Gość Noa20 Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Śnił mi się dziś mój iPad, w sypialni rozsypał sie w drobny mak tak jak szklanka arcoroca, rzeczywiście szyba ostatnio pękła i czeka na naprawę ale totalna rozsypka? Co może to oznaczać? Cytuj
Momma Marie Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Co ten sen może oznaczać? Nic szczególnego, i pisze to bez cienia złośliwości. Kiedy śnimy o uszkodzonych przedmiotach, lub skradzionych, z którymi byliśmy związani, odnosi się to tylko i wyłącznie do uczuć, które im towarzyszą. W Twoim przypadku być może zrobiło się Tobie bardzo przykro, kiedy zobaczyłaś uszkodzonego iPada (pęknięta szybka), bo go bardzo lubiłaś. Może też pomyślałaś sobie, że całkowicie się rozleciał i już go więcej nie uruchomisz (stąd w śnie "totalna rozsypka"), to była Twoja pierwsza myśl - Kurczę, to koniec, nic z tego nie będzie! Dopiero potem zobaczyłaś, że jego uszkodzenie nie jest tak poważne. Być może przejmujesz się też zbytnio jego naprawą, albo kosztami? To już wiesz najlepiej sama Cytuj
Gość Visel Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Może to znak od jakiegoś egregora androidowców aby zmienić sprzęt na jakiś androidowy tablet Cytuj
Gość Jacek Bartnicki Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Ja dodam, że wg Feng Shui każdy zniszczony (czy uszkodzony) przedmiot wpływa na nasze samopoczucie (więc najlepiej jak najszybciej go naprawić). Poza tym, I pad to symbol komunikacji z innymi (przez niego dzwonisz, piszesz smsy) i można patrzeć na ten sen w taki sposób Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi