Skocz do zawartości

Moj rozklad urodzinowy :-)

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W zwiazku z faktem, ze dzis obchodze urodziny postawilam sobie rozklad urodzinowy, znaleziony na stronie

Tarot w praktyce

ciekawa strona dla takich poczatkujacych jak ja :-)

1. CO SAMO PRZYJEDZIE - PREZENT OD LOSU

A) w uczuciach - Trojka kielichow - mysle, ze los pozwoli mi sie cieszyc, bawic i czerpac radosc z tego, co czuje. Jest to dla mnie zapowiedzia generalnie fajnych momentow, moze jakiegos zauroczenia, zakochania, troche spelnienia o tym, o czym marze ... moze tez byc zapowiedzia jakiegos trojkata milosnego ...

B) w karierze- Szostka mieczy - jakas zapowiedz podrozy, mozliwy czas podnoszenia kwalifikacji, w sumie od dawna waham sie czy jechac na kurs holenderskiego, firma chce mne wyslac, ale to onaczalo by kilka miesiecy poza domem ... mysle, ze to bedzie czas, kiedy moja tworczosc, kreatywnosc nabierze tempa, w miare latwo bede sobie radzila z przeciwnosciami , problemami we firmie

C) w finansach - Rydwan- szykuje sie jakas zmiana, miejmy nadzieje, ze na lepsze, bede dobrze gospodarowala kasa, trzymajac reke na pulsie :-)

D) w relacjach - Dziewiatka mieczy- w kontaktach z innymi dojdzie do mnie jakims cudem, ze najwazniejsze jest poczucie wolnosci, nie narzucanie sie innym , odciecie sie od tych, ktorzy chca mnie ograniczyc, zamknac w klatce jak niewolnik ...

NA CO ZAPRACUJE SAMA

A) w uczuciach - Osemka bulaw- zapracuje sobie na to, ze w koncu pojawi sie, badz powroci ten czas zadowolenia z tego, co jest w moim sercu, cel zostanie osiagniety. Kochac i byc kochanym

B) w karierze- Krol monet- ooo spotka mnie zasluzony awans, jaka podwyzka, uznanie w firmie, choc w tej kwestii genralnie jest ok dotychczas, wiec moze bedzie jeszcze lepiej :-)

C) w finansach - Krolowa bulaw -bede odwaznie inwestowac, dysponowac kasa, ale mysle, ze przyniesie to raczej pozytywne skutki

D) w relacjach - Krolowa Pucharow- bede dazyla do tego by byc bardziej lagodna stonowana osoba, swoim zachowaniem zapracuje sobie na szacunek mimo iz moje decyzje nie zawsze beda zgodne z oczekiwaniami innnych, poczuje sie bardziej pewna siebie w stosunku z innymi

Jesli ktos z was ma chwile, to zapraszam do zerkniecia :-) Weryfikacja mysle, ze dopiero za jakis dluzszy czas.

Pozdrawiam cieplutko:heej_na:

Gość Euterpe
Napisano

A) w uczuciach - Trojka kielichów

B) w karierze- Szostka mieczy

C) w finansach - Rydwan

D) w relacjach - Dziewiątka mieczy

w uczuciach dobrze, może wybierzesz się na jakąś imprezkę, poznasz więcej osób, spędzisz wolny czas w większym gronie

w karierze może nastąpić zmiana planów, wyjazd jakiś, ewentualnie jak dojeżdżasz, to karty mogły pokazać dalsze przemieszczanie się

w finansach też nieźle, tylko też nie wiem jak to bardziej interpretować szybki przypływ czy odpływ...

w relacjach - możesz o kimś dużo myśleć, nieprzespane noce(a w połączeniu z 3 pucharów, to wyjście z dziewczynami na dyskotekę np.), ta karta pokazała mi kiedyś zamartwianie się

NA CO ZAPRACUJE SAMA

A) w uczuciach - Osemka bulaw

B) w karierze- Krol monet

C) w finansach - Krolowa bulaw

D) w relacjach - Krolowa Pucharow

w uczuciach na spontaniczny krok, gest, wypad, słowa...

w karierze spokojnie, będziesz pewna swojej pozycji

w finansach będziesz się starała mieć wszystko pod kontrolą, ale też nie będziesz rezygnować z przyjemności dla siebie czy kogoś innego

w relacjach możesz być troszkę bierniejsza, dużo myśleć o kimś(przez co możesz zarwać nockę - 9 mieczy), podchodzić zbyt emocjonalnie lub najzwyklejszy wypad na piwko późną porą(9 mieczy + 3 puchary + królowa pucharów)

Gość Daffne
Napisano

A) w uczuciach - 3 kielichów

- przybędą adoratorzy albo możliwości okazje do zawierania nowych znajomości, które mogą Cię ucieszyć bo będzie możliwość pogębiania jeśli tylko tego zapragniesz. Los da taką szasne. A może zaśle kogoś kto wpadnie Ci w oko? Do tego potrzeba szczęścia od losu :))

B) w karierze - 6 mieczy

- w karierze mogą pojawić się niepewności, ale będziesz starała się poradzić sobie ze wszystkim jak należy mimo obaw czy innych emocji.

C) w finansach - Rydwan

- pieniążków Ci nie zabraknie, będziesz miała ile trzeba

D) w relacjach - 9 mieczy

- w relacjach mogą być problemy jakieś, niepokoje i obawy. Warto popracować nad tą kwestią i szczerze sobie odpowiedzięć dlaczego takie stany Cię dopadają a potem pracowąć nad tym by to zmienić jeśli problem wywowdzi sie wyłącznie z Twego wnętrza.

NA CO ZAPRACUJE SAMA

A) w uczuciach - 8 buław

- wykażesz się inicjatywą w relacjach damsko męskich, dzięki czemu spontaniczność popłaci

B) w karierze- Król monet

- masz wypracowaną stabilną pozycje i nic i nikt Ci jej nie zabierze w najbliższym czasie na jaki stawiasz karty

C) w finansach - Królowa buław

- będzioesz aktywnie pozyskiwać pieniązki, wiec ich nie braknie

D) w relacjach - Królowa Pucharów

- troszkę sporo emocji i niepewności, przydałoby siętu czasem podejście takie samo jak do pracy by opanować i kontrolować własne emocje.

Wszystkiego dobrego :dancingbanan::serduszka::bukiet_na:

Napisano

Dziekuje kochana Daffne :-) Bede weryfikowac z uplywem czasu. Jutro jade w Alpy na tydzien, wiec pewnie malo czasu bede miec na udzielanie, ale po powrocie sie poprawie. Buziakiii