Gość ktostam16 Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 (edytowane) Odprawiłem zaklęcie Voodoo. Chodziło o to, że muszę wziąć fioletową świecę, obsmarować olejem i wyturlać w pieprzu cayenne. Wcześniej trzeba napisać imię i nad i pod nim narysować znak nieskończoności. Potem trzeba napisać kartkę z sytuacją, jak chcę, żeby się potoczyła, a potem włożyć kartkę pod świecznik, wypowiedzieć zaklęcie i podpalić świecę. Potem, gdy świeca się spali spalić kartkę i spuścić prochy w toalecie. Ja zapomniałem napisać jedną rzecz, potem dopisałem ją i ponownie powiedziałem zaklęcie. Było to zanim świeca się spaliła. Czy to zaszkodziło zaklęciu. Czy ono jest już nieważne? Czy to co dopisałem się również spełni. Edytowane 5 Lutego 2014 przez ktostam16 Cytuj
Kobalt60 Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Mam dla Ciebie dobra i zła nowine. Dobra- nie zepsules zaklecia Zla- nie zadziala, bo było popsute za nim je dopadles w swoje lapki. Magia wiaze się z czyms wiecej niż powtarzaniem zapisanych regulek. W tym wypadku te regulki nie uwzgledniaja najwazniejszego, żeby magia zaistniala. Jest to zwyczajnie przygotowana formula żeby ja komus sprzedac. Stosunkowo latwy "rytual", ktory moze wykonac kazdy, bo o to chodzi osobom, ktore zarabiaja na tego typu "poteznych" formulach. Spisanych proceder fizyczny, ktory nie uwzglednia tego co powinno dziac się z psychika podczas odprawiania. Na takiej zasadzie ubijanie kotletow mozna nazwac aktem magicznym. W wersji zwiezlej. Nie mogles bardziej zepsuc czegos, co i tak już nie dzialalo. Cytuj
Gość ktostam16 Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Dziękuję serdecznie, a znasz może jakieś zaklęcie, które rzeczywiście zadziała Cytuj
Rasphul Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Nadal nie załapałeś, że gotowa formułka nie jest magią? Niepowodzenie w sumie nie jest nawet winą tego rytuału - ale jeśli ryt jest voodoo i ma w zapisie spuszczanie w toalecie, to jest mało voodooistyczny Winą za niepowodzenie obarczam Ciebie, bo nie jesteś przeszkolony i nie masz odpowiednich umiejętności. Cytuj
Kobalt60 Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Nie wazne jaka formule bym Ci sprzedal, to efekt bedzie tak samo mizerny, bo nie rozumiesz co jest kluczem, ktory umozliwia czynienie magii. Cytuj
bylica Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Ktostam, a na jakiej zasadzie to "zaklęcie"/"rytuał" miały zadziałać? Jaki miał być mechanizm działania? Bo jeśli tej zasady/mechanizmu nie rozumiesz, to jak miało się to udać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi