pretoria Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Miałby ktoś chwilkę? Niezdany egzamin, w poniedziałek poprawka. Czy zdam poniedziałkową poprawkę z pedagogiki? Dane na pw Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 2 buław, 2 mieczy, 3 mieczy dołożyłam as pucharów i 10 pucharów -> wieża XVI pod koniec może coś się stać i możliwe, że będziesz miała jakąś dopytke ale powinnaś zdać. 1 Cytuj
Trida Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 2 buław, 2 mieczy, 3 mieczy dołożyłam as pucharów i 10 pucharów -> wieża XVI mozesz sie gubić w odpowiedziach ale zdać powinnas (stwierdzam po dołozonych kartach). Maslane oczka i zdasz Cytuj
pretoria Napisano 10 Lutego 2014 Autor Napisano 10 Lutego 2014 W zasadzie to nie wiem Ilość punktów mało znacząca, bo nawet jeśli bym otrzymała maksymalną ilość punktów to można poprawić na 3 Cytuj
panna.marta Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 haha u mnie tez tak bywalo, glupie te egzaminy i sesje. Studia nijak sie maja potem z rzeczywistoscia. Cytuj
pretoria Napisano 10 Lutego 2014 Autor Napisano 10 Lutego 2014 niestety tak to jest Ale papierek w tych czasach dość istotny... Choć znam osoby, które wolą zatrudniać osoby po technikum niż studiach Cytuj
panna.marta Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 tak, bo mają pach w ręku ale znam też osoby bez studiów lub tylko z licencjatem i mają lepszą pracę niż Ci ze studiami Cytuj
pretoria Napisano 10 Lutego 2014 Autor Napisano 10 Lutego 2014 Wniosek jest taki, że nie warto się edukować (studiowac) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi