karolka341 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Witajcie postawiłam dziś kartom pytanie,,czy wynik wczorajszych badań przyczyni się do otrzymania zasiłku rehabilitacyjnego'' 1.Sprawiedliwość 2. 10 pucharów 3. 4 pucharów+ dociągnęłam 2 buław,3 pucharów, 6 mieczy. OPIS mojego stanu psychicznego ,by lepiej zrozumieć karty. Przyznam szczerze ,że intensywnie zaprząta to moje myśli i mam pewne obawy o swoje finanse,jeśli tego zasiłku nie dostanę. Po postawieniu kart myślę,że jest możliwe,że zasiłku nie dostanę. Myślę również o tym,że gdyby była okazja chętniej poszłabym do pracy niż czekała na decyzję,która poza zabezpieczeniem finansowym na kilka miesięcy nie daje mi za wiele ,ani satysfakcji ani widoków na lepszą przyszłość. Przedłużając ten stan zawieszenia staję się smutna i sfrustrowana,ale lepsze to niż żyć bez pieniędzy . Ciekawe co Wy sądzicie na ten temat.Proszę o interpretację, każdy z nas się tu uczy więc może inaczej widzicie ten rozkład.pozdrawiam Karolka 1 sprawiedliwość- ocena wyniku badania 2 10 pucharów - stabilność finansowa, szczęście rodzinne,zaspokojenie potrzeb. 3- rozczarowanie strata, bierność. Cytuj
niiwa Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Sprawiedliwość z założenia mówi o pozytywnej decyzji dla ciebie, reszta kart gwarantuje, że otrzymasz zasiłek. Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 wg mnie również otrzymasz, mówią to pierwsze dwie karty, sprawiedliwość i po niej 10 Kielichów Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 czy zależy tak-będzie to wnikliwie oceniane. Cytuj
karolka341 Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 dziękuję za optymistyczne prognozy,ja w sumie po 2 pierwszych kartach też pomyślałam ,że otrzymam ten zasiłek jednak przy 4 kielichów zwątpiłam i stwierdziłam,że chyba nie będzie to satysfakcjonująca dla mnie decyzja. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 postaw oddzielnie karty na pytanie czy dostaniesz. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 dostaniesz, ale możesz nie być w pełni zadowolona i jeszcze będziesz do tego wracać Cytuj
emilr Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Karolko, mysle że dostaniesz zasiłek. Na jakis czas bedziesz spokojna, jednak będziesz myśłała o innych mozliwosciach zarobku. To takie przeczekanie trochę. Cytuj
x-latek Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 Mm... daj Ci Boże:) Mi AW Sprawiedliwość gdy pytałem o tego rodzaju sprawy nigdy nie przepowiedziała korzystnie. Zdarzyło się tak już parę razy mi. W dodatku nie masz tam ani jednej karty z Monetami. Sprawiedliwość mówi o bezwzględnej, surowej ocenie Twego stanu przez urzędników. Mówię tak jak panna.marta, postaw karty na pytanie czy w ogóle otrzymasz. Zweryfikuj to później, proszę. Cytuj
Seid Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) 10 kielichów to spełnienie marzeń - jeśli rzeczywiście chcesz tego zasiłku to go dostaniesz. To czy rzeczywiście chcesz to inna historia, bo patrząc po tych 4 kielichach można mieć co do tego wątpliwości. Stawiam na to, że zasiłek jednak będzie, ale wielkiego zadowolenia nie widać. Sprawiedliwość mówi o bezwzględnej, surowej ocenie Twego stanu przez urzędników. Może też mówić o tym, że wykonane badania przedstawiają rzeczywisty stan badanego. Sprawiedliwość często oznacza badania laboratoryjne, obrazowe i inne tego typu. Maszynę ciężko jest oszukać, a na rentgenie nie pojawi się coś czego nie ma (pomijam niuanse). Edytowane 8 Lutego 2014 przez Seid 1 Cytuj
karolka341 Napisano 9 Lutego 2014 Autor Napisano 9 Lutego 2014 witam, owszem robiłam badania ,które wykluczają oszustwo, otrzymałam już wynik rezonansu magnetycznego, nie jest dobrze ,ale tragicznie też nie jest. Za namową panna.marta postawiłam karty na pytanie czy dostanę zasiłek, i oto wynik 1- IX buław, 2 -rycerz buław, 3- paź pucharów. Nie wiem co będzie, mam mieszane uczucia co do tych kart więc chyba muszę poczekać na komisję i wtedy się dopiero okaże. Cytuj
karolka341 Napisano 20 Maja 2014 Autor Napisano 20 Maja 2014 odpowiadam , ze względu na na nowe okoliczności, znalezienie pracy musiałam zrezygnować ze starania się o zasiłek 4 dni przed planowaną wyznaczoną komisją, gdyż praca była ważniejsza. Dlatego nie wiem czy dostałabym ten zasiłek czy nie. Cytuj
x-latek Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Hm... no nie wiem czy to była dobra decyzja dziewczyno. Jaką masz pewność, że ta praca będzie w miarę stabilna, na dłuższy czas? Ja to jak jest okazja to od chamów zawsze biorę, ile wlezie. A zawsze wtedy mogłabyś zacząc pracowac na czarno. W czym problem? Cytuj
karolka341 Napisano 21 Maja 2014 Autor Napisano 21 Maja 2014 hmmm właśnie, masz rację nie mam pojęcia czy podjęłam dobrą decyzję, wydaje mnie się ,że jednak podjęłam ją w nadmiarze pozytywnych emocji i w sumie zostaję teraz na lodzie, bo ani pracy ani zasiłku reh, a jedynie marny zasiłek dla bezrobotnych mam. Zobaczymy co będzie za miesiąc, może w końcu sytuacja się wyjaśni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi