zakretka23 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 UKRYTE INTENCJE 1 jak ta osoba mnie widzi - KAPŁANKA II - widzi mnie jako osobą wrażliwą, cichą, spokojną, refleksyjną, pełną zagadek i tajemnic, ma wrażenie, że w ogóle mnie nie zna 2 jak wg tej osoby ja ją widzę - AS MIECZY - inteligentnego, wykształconego i wygadanego mężczyznę 3 jakie uczucia pokazuje on na zewnątrz - SPRAWIEDLIWOŚĆ - jest bardzo opanowany i nie pokazuję swoich uczuć 4 co na prawdę czuje ta osoba - 5 BUŁAW (KRÓL PUCHARÓW) - w środku jednak, aż się gotuję 5 jak on widzi naszą relację - 7 PUCHARÓW, KRÓL MONET, 6 BUŁAW - jakoś bardzo nie realnie...może tak jak ja idealizuje naszą relacje Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 UKRYTE INTENCJE Witaj, 1 jak ta osoba mnie widzi - KAPŁANKA II - Mozliwe ze widzi Ciebie jako osobe cierpliwa, spokojna, inteligentna, kto ma wiedze, mozliwe takze jako kogos, kto bylby dobra matka dla swoich dzieci, opiekuncza osobe. 2 jak wg tej osoby ja ją widzę - AS MIECZY - inteligentnego, wykształconego i wygadanego mężczyznę Tak jako inteligentnego, kto ma duzo ciekawych pomyslow, moze nawet tez troche wychlodzonego, z dystansem. 3 jakie uczucia pokazuje on na zewnątrz - SPRAWIEDLIWOŚĆ - jest bardzo opanowany i nie pokazuję swoich uczuć tak opanowany, wstrzemiezliwy w wyrazaiu emocji albo uczuc, taki troszke sztywny, moze trzymajacy sie jakis zasad, albo ma taki umysl, moze sie np: interesuje prawem, itd. 4 co na prawdę czuje ta osoba - 5 BUŁAW (KRÓL PUCHARÓW) - w środku jednak, aż się gotuję pytasz do ciebie? on mozliwe ze walczy ze soba w srodku, co tak naprawde czuje, na karcie mamy walke, moze np: relacje wasza jest na zasadzie rywalizacji, w komunikacji, tzw: kto ma racje w danej sprawie, albo jest to takie wspolzawodnictwo, scieranie sie ze soba, i pojkazanie siebie w jak najlepszym swietne. 5 jak on widzi naszą relację - 7 PUCHARÓW, KRÓL MONET, 6 BUŁAW - jakoś bardzo nie realnie...może tak jak ja idealizuje naszą relacje 7 kielichow - nie widzi tego realnie, albo sie ludzi, albo sam jest o tym przekonany ze np: ta relacja jest albo tylko w swiecie marzen albo nierealna, gdzie on moze mysklec, ze nic by z tego nie wyszlo... takze 7 kielichow moze sie odniesc do ciebie ze to ty idealizujesz go...albo on tak mysli...przy 7 kielichow na ten moment trudno wywnioskowac cos powaznego, wszystko jest takie niepewne oraz mgliste... Pozdrawiam Cytuj
zakretka23 Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 dziękuje bardzo za odpowiedz ...jako ciekawostkę wstawię swój rozkład na przyszłego partnera ..gdzie sama widzę przyszło relacje w 7 pucharach Rozkład "Przyszły partner" 1.Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? – 8 mieczy W jakimś ciemnym, ciasnym miejscu, może klub ewentualnie szklany budynek, bo raczej nie w szpitalu psychiatrycznym 2. Jaki on będzie posiadał charakter? – CESARZOWA III Wolałabym by chodziło o kreatywność i o zajęcie związane ze sztuką, a nie o wymuskanego gogusia. 3. Co nas połączy? – 6 monet Wzajemna zrozumienie, pomoc, wsparcie. 4. W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? – 8 buław Przez znajomych, od razu zwrócę na niego swoją uwagę. 5. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę? – MAG I Na mężczyzn młodszych ode mnie, takich magnetycznych, energicznych. 6. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać? –As buław Mężczyzn, którym chodzi tylko o seks. 7. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć tę osobę? – 10 mieczy Nic szczególnego nie muszę robić. Ewentualnie dać do zrozumienia, że nic z nikim mnie nie wiąże. 8. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę? – Giermka monet Na szlachetne i uczciwe gesty. 9. Co chcę od związku otrzymać? – 7 pucharów Chce się zakochać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi