agaMAJ Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 dlaczego jeszcze nie dostałam okresu? Mam lekki stresik ;( 3 buławy--5 monet--Paź Mieczy heh bo się stresuję brakiem? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 może właśnie dlatego, że się stresujesz Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Jeszcze chyba nie jest odpowiedni czas.. Może żle sobie obliczyłaś. Zawsze masz regularnie? Ciązy nie widac.. Stawiam około 3 dni. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 jakies opóźnienie z powodu stresów czy hormonów. Wszystko w porządku także nie ma się co przejmować ) Cytuj
niiwa Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 dlaczego jeszcze nie dostałam okresu? Mam lekki stresik ;( 3 buławy--5 monet--Paź Mieczy heh bo się stresuję brakiem? - może to nauka dla ciebie/Paż Mieczy/ abyś nie wchodziła w niepewne/5 den/ spontaniczne relacje/3 buł/ - ciąży nie ma 1 Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 pierwsze co mi przyszlo do glowy to niedobor czegos w organizmie (3 bulaw+5 denarow) 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Do 5 dni powinien być. Dziecka w tych kartach nie widać. Cytuj
Trida Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 dlaczego jeszcze nie dostałam okresu? Mam lekki stresik ;( 3 buławy--5 monet--Paź Mieczy heh bo się stresuję brakiem? wg mnie tutaj widać stres i hmm... czy aby na pewno dobrze się odżywiałaś ostatnio? 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lutego 2014 Autor Napisano 5 Lutego 2014 Ja z żołądkiem mam problemy od dziecka, więc z reguły, odżywiam się źle . Teraz w dodatku mam wirusa grypy żołądkowej, która mnie jeszcze nie dopadła, ale może już mam wirusa, tylko jako jedyna jeszcze się trzymam Cytuj
Trida Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Ja z żołądkiem mam problemy od dziecka, więc z reguły, odżywiam się źle . Teraz w dodatku mam wirusa grypy żołądkowej, która mnie jeszcze nie dopadła, ale może już mam wirusa, tylko jako jedyna jeszcze się trzymam Ryba to ja nie zdziwiłabym się, gdyby to było powodem. Niestety organizm kobiety - tej bardziej wrażliwej, bardzo szybko reaguje na takie zmiany. Brak żelaza itd odbija się na naszym organizmie. A miałaś tak już kiedyś wcześniej? (spóźnienie)? Cytuj
agaMAJ Napisano 5 Lutego 2014 Autor Napisano 5 Lutego 2014 kiedyś nie miałam przez dwa miesiące, już sądziłam, że mnie wczesna menopauza dopadła. Tyle, że wtedy było bez stresu, bo nie miałam faceta Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Lutego 2014 Autor Napisano 6 Lutego 2014 weryfikacja, faktycznie 3 dni po fakcie, ale trafił ;D Cytuj
agaMAJ Napisano 6 Lutego 2014 Autor Napisano 6 Lutego 2014 Dzieci i szklanek podobno nigdy dość. Gdyby coś było, to nie było by tragedii, oboje jesteśmy pewni siebie, ale troche by nam to pokrzyżowało najbliższe plany więc, fakt ulga jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi