Spes Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 1. 10 mieczy . Powód decyzji, tło 2. krolowa kielichmw - jak ja się do tego przyczyniłam 3. pustelnik- co nim kierowało 4. Gwiazda- konsekwencje dla mnie 5. król buław- konsekwencje dla niego 6. księżyc- podsumowanie, szanse,wynik 1przestał cokolwiek do mnie czuć lub jest po nie udanym związku 2 jestem zbyt uczuciowa, wrażliwaa delikatna 3 nie jest gotowy na nowe uczucie, boi się 4 wszystko się ułoży. nie długo się zakocham ze wzajemnością 5 dobra karta ale nie wiem jak to zinterpretować 6 ujawnią się wszystkie plany i marzenia ale może się nic nie wyjaśnić... jak ktoś woli to: 1. Tło problemu (czy faktycznie mamy się czym martwić, może to tylko jakieś nasze wyobrażenia) 2. Aktywność seksualna z inną kobietą - czy odbywa stosunki seksualne z inna kobietą niż tą, której wróżymy (tutaj zwracamy uwagę na karty seksualne - buławy, puchary, kapłankę, kochanków, moc, umiarkowanie, księżyc) 3. Aktywność emocjonalna, czy umawia się z innymi kobietami, flirtuje z nimi, może jakieś ciągłe sms-y (tutaj karty "flirciarskie" mówiłyby o takiej zdradzie) 4. Wpływ otoczenia (tutaj patrzymy czy nie wyjdzie jakaś konkretna pani - tutaj ta karta przechylałaby szalę bądź to w stronę punktu 2 lub 3) 5. Świadomość osoby na która stawiamy... (co on myśli o swoim postępowaniu, karta szczególnie istotna, gdy we wcześniejszych wyszła zdrada, koleś może np. nie uważać skoków w bok za zdradę...) Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Witaj 1. 10 mieczy . Powód decyzji, tło Ale tutaj jest pytanie, dlaczego sie przestal odzywac? 10 mieczy, mozliwe, ze cos zostalo miedzy wami zakonczone (10 mieczy - symboliczna smierc, zwiazku, relacji, itd), albo on juz uznal, ze to koniec, badz ty uznalas, moze mysli, ze to juz umarlo (10 mieczy) wasze relacje. Albo powod byl taki, ze ty na przyklad szybko sie poddawalas, bylas zrezygnowana,a lbo sama chcialas zakonczyc to (10 mieczy). Karta 10 mieczy to symboliczna smierc. Mozliwe, ze ostatnio sie cos u was skonczylo. 2. krolowa kielichmw - jak ja się do tego przyczyniłam Ale jakie jest tutaj pytanie do karty? Nie znajac pytania nie mozna ic powiedziec. Tak to moglas byc ty, albo inna kobieta. 3. pustelnik- co nim kierowało Mozliwe ze sie poczul w jakis sposob samotny, opuszczony wiec sie odizolowal (eremita), albo sam taka droge wybral, chca bys sam, eremita idzie sam, chce byc sam. 4. Gwiazda- konsekwencje dla mnie Moze takie ze stracilas nadzieje (gwiazda), ze bedzie wszystko dobrze. 5. król buław- konsekwencje dla niego O sie albo unosi honorem oraz bedzie przybierac twarz takiego silnego, niewzruszonego faceta (krol palek). 6. księżyc- podsumowanie, szanse,wynik Oj tutaj widac narazie sam lęk, strach, niepokoj co dalej, bedziesz sie zamartwiac, to takze karta niejasosci, niepewnosci. Mozliwe ze jest po nieudany zwiakzu bo tam wyszla 10 mieczy oraz krolowa kielichow, ale te polaczeenie takze moze mowic o was, ze wasza relacja sie konczy, tzw: jest w zawieszeniu, skoro nie ma kontaktu. Trzymaj sie. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Ja tu widze dwa rozklad, tzn raz jest jedno pytanie, a potem inne zupelnie. Bede interpretowac wzgledem oryginalu tzn tego co opisalas jako 'jak ktos woli' 1. Tło problemu (czy faktycznie mamy się czym martwić, może to tylko jakieś nasze wyobrażenia) 10 mieczy - On uznal wasza relacje za skonczona 2. Aktywność seksualna z inną kobietą - czy odbywa stosunki seksualne z inna kobietą niż tą, której wróżymy (tutaj zwracamy uwagę na karty seksualne - buławy, puchary, kapłankę, kochanków, moc, umiarkowanie, księżyc) krolowa kielichow - Jest inna z ktora sie moze zabawic 3. Aktywność emocjonalna, czy umawia się z innymi kobietami, flirtuje z nimi, może jakieś ciągłe sms-y (tutaj karty "flirciarskie" mówiłyby o takiej zdradzie) pustelnik zero, do zadnej nic nie czuje, albo czuje do bylej i chce samotnosci 4. Wpływ otoczenia (tutaj patrzymy czy nie wyjdzie jakaś konkretna pani - tutaj ta karta przechylałaby szalę bądź to w stronę punktu 2 lub 3) Gwiazda jest jakas, ktora sie kreci wokol niego, kokietuje. Mozliwe ze to ta z pytania nr 2, po prostu liczy na cos wiecej 5. Świadomość osoby na która stawiamy... (co on myśli o swoim postępowaniu, karta szczególnie istotna, gdy we wcześniejszych wyszła zdrada, koleś może np. nie uważać skoków w bok za zdradę...) król buław - on sie czuje mesko, dowartosciowuje sie, nie widzi w tym nic zlego 6. księżyc- podsumowanie, szanse,wynik - nie wiem jak cztac ta karte, ale wydaje mi sie, ze widzisz w nim kogos kim nie jest. Zauroczylas sie ogromnie nim i zyjesz takim wyobrazeniem jego Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 1.10 mieczy . Powód decyzji, tło Coś się między wami skończyło. Może czuł się emocjonalnie zmęczony, ale jego decyzja była racjonalna i przemyślana. Doszedł do momentu, w którym nie dostrzegał już dla waszej relacji dalszego ciągu. 2. królowa kielichów - jak ja się do tego przyczyniłam Może byłaś zbyt emocjonalna, bombardowałaś go uczuciami i to go przerosło. Trochę mi się tu skojarzyło powiedzenie „zagłaskać kotka na śmierć”. 3. pustelnik- co nim kierowało I tutaj mi się to potwierdza. Pustelnik potrzebuje dużo niezależności i przestrzeni osobistej. Może tego mu brakowało i się wycofał. 4. Gwiazda- konsekwencje dla mnie Żyjesz marzeniami i nadzieją. Niepotrzebnie. Przed Tobą nowe możliwości i szanse. 5. król buław- konsekwencje dla niego Przepraszam…ale chyba odżył, poczuł wiatr w żaglach i cieszy się życiem po prostu. 6. księżyc- podsumowanie, szanse, wynik Chyba powinnaś przestać żyć iluzjami dotyczącymi tego kontaktu, uporać się ze swoimi demonami i dać sobie szansę na to, żeby znowu zaświeciło Ci słońce:). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi