak jakby klientki najpierw wypytywały, ale nie mogły sie zdecydować Jaki dochód przyniosą te usługi? - Król Buław, IX Eremita, 5 buław - hmm.... konkretny, ale ta usługa bedzie chyba czasochłonna. Mam mieszane uczucia Jak rozwine usługi w zakresie makijazu permanentnego? 8 monet, 7 mieczy, 6 kielichów - tu też widzę rozwój, na początku moze będziesz musiała sporo czasu i pracy włozyc w zdobycie klientek i nie bedziesz pewna, czy dasz radę. Z drugiej strony 7 mieczy dla biznesu akurat widzę pozytywnie. Panie będą do Ciebie zadowolone wracały Jaki będzie popyt na usługe? - 5 buław - będzie spory Jaki dochód przyniosą te usługi? - 5 mieczy, Król Monet, 3 monet - 5 mieczy to raczej wiecej strat niz zysków. Na początku myślę, ze nie bedziesz zadowolona, jednak dalej bardzo ładne karty Jak rozwine usługi w zakresie fryzjerstwa alternatywnego? - 6 mieczy, Diabeł XV, 3 mieczy - tutaj myśle, ze bedziesz sie rozwijała. Byc moze w diable wyszła tutaj Twoja taka hmmm... iskra. Mozę Twoje zmagania, że nie bedzie łatwo... Bo juz 3 mieczy do fryzjerstwa alternatywnego jak najbardziej pozytywnie mi pasuje. Budowanie od podstaw, burzenie starego. Interpretuję te karty pozytywnie patrząc całosciowo na pozostałe karty, zwłaszcza na ostatnie. Jaki będzie popyt na usługe? - 8 kielichów - na początku raczej słaby, jednak inne karty są ładne .raczej będziesz miała stałe, wracajace klientki, u mnie na karcie nie ma tłumów Jaki dochód przyniosą te usługi? - Rycerz Monet, 8 buław, VII Rydwan - spory, ale to chyba będzie dla Ciebie dziedzina rozwojowa Edytowane 3 Lutego 2014 przez emilr Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Hej emilr:) Bardzo Ci dziekuje za rozklad i poswiecony czas. Ten temat jest dla mnie bardzo ważny. A wiec tak jezeli chodzi o pazury to dopiero teraz o tym ponownie zaczełam myśleć-tylko bardziej optymistycznie. Nastawiam sie na zakup produktow lepszej marki,ktore daja gwarancje wytrzymałości i szybkiejj pracy. Ten temat był pozostawiony u mnie na okres 5 lat-z rożnymi skutkami. Dopiero teraz natrafiłam na osobe która pokierowała mnie na odpowiednie tory i pokazała wiele rzeczy. Jeżeli chodzi o rzęsy- tak jest to bardzo pracochłonna praca i generalnie schodzi mi 2,5 lub 3h bo wolę zrobić dokładnie. Na rynku jest wiele osób które wykonuja tą usługe za 60 zł. Z moimi produktami i pieniedzmi włozonymi w szkolenia za taka kwote to po prostu by mi sie nie oplacało. Jeżeli chodzi o makijaż permanentny to uważam,ze jak na rok w ktorym robiłam rózne szkolenia i zakupowałam potrzebne rzeczy( a to są drogie sprawy) uważam za pomyślny rok,bo miałam klientki:)(Tak na dzien dzisiejszy to wygląda,zobaczmy za pól roku) Jak chodzi o fryzjerstwo to szczerze mówiąc to zajęcie traktuje jako dodatkowe,mam już spore porfolio z tego zakresu. Nastawiam sie na to,ze w razie zleceń bedzie mi pomagała znajoma która wyszkoliłam I ewentualnie ja wezme jakis procent z tego. To praca czasochłonna i jak bede miała inne zajecia to.. Ps. Jeśli pozwolilsz to czy moje wstawic rozkład na IR:* Cytuj
emilr Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Ps. Jeśli pozwolilsz to czy moje wstawic rozkład na IR:* jasne, że tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi