Skocz do zawartości

Luty 2014

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani... zagladalam tu ostatnio bardzo rzadko, jako ze ogolnie mialam przerwe od zycia tzw. netowego.

Jednak powoli wracam i ponadrabiam, rowniez i interpretacjami, wrozbami itd.

Tu moj rozkladzik na miesiac Luty, jezeli ktos ma ochote rowniez pointerpretowac, bede niezmiernie wdzieczna.

:bukiet:

Ogolny nastroj miesiaca - Paz Mieczy + 2 Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB II Kaplanka

Miesiac roznyc rozmow, duzo spraw bedzie sie wyjasniac. Duzo tez widac tu niepewnosc, trzeba bedzie kierowac sie intuicja i takim wyczuciem w podejmowaniu decyzji.

Co bedzie mnie zajmowalo:

1-10 Lutego - Krolowa Mieczy + XXI Swiat, 3 Monet + XVII Gwiazda ---> XV Diabel, HB V Papiez

Tu jakbym miala zostac na sile wrecz wyciagnieta z moich pieleszy. Jakies plany na przyszlosc, cos, co bedzie mi kazalo spojrzec rowniez w przyszlosc. I oderwac sie zdecydowanie od przeszlosci.

11-20 Lutego - I Mag + As Kielichow, 0 Glupiec + As Monet ---> I Mag, HB VII Rydwan

Tu ktos (pewien pan) bardzo naciska, zebym do niego przyjechala. W kwietniu. Hm... wiec moze to to tu bedzie sie manifestowac.

21-28 Lutego - 10 Monet + 10 Bulaw, Krolowa Kielichow (wypadlo 3 Bulaw) ---> I Mag, HB V Papiez

Hehe... tu jakby rozpatrywanie swoich mozliwosci dzialania na tle uczuciowym pomimo ograniczen: dom, rodzina, praca, obowiazki.

Praca/Rozwoj zawodowy - 10 Kielichow

Powiedzialabym, bez zmian, ale zastanawianie sie nadal, co dalej.

Rozwoj duchowy/ezoteryka - 8 Bulaw

Bedzie sie dzialo.

Finanse - 3 Bulaw

Ok. Wychodze na prosta, powiedzmy.

Samopoczucie - IX Eremita

Potrzeba zajecia sie soba, zadbania o siebie, odpoczynku.

Emocje - As Mieczy

Tu emocje pod kontrola umyslu.

Zdrowie - Krolowa Monet

Dobrze.

Uczucia - XIV Umiarkowanie + Krolowa Kielichow, Paz Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Tu jakas znajomosc rozwojowa.

Dom/rodzina - III Cesarzowa

W pelni zajeta domem, bliskimi.

Niespodzianka x 3 - 9 Kielichow, 0 Glupiec, XXI Swiat ---> XVIII Ksiezyc, HB VII Rydwan

Kurcze, czyzbym sie jednak zdecydowala na ten wyjazd? Jakies konkretne kroki w tym kierunku? Spontanicznie cos?

Zadanie m-ca x 3 - 2 Bulaw, Krolowa Kielichow, 2 Kielichow ---> IV Cesarz, HB IV Cesarz

Nie wiem, tu na cos zdecydowac sie. Jakies wahania i rozwazania beda w typie Kielichowej. I chcialabym i boje sie. A Cesarz radzi podejsc konkretnie.

Rada na Luty x 3 - 8 Monet, Rycerz Bulaw, 7 Kielichow ---> XVI Wieza, HB XV Diabel i VI Kochankowie

No tu powiedzialabym, isc za glosem serca i siegac po swoje marzenia. Nie bac sie, burzyc rozne stereotypowe ramy myslowe, dzialania i isc do przodu.

Karty ciagniete za kazdym razem osobno. Tam, gdzie jest "+" to sa karty dociagane. Tam, gdzie jest "--->" to dalej sa sumowania.

Napisano

Kochani... zagladalam tu ostatnio bardzo rzadko, jako ze ogolnie mialam przerwe od zycia tzw. netowego.

Jednak powoli wracam i ponadrabiam, rowniez i interpretacjami, wrozbami itd.

Tu moj rozkladzik na miesiac Luty, jezeli ktos ma ochote rowniez pointerpretowac, bede niezmiernie wdzieczna.

:bukiet:

Ogolny nastroj miesiaca - Paz Mieczy + 2 Kielichow ---> XVIII Ksiezyc, HB II Kaplanka

Miesiac roznyc rozmow, duzo spraw bedzie sie wyjasniac. Duzo tez widac tu niepewnosc, trzeba bedzie kierowac sie intuicja i takim wyczuciem w podejmowaniu decyzji.

Myślę,że ten miesiąc poświecisz na doszukiwanie się prawdy względem oczekiwań damsko-meskich relacji,przyjażni,uczuc. Czas rozmów,spotkań. Podsumowanie znowu według mnie wskazkuje na wgłebianie sie w swoje wnetrze,być moze ten miesiąc tez bedzie powierzony w duzej mierze ezoteryce i odkrywaniu tajemnic.

1-10 Lutego - Krolowa Mieczy + XXI Swiat, 3 Monet + XVII Gwiazda ---> XV Diabel, HB V Papiez

Tu jakbym miala zostac na sile wrecz wyciagnieta z moich pieleszy. Jakies plany na przyszlosc, cos, co bedzie mi kazalo spojrzec rowniez w przyszlosc. I oderwac sie zdecydowanie od przeszlosci.

Według mnie jakas możliwość zarobbienia pieniążków,dodatkowa forma zarobkowa:x o ile moge sie na to skusic,ale tak mi przyszło do głowy. Może to byc tez rozmowa z osoba która bedzie potrzebowała twojego wsparcia,wysłuchania w jakiś jego/jej słabościach.

11-20 Lutego - I Mag + As Kielichow, 0 Glupiec + As Monet ---> I Mag, HB VII Rydwan

Tu ktos (pewien pan) bardzo naciska, zebym do niego przyjechala. W kwietniu. Hm... wiec moze to to tu bedzie sie manifestowac.

Tak zgadzam się..acz kolwiek mag to według mnie typ który lubi uwodzić a jednocześnie lubi pobyc sam:P jako ,ze jedynka..

21-28 Lutego - 10 Monet + 10 Bulaw, Krolowa Kielichow (wypadlo 3 Bulaw) ---> I Mag, HB V Papiez

Hehe... tu jakby rozpatrywanie swoich mozliwosci dzialania na tle uczuciowym pomimo ograniczen: dom, rodzina, praca, obowiazki.

rówiez sie zgadzam,ale mimo to próby wykoroczenia poza to,patrzenie za nowymi lądami,co by bylo gdybym tam dopłynela..Duzo rozmów z panem.

Bedzie sie dzialo.

Finanse - 3 Bulaw

Ok. Wychodze na prosta, powiedzmy. (Ja myślę,że wszystkie 3 punkty sie ze sobą łącza..Myślę,że podreperujesz budżet i moze to byc zwiazane z ezoteryka)

Tak wewnetrzny rozwój, zaswieci sie światełko w Tobie

Emocje - As Mieczy

Zdrowie - Krolowa Monet

Dobrze.

Uczucia - XIV Umiarkowanie + Krolowa Kielichow, Paz Bulaw ---> VIII Sprawiedliwosc, HB XIV Umiarkowanie i V Papiez

Skupisz się na córce,pomocy w nauce..

Niespodzianka x 3 - 9 Kielichow, 0 Glupiec, XXI Swiat ---> XVIII Ksiezyc, HB VII Rydwan

Kurcze, czyzbym sie jednak zdecydowala na ten wyjazd? Jakies konkretne kroki w tym kierunku? Spontanicznie cos?

a moze okaże sie,że Pan zrobi Ci niespodzianke..Wyjdzie z inicjatywa?

Zadanie m-ca x 3 - 2 Bulaw, Krolowa Kielichow, 2 Kielichow ---> IV Cesarz, HB IV Cesarz

Nie wiem, tu na cos zdecydowac sie. Jakies wahania i rozwazania beda w typie Kielichowej. I chcialabym i boje sie. A Cesarz radzi podejsc konkretnie.

Na razie przyglądniecie się swoim uczuciom i ustabilizowanie tego co czujesz w środku,czego chcesz aby było zmaterializowane w twoim zyciu

Rada na Luty x 3 - 8 Monet, Rycerz Bulaw, 7 Kielichow ---> XVI Wieza, HB XV Diabel i VI Kochankowie

No tu powiedzialabym, isc za glosem serca i siegac po swoje marzenia. Nie bac sie, burzyc rozne stereotypowe ramy myslowe, dzialania i isc do przodu.

Ja zas myślę aby subiektywnie i skrupulanie pracować nad emocjami i uczuciami, dokonać wyboru-co jest dla Ciebie naistotniejsze i czego tak na prawde ty pragniesz. Myśle,że pewne rzeczy masz do przebudowania w sobie,odrzucenie ograniczem czy natretnych jakis mysli które Cie zniewalają wenwtrznie czy blokują w relacjach z z mężczyznami

Karty ciagniete za kazdym razem osobno. Tam, gdzie jest "+" to sa karty dociagane. Tam, gdzie jest "--->" to dalej sa sumowania.

• Lubię to! 1
Napisano

Tak myślę sobie jeszcze o 21/28. W podsumie Mag może też oznaczać,że bedziesz realizatorem własnego życia..w połaczeniu z Kapłanem który również poszukuje wartości duchowych. Realizator sam w sobie majacy ogromny potencjał,posiadający wszystkie cztery tajemnice+ Kapłan który nie tylko jest dla siebie,ale równie z służy innym wedle własnych wartosci.

Gość Euterpe
Napisano

dużo rozmów, kontaktów, spotkań, ewentualnie wyzwiesz kogoś na "pojedynek"

wyjazdy służbowe(?), spotkania na mieście, może się trochę do czegoś bardziej zdystansujesz, spojrzysz chłodniej na coś, więcej spraw do załatwienie w pracy

zaczniesz robić coś nowego z tego, co już posiadasz - może to być coś związanego z pracą, jakiś nowy pomysł, może coś związanego z towarzystwem, początek przyjemnych spotkań, może uda Ci się coś osiągnąć i będziesz szczęśliwa

tutaj może być trochę ciężej, ale powinnaś sobie ze wszystkim nieźle poradzić :) ewentualnie może znowu się trochę od czegoś odsuniesz...

poczujesz spełnienie, że osiągnęłaś szczyty, moim zdaniem bardzo dobry czas :)

w tym miesiącu będziesz działać, przynajmniej będziesz mieć chętkę

Finanse - 3 Bulaw

powiedziałabym, że przed Tobą otwierają się nowe perspektywy, o których już zapewne wiesz, ale czekasz na ich realizację

poszerzanie wiedzy o sobie/czymś, dużo przemyśleń, też trochę samotności

Emocje - As Mieczy

będziesz się starała podejmować decyzje bez użycia emocji, może odetniesz się od czegoś, np. od jakiś przeżyć, wspomnień, kontaktów...

Zdrowie - Krolowa Monet

dobre, ewentualnie kontakt z lekarzem o jakiś drobiazg

na początku wszystko będzie dobrze, tyczyło się swoim nudnym biegiem, będziesz niektóre rzeczy bardziej przeżywać, może poczujesz się młodsza, też spotkania z takimi osobami(lub mającymi dużo energii)

wszystko będzie w najlepszym porządku

będziesz dzięki tej niespodziance bardzo zadowolona, poczujesz dopływ nowej energii, świat zacznie się kręcić wokół Ciebie

utrzymywać kontakty z ludźmi

pracuj nad czymś/kimś, włóż w to dużo energii, którą posiadasz, pozwól sobie na chwilkę wytchnienia i zagłębieniem się w swoje marzenia

Gość Linkinia
Napisano

Ogolny nastroj miesiaca - tak jak piszesz ;)

Tutaj pomyślałam o tym, że zajmiesz się sprawami rozwojowymi i takimi, które przynoszą/przyniosą korzyści materialne, mają zaowocować w przyszłości.

Zabiegi pana, który czaruje słowem i namawia do spontanicznego działania. Bardzo możliwe, że Cię gdzieś zaprosi, namówi na przyjazd (tak jak piszesz).

Pierwsza myśl: sprawy rodzinne i próba pogodzenia obowiązków domowych i roli mamtki ze swoimi oczekiwaniami i planami.

Mówi się, że 10 kielichów pokazuje stan, w którym dalej już pójść nie można, można się tylko cofnąć. Uważam więc, że w tym miesiącu troszkę zatrzymasz się na tym etapie, na jakim jesteś. Będziesz zadowolona ;)

Bedzie sie dzialo. --> właśnie tak ;) jakieś nowe wrażenia, doświadczenia i dużo motywacji, by iść dalej i próbować.

Finanse - 3 Bulaw

Okej, ostrożne planowanie i rozsądne wydawanie.

Potrzeba zajecia sie soba, zadbania o siebie, odpoczynku. --> dokładnie. Sama teraz przez to przechodzę, wręcz zmuszam się, żeby odezwać się do znajomych, żeby się nie obrazili, ze jestem, mam czas, a milczę. A strasznie tego milczenia potrzebuję i czasu tylko dla siebie.

Emocje - As Mieczy

Tu emocje pod kontrola umyslu. --> możesz też mówić sobie, że nie możesz się zaanagażować/myśleć o kimś lub też postanowisz zakończyć jakieś uczucia, odciąć się definitywnie.

Zdrowie - Krolowa Monet

Wszystko okej, będziesz się czuła super, promiennie i kobieco ;)

Powiedziałabym, że będzie tak, jak do tej pory, nic w tym miesiącu się nie zmieni. Możliwe są miłe rozmowy, propozycje spotkań itp., ale żaden pan nie zajmie Ci myśli i serca w lutym jakoś szczególnie.

Zadbasz o to, by rodzinie niczego nie zabrakło, by w domu wszystko było jak należy. Idealnie wykażesz się na tym polu ;)

Zrobisz coś dla siebie, dla swojej zachcianki, bardzo spontanicznie.

Królowa kielichów chciałaby, ale się boi i tak czeka, coś tam powie, odwlecze w czasie, żeby tylko nie zdecydować się na konkretne działanie. Karty radzą, żebyś wyszło poza to ograniczenie, jakie narzucasz na siebie i podjęła odważną decyzję, określiła się w relacji z kimś. 2 kielichów odebrałabym jako otworzenie się przed kimś.

To, co do tej pory było w sferze marzeń i pragnień, co planowałaś sobie - zrealizować ;) albo tak jak wyżej pisałam, tu karty trochę mi się łączą z tym - określić się w relacji z jakimś panem. Dość już podchodów ;)

Wszystkiego dobrego, Kasiu! ;)

Aż jestem pełna podziwu, że dałaś radę odciąć się od internetu, ja się chyba uzależniłam...

Napisano

Dziekuje kochane kobietki :bukiet:

Cudne interpretacje.

Co do uczuc, jest pan w tle, ktory bardzo o mnie zabiega, na razie nie jestem pewna, czego jednak chce, ale jest milo.

Drugi pan, ktory byl (i pewno nadal jest) bardzo bliski mojemu sercu, ale nalozyl szlaban na nasza znajomosc i stricte kolezenstwo (ta znajomosc ukazuje mi sie nieodmiennie w Umiarkowaniu), wiec moze tu byc tez moje wzdychanie nadal do niego i granie wg jego zasad, czyli Umiarkowan - kolezenstwo.

Ale... tak czy siak... znajomosc cenna z wielu innych powodow... i wazna... wiec zle nie jest.

Oczywiscie na koniec m-ca, poczatek nowego... zweryfikuje, co trzeba.

• 4 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKUJE

Tak, miesiac wielu rozmow, waznych spraw, ktore wymagaly wyjasnienia. Niepewnosc, ale ostatecznie wszystko jasne.

Rozne plany, rozmowe, rzeczywiscie duzo waznych spraw do zalatwienia, trzeba bylo dzialac. Sprawy urzedowe, rodzinne.

Kwestie przedszkolne, pojawila sie opcja szukania nowego przedszkola dla cory.

Dom, pobyt w domu, zajecie sie rodzina. Karnawal pod koniec m-ca i dni wolne.

Ogolnie domowy taki czas.

Jak bylo, tak bylo. Na razie rozwazania rozne.

Bedzie sie dzialo.

Tak, dzialo sie. Pojawil sie wywiadzik ze mna w necie + pare fajnych spraw w tej kwestii. Ogolnie dzialo sie bardzo duzo w tym m-cu.

Finanse - 3 Bulaw

Ok. Wychodze na prosta, powiedzmy.

Dobrze bylo.

Tak, ale tez potrzeba zadbania o siebie i odpoczynku, kiedy to tylko mozliwe.

Emocje - As Mieczy

Dokladnie tak bylo. Bardzo pod kontrola.

Zdrowie - Krolowa Monet

Dobrze.

Tak.

Pod kontrola bardzo. Przyjazn z jednej strony utrzymana, z drugiej znajomosc, ktora rwie sie do przodu, na ten czas nieco powstrzymana i wyciszona.

Bardzo dobrze bylo.

Pojawila sie opcja szukania nowego przedszkola dla cory.

Kontakty z pewnym panem tu sie pokazaly. Bardzo fajne.

No coz, powoli trzeba bylo zaczac realizowac to, o czym do tej pory tylko myslalam i skrycie marzylam. Pojawily sie mozliwosci realnie realizowania tego. Trzeba bylo jedynie i az, sie ruszyc.

Dziekuje wszystkim interpretujacym pieknie za czas, energie i wysilek, wlozone w pomoc w interpretowaniu tego rozkladu. :bukiet: