Skocz do zawartości

Ukryte intencje

zakretka23

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

UKRYTE INTENCJE

1 jak ta osoba mnie widzi - KAPŁANKA II - widzi mnie jako osobą wrażliwą, cichą, spokojną, refleksyjną, pełną zagadek i tajemnic, ma wrażenie, że w ogóle mnie nie zna

2 jak wg tej osoby ja ją widzę - AS MIECZY - inteligentnego, wykształconego i wygadanego mężczyznę

3 jakie uczucia pokazuje on na zewnątrz - SPRAWIEDLIWOŚĆ - jest bardzo opanowany i nie pokazuję swoich uczuć

4 co na prawdę czuje ta osoba - 5 BUŁAW (KRÓL PUCHARÓW) - w środku jednak, aż się gotuję

5 jak on widzi naszą relację - 7 PUCHARÓW, KRÓL MONET, 6 BUŁAW - jakoś bardzo nie realnie...może tak jak ja idealizuje naszą relacje

Napisano
UKRYTE INTENCJE

Witaj,

1 jak ta osoba mnie widzi - KAPŁANKA II -

Mozliwe ze widzi Ciebie jako osobe cierpliwa, spokojna, inteligentna, kto ma wiedze, mozliwe takze jako kogos, kto bylby dobra matka dla swoich dzieci, opiekuncza osobe.

2 jak wg tej osoby ja ją widzę - AS MIECZY - inteligentnego, wykształconego i wygadanego mężczyznę

Tak jako inteligentnego, kto ma duzo ciekawych pomyslow, moze nawet tez troche wychlodzonego, z dystansem.

3 jakie uczucia pokazuje on na zewnątrz - SPRAWIEDLIWOŚĆ - jest bardzo opanowany i nie pokazuję swoich uczuć

tak opanowany, wstrzemiezliwy w wyrazaiu emocji albo uczuc, taki troszke sztywny, moze trzymajacy sie jakis zasad, albo ma taki umysl, moze sie np: interesuje prawem, itd.

4 co na prawdę czuje ta osoba - 5 BUŁAW (KRÓL PUCHARÓW) - w środku jednak, aż się gotuję

pytasz do ciebie? on mozliwe ze walczy ze soba w srodku, co tak naprawde czuje, na karcie mamy walke, moze np: relacje wasza jest na zasadzie rywalizacji, w komunikacji, tzw: kto ma racje w danej sprawie, albo jest to takie wspolzawodnictwo, scieranie sie ze soba, i pojkazanie siebie w jak najlepszym swietne.

5 jak on widzi naszą relację - 7 PUCHARÓW, KRÓL MONET, 6 BUŁAW - jakoś bardzo nie realnie...może tak jak ja idealizuje naszą relacje

7 kielichow - nie widzi tego realnie, albo sie ludzi, albo sam jest o tym przekonany ze np: ta relacja jest albo tylko w swiecie marzen albo nierealna, gdzie on moze mysklec, ze nic by z tego nie wyszlo... takze 7 kielichow moze sie odniesc do ciebie ze to ty idealizujesz go...albo on tak mysli...przy 7 kielichow na ten moment trudno wywnioskowac cos powaznego, wszystko jest takie niepewne oraz mgliste...

Pozdrawiam

Napisano

dziękuje bardzo za odpowiedz ...jako ciekawostkę wstawię swój rozkład na przyszłego partnera ..gdzie sama widzę przyszło relacje w 7 pucharach

Rozkład "Przyszły partner"

1.Gdzie spotkam mojego przyszłego partnera? – 8 mieczy

W jakimś ciemnym, ciasnym miejscu, może klub ewentualnie szklany budynek, bo raczej nie w szpitalu psychiatrycznym :P

2. Jaki on będzie posiadał charakter? – CESARZOWA III

Wolałabym by chodziło o kreatywność i o zajęcie związane ze sztuką, a nie o wymuskanego gogusia.

3. Co nas połączy? – 6 monet

Wzajemna zrozumienie, pomoc, wsparcie.

4. W jakich okolicznościach nastąpi to spotkanie? – 8 buław

Przez znajomych, od razu zwrócę na niego swoją uwagę.

5. Na jaki typ mężczyzn powinnam zwracać uwagę? – MAG I

Na mężczyzn młodszych ode mnie, takich magnetycznych, energicznych.

6. Jakiego typu mężczyzn powinnam unikać? –As buław

Mężczyzn, którym chodzi tylko o seks.

7. Jak się powinnam zachowywać, żeby przyciągnąć tę osobę? – 10 mieczy

Nic szczególnego nie muszę robić. Ewentualnie dać do zrozumienia, że nic z nikim mnie nie wiąże.

8. Na co powinnam zwrócić szczególną uwagę? – Giermka monet

Na szlachetne i uczciwe gesty.

9. Co chcę od związku otrzymać? – 7 pucharów

Chce się zakochać