Cristall Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Witam, ostatnio zaobserwowałam u siebie w snach motyw całowania z przypadkowym, znajomym chłopakiem. Na początku chcę zaznaczyć, że jestem w związku. Pierwszy sen jest taki, że jestem w szkole i podchodzi do mnie kolega z klasy(kiedys mi się podobał, ale to dawno), następnie wyznaje mi miłosć i zaczyna mnie całować namiętnie. Ja na początku nic z tym nie robię, uznaję, że chłopak swietnie całuje, ale za chwilę myslę sobie, że przecież jestem w związku i go odpycham, krzyczę na niego, a następnie zaczynam go bić. Kolejny sen, przysnił mi się dzis i w nim pukam do drzwi, a tam otwiera kolega(słabo go znam, 2 lata młodszy, taki dzieciak jeszcze, ale no słodki). Patrzymy się sobie głęboko w oczy, poczułam takie zauroczenie i on się zbliża i chce mnie pocałować, ale ja go chwytam, bo wiem, że nie mogę, ale on nalega i w końcu mnie całuje, ale lekko i po tym mu ulegam i chce więcej. O co chodzi? W obu snach w jakis sposób ulegam, w obu snach jakis chłopak zaczyna mnie całować. Cytuj
Gość Visel Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Wyjaśnień może być sporo, bo całowanie to nie taka łatwa sprawa Jeśli jesteś w związku, a mimo to śnią Ci się inni mężczyźni, którzy Cię całują to może oznaczać że jesteś pod tym względem nie spełniona z obecnym partnerem. Równie dobrze być może podświadomość wysyła Ci sygnał, że pora na kogoś innego, bo "ten gość jest już po prostu nudny". Bo zauważ, że za drugim razem całkiem ulegasz, mówisz niejako "co mi tam, raz się żyje". Sprawdź czy Twój obecny chłopak nie ciągnie do innej dziewczyny. Można go w ogóle o to podejrzewać? Może coś ukrywa, ma jakąś niespełnioną miłość z którą utrzymuje kontakt lub zdarza mu się o niej lub innej dziewczynie 'niewinnie' pomyśleć w kontekście "co by było gdyby". To może być koleżanka z pracy albo jakaś inna dziewczyna, która mu się podoba. W każdym razie czegoś Ci brakuje w tym związku. Być może czułości, może potrzeba rozmowy i wymiany uczuć z chłopakiem. Cokolwiek to jest, dobrze jest szybko i otwarcie - ale i delikatnie - porozmawiać o tym. Tylko nie mów, że Ci się śnią całujący Cię faceci Edytowane 5 Lutego 2014 przez Visel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi