Skocz do zawartości

Czy dostanę negatywny komentarz?

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pzrepraszam za błachy temat, ale tek mnie wzburzyła ta sytuacja..... Chodzi o portal aukcyjny. Wszystko załatwiłam na tip top, było małe zamieszanie, które szybko załatwiłam, tracąc na tym, żeby on nie był poszkodowany. Teraz, chociaz otrzymał towar w super tempie straszy negatywem, jeśli mu nie wpłacę kasy (którą sobie sam wymyślił, on ani grosza nie stracił na zamieszaniu). Ja teraz myślę, ze wolę dostać niesłusznego negatywa, niż dać sie zastraszać.

ale jestem wkurzona...

Czy dostane negatywny komentarz?

XIII śmierć (tło: 3 mieczy, Królowa Kielichów) - ja myślę, że tak i zaboli mnie to bardzo

Do zweryfikowania.

Napisano

Powiedz facetowi, że straszenie jest karalne, zgłoś sprawę do all, załóż tzw. spór ,, i nie daj się temu wyłudzaczowi,,,

Śmierć może mówić o końcu sytuacji, straszy cię ale na tym skończy.

Napisano

Marcepanko, dzieki radę. Na razie jestem tak wkurzona, ze nie robie nic. Juz napisałam odpowiedź, ale jutro ją wyslę lub zmienię, albo i ne wyślę. Nie wiem. Bo teraz dużo emocji.

I oby tak było jak piszesz. Naprawdę czasem wolę nie zyskać, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy ktoś przez mógłby być poszkodowany. A tu takie coś....

Jak pisałam wolę przełknąć gorzka pigułkę, ale nie znosze cwaniactwa.

Kwiatek dla Ciebie :kwiatek:

Napisano

thx:), kwiatek piękny:)

Właśnie takie zastraszanie jest wielkim minusem tego serwisu. I zdarza się niestety często.

Gość Gość3
Napisano

Według mnie nie dostaniesz , patrzac na karty .

Smierc to koniec ,jak dla mnie tej feralnej transakcji . A w tle karty wyrzuciły Ciebie , jak Cie to tkneło * 3 miecze i Kielichowa rozpaczjacą .

Nie bądz taka Kielichowa ,z tego co piszesz to bezczelność ze strony tego X. Kopiuj korespondencje między wami i jak napisała marcepanka ,pisz do Allegro ,albo odpisz stanowczym tonem ze sama zgłosisz sprawę o dręczenie i zastraszanie i wyłudzanie na policje .

Z tego co sie orientuje Allegro ostatnio wzieło sie troche do roboty tzn. działają w przypadkach sporów i zasad naruszenia regulaminu . Nie jak to było kiedys byle sprzedac i miec z tego zysk w postaci prowizji .

Trzymam kciuki i głowa do góry ,emlirku:_pocieszacz:

Napisano

dziękuję:)

postawiłyscie mnie do pionu :) (Ty i Marcepanka:))

Tak mniej wiecej naskrobałam w meilu, tylko zbyt emocjonalnie (nie wysłałam). Jutro edytuję i napisze konkretnie. Nie wiem tylko, czy mimo wszystko zgłosic do administracji serwisu ten fakt (ja CZUJĘ , że tym razem nie odpuszczę i wszystk dokładnie opiszę, bo naprawdę dołozyłam wszelkich starań, zeby kupujacy nie stracił ani grosza, ani czasu. I nie stracił!)

Gość Gość3
Napisano

No , i tak ma byc . Maszeruj albo gin .

Daj znac ... co i jak .

pozdrawiam .

Gość Euterpe
Napisano

Działaj!

Niech wie, że nie można z Tobą zadzierać! Jak teraz postawisz sprawę jasno, już więcej nie powinnaś mieć z nim incydentu :)

Gość Daffne
Napisano

może być wyrażenie negatywnej opinii Tobie albo w postaci negatywa, ewentualnie neutralna opcja i wyrażeniem niezadowolenia.

Napisano

Daffne, ślicznie dziękuję. Napisałam, na razie jest cisza.

• Maestro
Napisano

Zaboli Ciebie coś..możliwe, że nie otrzymasz negatywnego komentarzxa, ale on Ci cos chamskiego napisze...

Ludzie bywają podli i nieczuli......

Napisano

dzieki JagodowaTruskawko. Na razie jest cisza. Napisał ze go zastraszam wiadomoscią, którą wysłałam. A moze czeka jeszcze na wpłatę?

Napisano

Moim zdaniem moze dać Ci negatywny komentarz- patrząc na te karty, bo jest śmierć ale i 3 mieczy. Z kolei królowa pucharów, to zawsze kobieta zaangażowana w coś. Mimo wszystko nie powinnaś się tym tak przejmować. Tak jak mówią dziewczyny złoś to.

Napisano

Nie wchodź już z nim polemikę, bo jak widać odwraca "kota ogonem", czyli daje ci do zrozumienia, że to on jest pokrzywdzony. Stosuje taktykę pewnie nie raz używana wobec sprzedawców na all. Zgłoś tylko do all sprawę i odpocznij, nie przejmuj się już;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

WERYF

jest negatyw. Po dłuższym czasie. Jednak kupujacy tak go napisał, ze sam sobie bramkę strzelił:)

Jesli chodzi o moje emocje, gdy zobaczyłam : aha... No dobrze....

Podsumowując: taki negatyw wręcz działa na moją korzyść:) Podnosi moja wiarygodność, co potwierdzaja kolejni kupujący. Odwetowca nie wystawiłam, jeszcze nie skomentowałam, nie wiem, czy to zrobię. Musze to przemyslec. Nie chcę też pokazać innym, potencalnym klientom, ze "chadzam takimi samymi scieżkami"