Skocz do zawartości

Dlaczego jeszcze tego nie mam?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dlaczego jeszcze nie dostałam okresu? Mam lekki stresik ;(

3 buławy--5 monet--Paź Mieczy heh bo się stresuję brakiem?

Gość Euterpe
Napisano

może właśnie dlatego, że się stresujesz :)

Napisano

Jeszcze chyba nie jest odpowiedni czas.. Może żle sobie obliczyłaś. Zawsze masz regularnie? Ciązy nie widac.. Stawiam około 3 dni.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano

jakies opóźnienie z powodu stresów czy hormonów. Wszystko w porządku także nie ma się co przejmować :))

Napisano

- może to nauka dla ciebie/Paż Mieczy/ abyś nie wchodziła w niepewne/5 den/ spontaniczne relacje/3 buł/ - ciąży nie ma

• Lubię to! 1
Napisano

pierwsze co mi przyszlo do glowy to niedobor czegos w organizmie (3 bulaw+5 denarow)

• Lubię to! 1
Gość SooYoung
Napisano

Do 5 dni powinien być.

Dziecka w tych kartach nie widać.

Napisano

wg mnie tutaj widać stres i hmm... czy aby na pewno dobrze się odżywiałaś ostatnio?

• Lubię to! 1
Napisano

Ja z żołądkiem mam problemy od dziecka, więc z reguły, odżywiam się źle . Teraz w dodatku mam wirusa grypy żołądkowej, która mnie jeszcze nie dopadła, ale może już mam wirusa, tylko jako jedyna jeszcze się trzymam

Napisano
Ja z żołądkiem mam problemy od dziecka, więc z reguły, odżywiam się źle . Teraz w dodatku mam wirusa grypy żołądkowej, która mnie jeszcze nie dopadła, ale może już mam wirusa, tylko jako jedyna jeszcze się trzymam

Ryba to ja nie zdziwiłabym się, gdyby to było powodem.

Niestety organizm kobiety - tej bardziej wrażliwej, bardzo szybko reaguje na takie zmiany.

Brak żelaza itd odbija się na naszym organizmie.

A miałaś tak już kiedyś wcześniej? (spóźnienie)?

Napisano

kiedyś nie miałam przez dwa miesiące, już sądziłam, że mnie wczesna menopauza dopadła. Tyle, że wtedy było bez stresu, bo nie miałam faceta ;)

Napisano

weryfikacja, faktycznie 3 dni po fakcie, ale trafił ;D

Napisano

Dzieci i szklanek podobno nigdy dość. Gdyby coś było, to nie było by tragedii, oboje jesteśmy pewni siebie, ale troche by nam to pokrzyżowało najbliższe plany więc, fakt ulga jest ;)