emilr Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 pzrepraszam za błachy temat, ale tek mnie wzburzyła ta sytuacja..... Chodzi o portal aukcyjny. Wszystko załatwiłam na tip top, było małe zamieszanie, które szybko załatwiłam, tracąc na tym, żeby on nie był poszkodowany. Teraz, chociaz otrzymał towar w super tempie straszy negatywem, jeśli mu nie wpłacę kasy (którą sobie sam wymyślił, on ani grosza nie stracił na zamieszaniu). Ja teraz myślę, ze wolę dostać niesłusznego negatywa, niż dać sie zastraszać. ale jestem wkurzona... Czy dostane negatywny komentarz? XIII śmierć (tło: 3 mieczy, Królowa Kielichów) - ja myślę, że tak i zaboli mnie to bardzo Do zweryfikowania. Cytuj
marcepanka Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Powiedz facetowi, że straszenie jest karalne, zgłoś sprawę do all, załóż tzw. spór ,, i nie daj się temu wyłudzaczowi,,, Śmierć może mówić o końcu sytuacji, straszy cię ale na tym skończy. Cytuj
emilr Napisano 5 Lutego 2014 Autor Napisano 5 Lutego 2014 Marcepanko, dzieki radę. Na razie jestem tak wkurzona, ze nie robie nic. Juz napisałam odpowiedź, ale jutro ją wyslę lub zmienię, albo i ne wyślę. Nie wiem. Bo teraz dużo emocji. I oby tak było jak piszesz. Naprawdę czasem wolę nie zyskać, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy ktoś przez mógłby być poszkodowany. A tu takie coś.... Jak pisałam wolę przełknąć gorzka pigułkę, ale nie znosze cwaniactwa. Kwiatek dla Ciebie Cytuj
marcepanka Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 thx:), kwiatek piękny:) Właśnie takie zastraszanie jest wielkim minusem tego serwisu. I zdarza się niestety często. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Według mnie nie dostaniesz , patrzac na karty . Smierc to koniec ,jak dla mnie tej feralnej transakcji . A w tle karty wyrzuciły Ciebie , jak Cie to tkneło * 3 miecze i Kielichowa rozpaczjacą . Nie bądz taka Kielichowa ,z tego co piszesz to bezczelność ze strony tego X. Kopiuj korespondencje między wami i jak napisała marcepanka ,pisz do Allegro ,albo odpisz stanowczym tonem ze sama zgłosisz sprawę o dręczenie i zastraszanie i wyłudzanie na policje . Z tego co sie orientuje Allegro ostatnio wzieło sie troche do roboty tzn. działają w przypadkach sporów i zasad naruszenia regulaminu . Nie jak to było kiedys byle sprzedac i miec z tego zysk w postaci prowizji . Trzymam kciuki i głowa do góry ,emlirku:_pocieszacz: Cytuj
emilr Napisano 5 Lutego 2014 Autor Napisano 5 Lutego 2014 dziękuję postawiłyscie mnie do pionu (Ty i Marcepanka:)) Tak mniej wiecej naskrobałam w meilu, tylko zbyt emocjonalnie (nie wysłałam). Jutro edytuję i napisze konkretnie. Nie wiem tylko, czy mimo wszystko zgłosic do administracji serwisu ten fakt (ja CZUJĘ , że tym razem nie odpuszczę i wszystk dokładnie opiszę, bo naprawdę dołozyłam wszelkich starań, zeby kupujacy nie stracił ani grosza, ani czasu. I nie stracił!) Cytuj
Gość Gość3 Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 No , i tak ma byc . Maszeruj albo gin . Daj znac ... co i jak . pozdrawiam . Cytuj
Gość Euterpe Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Działaj! Niech wie, że nie można z Tobą zadzierać! Jak teraz postawisz sprawę jasno, już więcej nie powinnaś mieć z nim incydentu Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 może być wyrażenie negatywnej opinii Tobie albo w postaci negatywa, ewentualnie neutralna opcja i wyrażeniem niezadowolenia. Cytuj
emilr Napisano 6 Lutego 2014 Autor Napisano 6 Lutego 2014 Daffne, ślicznie dziękuję. Napisałam, na razie jest cisza. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Lutego 2014 Maestro Napisano 6 Lutego 2014 Zaboli Ciebie coś..możliwe, że nie otrzymasz negatywnego komentarzxa, ale on Ci cos chamskiego napisze... Ludzie bywają podli i nieczuli...... Cytuj
emilr Napisano 7 Lutego 2014 Autor Napisano 7 Lutego 2014 dzieki JagodowaTruskawko. Na razie jest cisza. Napisał ze go zastraszam wiadomoscią, którą wysłałam. A moze czeka jeszcze na wpłatę? Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Moim zdaniem moze dać Ci negatywny komentarz- patrząc na te karty, bo jest śmierć ale i 3 mieczy. Z kolei królowa pucharów, to zawsze kobieta zaangażowana w coś. Mimo wszystko nie powinnaś się tym tak przejmować. Tak jak mówią dziewczyny złoś to. Cytuj
marcepanka Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Nie wchodź już z nim polemikę, bo jak widać odwraca "kota ogonem", czyli daje ci do zrozumienia, że to on jest pokrzywdzony. Stosuje taktykę pewnie nie raz używana wobec sprzedawców na all. Zgłoś tylko do all sprawę i odpocznij, nie przejmuj się już Cytuj
emilr Napisano 11 Marca 2014 Autor Napisano 11 Marca 2014 WERYF jest negatyw. Po dłuższym czasie. Jednak kupujacy tak go napisał, ze sam sobie bramkę strzelił Jesli chodzi o moje emocje, gdy zobaczyłam : aha... No dobrze.... Podsumowując: taki negatyw wręcz działa na moją korzyść Podnosi moja wiarygodność, co potwierdzaja kolejni kupujący. Odwetowca nie wystawiłam, jeszcze nie skomentowałam, nie wiem, czy to zrobię. Musze to przemyslec. Nie chcę też pokazać innym, potencalnym klientom, ze "chadzam takimi samymi scieżkami" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi