Skocz do zawartości

I'pad w rozsypce

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Noa20
Napisano

Śnił mi się dziś mój iPad, w sypialni rozsypał sie w drobny mak tak jak szklanka arcoroca, rzeczywiście szyba ostatnio pękła i czeka na naprawę ale totalna rozsypka? Co może to oznaczać?

Napisano

Co ten sen może oznaczać? Nic szczególnego, i pisze to bez cienia złośliwości. Kiedy śnimy o uszkodzonych przedmiotach, lub skradzionych, z którymi byliśmy związani, odnosi się to tylko i wyłącznie do uczuć, które im towarzyszą.

W Twoim przypadku być może zrobiło się Tobie bardzo przykro, kiedy zobaczyłaś uszkodzonego iPada (pęknięta szybka), bo go bardzo lubiłaś. Może też pomyślałaś sobie, że całkowicie się rozleciał i już go więcej nie uruchomisz (stąd w śnie "totalna rozsypka"), to była Twoja pierwsza myśl - Kurczę, to koniec, nic z tego nie będzie! Dopiero potem zobaczyłaś, że jego uszkodzenie nie jest tak poważne. Być może przejmujesz się też zbytnio jego naprawą, albo kosztami? To już wiesz najlepiej sama :)

Gość Visel
Napisano

Może to znak od jakiegoś egregora androidowców aby zmienić sprzęt na jakiś androidowy tablet :D

Gość Jacek Bartnicki
Napisano

Ja dodam, że wg Feng Shui każdy zniszczony (czy uszkodzony) przedmiot wpływa na nasze samopoczucie (więc najlepiej jak najszybciej go naprawić). Poza tym, I pad to symbol komunikacji z innymi (przez niego dzwonisz, piszesz smsy) i można patrzeć na ten sen w taki sposób ;)