Skocz do zawartości

podsuniety pomysl

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dzisiaj podalam mojej szefowej i szefowej marketingu pewna propozycje/pomysl na poszerzenie naszej oferty.

Chcialabym wiedziec jak przyjma moj pomysl i czy to ruszy dalej czy zostanie odrzucone?

jak przyjma moja propozycje?

5buław, królowa pucharów, gwiazda XVII dołożyłam koło fortuny X i 9 buław -> eremita IX

coś chyba nie do końca im się spodoba a czkolwiek zobaczą , że mi zależy na tym

czy pomysł zostanie zaakceptowany czy odrzucony?

rycerz pucharów, księżyc XVIII, moc VIII -> gwiazda XVII

z początku chyba jakoś entuzjazmu nie będzie, ale potem może to zdać egzamin

Co Wy o tym sądzicie???

Napisano

Na wstępie to mam uwagę co do twojego pytania.

Nie możesz pytać jednocześnie o opinię dwóch osób/twoja szefowa i szefowa marketingu/.

Pytasz jak przyjmą moją propozycję? - zakładasz więc, że będą tego samego zdania?

Gość Daffne
Napisano

pomysł im się spodoba, ale mogą obawiać się jego wdrożenia i konsekwencji, dlatego mimo, że fajny pomysł obawiać się będą ryzyka.

Napisano
Na wstępie to mam uwagę co do twojego pytania.

Nie możesz pytać jednocześnie o opinię dwóch osób/twoja szefowa i szefowa marketingu/.

Pytasz jak przyjmą moją propozycję? - zakładasz więc, że będą tego samego zdania?

bo chciałam po prostu ogólnej odpowiedzi.

Napisano

Wystarczyło zadać pytanie - jak zostanie przyjęta moja propozycja? - wtedy pytanie jest ogólne

Napisano

Mysle, ze pomysl na poczatku Twoj pomysl moze wywolac zazarta dyskujse, bedziesz musiala dobrze wytlumaczyc o co Ci dokladnie chodzi, szefowa doceni Twoja pomyslowosc, zyskasz w jej oczach, jedakze jesli chodzi o wdrozenia pomyslu z zycie, moze uplynac troche czasu.

Mimo wszsystko powodzenia :-)

Napisano

5buław, królowa pucharów, gwiazda XVII dołożyłam koło fortuny X i 9 buław -> eremita IX

niby fajnie ale uznają, że to kolejny 'pomysł', ze chyba trochę za dużo wkładu. Mogą nad nim popracować, próbować go udoskonalić ale z pierwotnej wersji może uchować się tylko koncepcja.

pierw zostanie odrzucony ale później, jak już wspomniałam, możliwe, ze zaczną przy nim kombinować, zmieniać itd.

Gość Euterpe
Napisano

będzie dużo rozmów na ten temat i myślę, że może w tym uczestniczyć więcej osób niż te, które wymieniłaś, pomysł pewnie im się spodoba, ale ze względu na jakieś okoliczności odsuną o nim myśli na bok

* pierwsza opcja * czy będzie zaakceptowany? tak, ale realizacja będzie później + ewentualne korekty

* druga opcja * czy będzie odrzucony? tak, dodatkowo dadzą Ci informację, która ma Cię uspokoić

sądząc po rycerzu na początku, to powinnaś dostać jakąś wiadomość na ten temat

Napisano

dostałam już 1 wiadomość od mojej szefowej, że fajny pomysł i zaangażowanie, ale muszą zbadać rynek, możliwości, wszelkie "za" i "przeciw"

Gość Euterpe
Napisano
... ale muszą zbadać rynek, możliwości, wszelkie "za" i "przeciw"

no to już masz okoliczności opóźniające

życzę powodzenia!:czilriderka: