Skocz do zawartości

Proszę o pomoc.

Spes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Jakie zachowanie u kobiet mu imponuje

2. Jaki preferuje wygląd u kobiet

3. Co zrobić aby szalał za mną

4. Co go odstraszy

5. Czy mam jakieś szanse

6. Co dotychczas najbardziej mu we mnie zaimponowało

1. 9 Mieczy i Koło Fortuny- która lubi wolność i nie będzie jej ograniczać ani sobie ani jemu.

2. 2 Kielichów- Ważniejsze dla niego jest wnętrze i uczucia ale lubi niskie, filigranowe kobiety o jasnych włosach.

3. 10 Denarów i 9 Buław- Zmiana stylu, pewność siebie.

4. 5 Mieczy i 5 Denarów-Nieuczciwość, zdrada, ubóstwo

5. Wiara- Mam szansę ale muszę w to bardzo wierzyć i próbować.

6. 7 Kielichów i Kochankowie- Fantazja, wyobraźnia, zainteresowanie ezoteryką, wygląd. To, że walczę o niego z inną dziewczyną?

Napisano

Daj na luz Spes

Wróżba jedna za drugą, próbujesz prześwietlać Pana jak tylko się da.

Sądzisz, że w taki sposób go poznasz? oraz jego stosunek wobec siebie?

Spróbuj sama ocenić waszą relację, spróbuj odczytać swoje emocje, odczucia wobec jego zachowania względem ciebie.

Nie odzywa się nadal? - jakie wnioski?

- każdy facet, któremu zależy - zrobi wszystko, aby dać znak kobiecie, że np.wyjechał i jest teraz zajęty, ale myśli i w swoim czasie się odezwie.

Przepraszam za tą prywatę z mojej strony, ale widzę, że wstawiasz kolejne wątki na niego, drążąc temat.

Karty kartami - spróbuj realnie ocenić sytuację między wami.

Sorry, chciałam dobrze :).

Napisano (edytowane)

Hehehe, też tak samo pomyślałem gdy to przeczytałem Niiwo. Nie za dużo ta Spes chce wiedzieć?

Ludzie, ogarnijcie się do cholery:) Przecież takie dopytywanie się przez karty odejmuje uroku potencjalnej relacji.

Nie sądzisz tak, Spes?

EDIT: O, przeprawiłem.

Edytowane przez x-latek
Napisano

Dobrze. Jeśli nie chcecie mi pomóc w interpretacji to nie piszcie wogóle..... :)

Napisano

Oj tam Oj tam - po co foszki

To nie tak Spes :)

Spróbuj wyluzować :) - zdystansować się do swoich spraw, które uważasz za problemy.

To był tylko mój post i moje zdanie, a forum jest ogromne - więc nie odnoś się do mojego postu - JEŚLI NIE CHCECIE -

- na pewno doczekasz się czyjejś interpretacji

Napisano

Spes, przyznam że wcześniejszych wątków nie czytałam. Z chęcią wypowiem się w tym.

9 Mieczy i Koło Fortuny- Lubi kobiety spokojne,zdystansowane do świata a przede wszystkim twardo stąpające po ziemi. Imponują mu Panie pewne siebie i swoich wartości, ciekawe świata i charyzmatyczne.

2 Kielichów

Lubi drobne szatynki, o jasnych ew zielonych oczach.kobiece, kształtne oraz delikatne.

10 Denarów i 9 Buław

Nie narzucaj mu się. Mam wrażenie że jesteś zbyt natarczywa, ciągle krążysz wokół niego. To go lekko przytłacza

4. Co go odstraszy

5 Mieczy i 5 Denarów

Nieszczerość działań, sztuczne pozy. Zbytnia kokieteria. Pan z typu "intelektualisty" preferuje subtelność.

5. Czy mam jakieś szanse

Wiara? Nie znam takiej karty

7 Kielichów i Kochankowie

Podoba mu się Twoja wyobrażnia, sposób postrzegania świata.

Spes, z całym szacunkiem ale mam wrażenie że karty interpetujesz w sposób bardzo dosłowny, tak jak byś ich nie czuła a wyszukiwała w internecie znaczenia i wedle uznania dopasowywała do rozkładu.

Napisano

4. Co go odstraszy

5. Czy mam jakieś szanse

1. 9 Mieczy i Koło Fortuny- kobiety pewnej siebie, potrafiace sie odnaleźć w każdej sytuacji, ceniacej się. Takiej, której nic nie nie złamie,a nawet jeśli, to i tak szybko obróci porażkę w cos pozytywnego. Piszesz na końcu, ze walczysz o niego z inną. Myślę, że nie powinnaś mu w ogóle dać po sobie tego poznać.

2. 2 Kielichów- na pewno bardziej skormny niż wyzywajacy, delikatny makijaż, gustownie ubrana, raczej pastele niz neony. Przede wszystkim sprawiajaca wrażenie osoby ciepłej, otwartej. Usmiechnięta, pozytywnie nastawiona, emanujaca optymizmem. Kileichy to emocje, które widać na twarzy, w postawie itp.

3. 10 Denarów i 9 Buław- cenić się, troche musi sie postarać o Ciebie, nie być na każdy telefon, troszkę zająć sie swoimi sprawami, wycofać się. Nie zabiegać o niego, a jeśli już, to w spsoób baardzo delikatny, wyważony. Po prostu zaznaczyc swoją obecność, ale na tym poprzestać. Inne karty wg mnie też to potwierdzają. Wycofanie sie często jest najlepszym sposobem. Zaczyna myslec o Tobie.

4. 5 Mieczy i 5 Denarów- narzucanie, działanie na siłę, okazywanie mu, ze go chcesz

5. Wiara- nie wiem, co to za karta. Czy to Kapłąn V? Jesli tak, to myśle, ze masz szansę pod warunkiem, ze po prostu będziesz sobą, szczera w zachowaniu

6. 7 Kielichów i Kochankowie- może mu to imponuje, ze kobiety walcza o niego, że może wybierać. Ale też może Cie postrzegać Cie jakoosobe delikatną, z wyobraźnią, z którą można konie kraść. Skoro pojawiła sie karta kochankowie, to coś go do Ciebie ciągnie. Na pewno nie jesteś mu obojętna, jednak on coś wg mnie musi przetrawić, przemysleć