panna.marta Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 dzisiaj podalam mojej szefowej i szefowej marketingu pewna propozycje/pomysl na poszerzenie naszej oferty. Chcialabym wiedziec jak przyjma moj pomysl i czy to ruszy dalej czy zostanie odrzucone? jak przyjma moja propozycje? 5buław, królowa pucharów, gwiazda XVII dołożyłam koło fortuny X i 9 buław -> eremita IX coś chyba nie do końca im się spodoba a czkolwiek zobaczą , że mi zależy na tym czy pomysł zostanie zaakceptowany czy odrzucony? rycerz pucharów, księżyc XVIII, moc VIII -> gwiazda XVII z początku chyba jakoś entuzjazmu nie będzie, ale potem może to zdać egzamin Co Wy o tym sądzicie??? Cytuj
niiwa Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Na wstępie to mam uwagę co do twojego pytania. Nie możesz pytać jednocześnie o opinię dwóch osób/twoja szefowa i szefowa marketingu/. Pytasz jak przyjmą moją propozycję? - zakładasz więc, że będą tego samego zdania? Cytuj
Gość Daffne Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 pomysł im się spodoba, ale mogą obawiać się jego wdrożenia i konsekwencji, dlatego mimo, że fajny pomysł obawiać się będą ryzyka. Cytuj
panna.marta Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 Na wstępie to mam uwagę co do twojego pytania.Nie możesz pytać jednocześnie o opinię dwóch osób/twoja szefowa i szefowa marketingu/. Pytasz jak przyjmą moją propozycję? - zakładasz więc, że będą tego samego zdania? bo chciałam po prostu ogólnej odpowiedzi. Cytuj
niiwa Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Wystarczyło zadać pytanie - jak zostanie przyjęta moja propozycja? - wtedy pytanie jest ogólne Cytuj
mayllah Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Mysle, ze pomysl na poczatku Twoj pomysl moze wywolac zazarta dyskujse, bedziesz musiala dobrze wytlumaczyc o co Ci dokladnie chodzi, szefowa doceni Twoja pomyslowosc, zyskasz w jej oczach, jedakze jesli chodzi o wdrozenia pomyslu z zycie, moze uplynac troche czasu. Mimo wszsystko powodzenia :-) Cytuj
Trida Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 jak przyjma moja propozycje? 5buław, królowa pucharów, gwiazda XVII dołożyłam koło fortuny X i 9 buław -> eremita IX niby fajnie ale uznają, że to kolejny 'pomysł', ze chyba trochę za dużo wkładu. Mogą nad nim popracować, próbować go udoskonalić ale z pierwotnej wersji może uchować się tylko koncepcja. czy pomysł zostanie zaakceptowany czy odrzucony? rycerz pucharów, księżyc XVIII, moc VIII -> gwiazda XVII pierw zostanie odrzucony ale później, jak już wspomniałam, możliwe, ze zaczną przy nim kombinować, zmieniać itd. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 jak przyjma moja propozycje? 5buław, królowa pucharów, gwiazda XVII dołożyłam koło fortuny X i 9 buław -> eremita IX będzie dużo rozmów na ten temat i myślę, że może w tym uczestniczyć więcej osób niż te, które wymieniłaś, pomysł pewnie im się spodoba, ale ze względu na jakieś okoliczności odsuną o nim myśli na bok czy pomysł zostanie zaakceptowany czy odrzucony? rycerz pucharów, księżyc XVIII, moc VIII -> gwiazda XVII * pierwsza opcja * czy będzie zaakceptowany? tak, ale realizacja będzie później + ewentualne korekty * druga opcja * czy będzie odrzucony? tak, dodatkowo dadzą Ci informację, która ma Cię uspokoić sądząc po rycerzu na początku, to powinnaś dostać jakąś wiadomość na ten temat Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lutego 2014 Autor Napisano 5 Lutego 2014 dostałam już 1 wiadomość od mojej szefowej, że fajny pomysł i zaangażowanie, ale muszą zbadać rynek, możliwości, wszelkie "za" i "przeciw" Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 ... ale muszą zbadać rynek, możliwości, wszelkie "za" i "przeciw" no to już masz okoliczności opóźniające życzę powodzenia!:czilriderka: Cytuj
panna.marta Napisano 5 Lutego 2014 Autor Napisano 5 Lutego 2014 ee spoko, liczy sie efekt koncowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi