babka Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) W związku z z faktem że istnieje wątek TAROT A CIĄŻA (naturalne poczęcie wpadka itp.) a nie ma w nim nic o IN VITRO chciałabym Was tutaj zapytać jak to widzicie. Pytanie zadane prze kobietę szykująca się do in vitro brzmiało: Czy przy pierwszym podejściu do in vitro uda jej się zajść w ciąże? Karty wylosowane: mag + głupiec + umiarkowanie W kontekście tego co zostało powiedziane w wątku TAROT A CIĄŻA mag to dziecko w ciągu roku- faktycznie przygotowanie do in vitro trwa - niemniej jednak odpowiedź nie jest jednoznaczna. Następne karty mówią o faktycznej ciąży ja jednak zawiesiłam się na magu, bo nigdzie nie znalazłam innej interpretacji. Jezeli ktooś swoim okiem na to spojrzeć to bardzo proszę. Pozdrawiam Babka Edytowane 4 Lutego 2014 przez babka Cytuj
Trida Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 (edytowane) Głupiec często gęsto przedstawia dziecko wiec powiedziałabym, że może się udać. Mozę nie za pierwszym podejściem ale w ciągu roku. Edytowane 4 Lutego 2014 przez Trida 1 Cytuj
babka Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 tak tak ja to wiem - głupiec to dzieciak jak nic, dalej umiarkowanie może również mówić o powolnym prawidlowym rozwoju ciązy jednak co do maga to sama nie wiem Cytuj
Trida Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 jak dla mnie mag tutaj przedstawia takie 'pierwsze koty za płoty', nabranie jakiegoś doświadczenia. Kojarzy mi się, ze przy tej pierwszej próbie może im czegoś 'zabraknąć' ale przy następnej będą mądrzejsi w doświadczenia i pójdzie już lepiej. Cytuj
Seid Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Mag w tym wypadku może oznaczać po prostu sam zabieg. W przypadku in vitro najistotniejsze jest to, czy wytworzony "w szkle" zarodek zaimplementuje i będzie się rozwijał, a ten rozkład IMHO nie daje wyraźnej odpowiedzi na to pytanie. 1 Cytuj
marcepanka Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Mag może oznaczać lekarza, przy pomocy którego pojawi się ciąża:) 1 Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Tak,zgadzam się z marcepanką,może również oznaczać..samą próbę poczęcia. Mag jest niejako osobą,która tego dokonuje. Cytuj
oxford Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Myślę, że będzie musiała zaczekać do kolejnego podejścia - mag to zabieg -ale głupiec oznacza tutaj nieudaną próbę i oczekiwanie na kolejny zabieg. 1 Cytuj
marcepanka Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 A może postaw autorko rozkład na tę sprawę, bo to nie jest błahostka tylko dla tej kobiety sprawa pewnie najważniejsza Cytuj
babka Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 Mag w tym wypadku może oznaczać po prostu sam zabieg. W przypadku in vitro najistotniejsze jest to, czy wytworzony "w szkle" zarodek zaimplementuje i będzie się rozwijał, a ten rozkład IMHO nie daje wyraźnej odpowiedzi na to pytanie. No wiec własnie jeżeli mag to zabieg to głupiec i umiarkowanie może byc powolnie rozwijającym się zarodkiem. W związku z tym co powiedziałas wyciągnęłam karty na pytnie czy uda jej sie zatrzymac zapłodniną komorke i wyskoczyła SIŁa + CESARZOWA +SWIAT w moim odczuciu wszystko skonczy się dobrze przy pierwszym podejsciu. Cytuj
Gość agnieszka007 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Tak,ta próba powinna zakończyć się porodem. CESARZOWA-płodna matka. ŚWIAT-zakończenie starań,pozytywne rozwiązanie spraw. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi