JagodowaTruskawka Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77032-kupno-psa.html Kladlam karty juz na pytanie jk sie zrealizuje kupso psa. Gdyby nie dobrane slonce, to bym powiedziala, ze nie bedzie tego psa. Rozmawialam wczoraj z mama i byla na nie. Tata tez jest na nie. Lamie mito serce, poniewaz bardzo dlugo juz marze o tym, aby miec psa husky i go wychowac. Moi rodzice miesiac temu nawet sie zgadzali, a teraz maja mnostwo argumentow. Np., ze jst problem przewiezienia psa przez granice ( od 13 lat nie wyjechalam za granice i nie chce ) Zadalam wiec kartom pytanie Jak sie zrealizuje moje marzenie o tym, ze w ciagu miesiaca bede posiadac okreslona suczke z okreslonej hodowli : As denarow, 6 pucharow, Mag / Kochankowie - Suczka bedzie jak bum cyk cyk . Wydaje mi sie, ze rodzice zmienia zdanie w tej 6 pucharow. Od rozmowy z mama nie mialam wogole radosci na twarzy, bylo mi po prostu przykro i wydaje mi sie, ze w tej 6 pucharow, jednak sie przekonaja. Karty piekne na to pytanie Cytuj
beatrycze18 Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Myslę, że trochę rozmowy, argumentów i powinnaś osiągnąć swój cel.Będziesz miała wybór co do szczeniaka Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 myślę, że pojawi się na to szansa i dostaniesz prezent karty są bardzo optymistyczne, oby nie życzeniowe... Masz wkrótce urodziny? Może wtedy Ci go podarują albo rodzicom też mogło chodzić o wydatek i to może być na dzień dzisiejszy główną przeszkodą... Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 6 Lutego 2014 Autor Napisano 6 Lutego 2014 No wlasnie, troche sie boje ze zyczeniowe.. urodziny mam dopiero w marcu a psa trzeba by bylo odbierac juz za 10 dni Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 Pies byl, ale musialam do oddac po kilku dniach. byla to moja decyzja, piszczala w nocy ciagle i uznalalm ze lepiej jak wroci do rodzenstwa i mamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi