Skocz do zawartości

proszę o konsultację interpretacji ;)

MM19

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Sytuacja na dziś- 6 buław, 9 mieczy- hmm..tu się zastanawiam 9 mieczy może wskazywać na mnie, bo jestem udręczona sytuacją, czuję się samotna, mam ciężki czas, dręczą mnie uczucia i przeczucia..ale w takim razie dlaczego pojawiły się buławy? 6 buław nie jest złą kartą- może wskazuje, że w niedalekiej przyszłość moja zła passa się skończy? a nawet nasza wspólna zła passa? (stawiam karty na kogoś, do kogo coś czuje, ale jest on w związku).

2. Co on myśli- Siła- myśli pod kątem seksualnym, jest pociąganie z jego strony. Jedno pewne wg mnie- na pewno myśli o mnie.

3. Co on czuje do mnie- Śmierć- to uczucie raczej się skończyło, zawsze ta karta zapowiada mi jakąś zmianę i odcięcie, ale nie wiem jak ją interpretować wśród innych kart. Czasami ona oznacza coś pozytywnego i zmianę.

4. Co na zewnątrz pokazuje- 9 monet- właśnie..ta karta pokazuje to,że jest w związku ewidentnie.

5. Przeszkody między nami- 2 buław- i tu pewnie widać mnie i jego partnerkę, wahanie, lęk przed nieznanym.

6. Wskazówka- 4 buław- może sugeruje, że powinnam otworzyć się na coś nowego..

7. Nasza przyszłość- Koło Fortuny, As Monet, Paź Mieczy- Niby coś może być, ale to takie niepewne wszystko. Niby jakieś uczucie jest,ale to takie burzliwe, jakieś kłótnie.

Ciężko mi to odczytywać jak stawiam na siebie, zbyt się sugeruję, pomóżcie czy dobrze obrałam kierunek ;)

Napisano
1. Sytuacja na dziś- 6 buław, 9 mieczy- hmm..tu się zastanawiam 9 mieczy może wskazywać na mnie, bo jestem udręczona sytuacją, czuję się samotna, mam ciężki czas, dręczą mnie uczucia i przeczucia..ale w takim razie dlaczego pojawiły się buławy? 6 buław nie jest złą kartą- może wskazuje, że w niedalekiej przyszłość moja zła passa się skończy? a nawet nasza wspólna zła passa? (stawiam karty na kogoś, do kogo coś czuje, ale jest on w związku).myślę ze karty wskazują na jakiś ruch po którym ty będziesz rozczarowana jeszcze bardziej, lub coś co jest pozytywne w tej relacji ale ty w związku z tym ze masz ciężki czas bardzo śle to postrzegasz ograniczasz swój umysł nie dostrzegając pozytywów.

2. Co on myśli- Siła- myśli pod kątem seksualnym, jest pociąganie z jego strony. Jedno pewne wg mnie- na pewno myśli o mnie.myśli ze jest na lepszej pozycji silnie sie czegoś trzyma

3. Co on czuje do mnie- Śmierć- to uczucie raczej się skończyło, zawsze ta karta zapowiada mi jakąś zmianę i odcięcie, ale nie wiem jak ją interpretować wśród innych kart. Czasami ona oznacza coś pozytywnego i zmianę.zależy to od tego jak wyglądała wasza relacja jeśli było zle to może być zmiana jego nastawienia, jeśli było dobrze świadczy o zakończeniu jakiegoś uczucia, związku i pójście na przód, wypalenie uczucia.

4. Co na zewnątrz pokazuje- 9 monet- właśnie..ta karta pokazuje to,że jest w związku ewidentnie. ze jest w związku z kimś i jest mu w nim dobrze wygodnie.

5. Przeszkody między nami- 2 buław- i tu pewnie widać mnie i jego partnerkę, wahanie, lęk przed nieznanym.przeszkodą jest to ze jest w związku i nie chce z niego zrezygnować.

6. Wskazówka- 4 buław- może sugeruje, że powinnam otworzyć się na coś nowego.. myślę ze wskazuje ze jest to tylko romans, ze ta osoba lubi z Toba przebywać, rozmawiać, to karta ognia wiec wskazuje na romans poza związkiem w którym ktoś jest

7. Nasza przyszłość- Koło Fortuny, As Monet, Paź Mieczy- Niby coś może być, ale to takie niepewne wszystko. Niby jakieś uczucie jest,ale to takie burzliwe, jakieś kłótnie.

Ciężko mi to odczytywać jak stawiam na siebie, zbyt się sugeruję, pomóżcie czy dobrze obrałam kierunek ;)myślę ze możliwe iż spotkaliście się po coś w życiu żeby się od siebie nauczyć świadczy o tym karta koła fortuny, będzie różnie raz dobrze raz źle, z korzyścią dla ciebie i dla niego.

nie jestem biegła w tarocie napisałam tylko jak ja postrzegam te karty ;)

pozdrawiam

Napisano

Opisz nieco wasza sytuacje, wprowadz w ta relacje

Napisano

Zakreślam sytuację: było coś kiedyś między nami, ale nie związek, bardziej z Jego strony wyznawanie uczuć pod wpływem alkoholu itp., ja nic z tym nie zrobiłam, byłam w związku, a jak się przyznałam przed lustrem, że coś do Niego czuje to było za późno, bo On był w związku, ale nigdy nie rozmawiałam z Nim o tym. Widzimy się od czasu do czasu, ale nie w towarzystwie tylko podczas wspólnych zajęć. Nie rozmawiamy, tylko wymiana spojrzeń, atmosfera jest napięta, znajomość urwała się około rok temu. Ja jednak wyczuwam między nami wibracje i przeczucie, że to nie koniec nie daje mi spokoju, ale jednak jest z inną, która się o Niego starała parę lat.

Napisano

Witaj,

1. Sytuacja na dziś- 6 buław, 9 mieczy-

mamy tutaj pytanie sytuacja na dzis, czyli chodzi o terazniejszosc, juz nie o przyszlosc. 9 mieczy, mozliwe, ze czujesz sie ostatnio przygnebiona, masz depresje, martwisz sie, moze tez zle sypiasz po nocach, mozliwe ze sie cos niemilego wydarzylo w relacji z mezczyzna o jakim myslisz, albo ogolnie nie jestes w dobrej kondycji emocjonalnej. 6 palek moze mowic o jakims zwyciestwie, ale nie wiadomo jakim, albo np: ze po tej depresji wychodzisz zwyciesko z tego, ze jakos sobie dajesz rade, mimo wszystko. Badz chcesz zwyciezyc w tej sprawie, aby sie wreszcie cos ulozylo.

2. Co on myśli- Siła-

Ale w jakim kontekscie? w spawach jak cie odbiera, twoch charakter, czy wasze relacje? mozliwe, ze sie wzajemnie pociagacie fizycznie, ale sila tez moze mowic, ze ma np: nad toba przewagę (sila).

3. Co on czuje do mnie- Śmierć-

Tak smierc moze zapowiadac ze cos sie konczy skonczylo, albo zmienic , przetransformowal stosunek do ciebie, badz jego uczucie, albo cokolwiek, sympatia moze umrzec smiercia naturalna (karta smierc). Moze mysli, ze jakis etap sie juz konczy, moze chce sie juz poddac, i nie walczyc o ta relacje.

4. Co na zewnątrz pokazuje- 9 monet- moze pokazywac siebie w jaknajlepszym swietle, albo np: ze to elegancji mezczyzna, ze uwaza sie za wartosciowego faceta, albo ze ma wszystko, np: jest w zwiazku, ma dobra pozycje, badz ogolnie dobra sytuacje zyciowa. Albo skupia duza uwage na sprawy materialno - finansowe. Badz jest to czlowiek, ktory lubi kupic sobie milosc, uczucie, seks. Na karcie mamy bogactwo.

5. Przeszkody między nami- 2 buław- tak tutaj jest pewne niezdecydowanie, brak dzialania w kierunku, abyscie byli ze soba na stale, oraz ktos trzeci, 2 palek. Takze brak jakiegos ruchu konkretnego.

6. Wskazówka- 4 buław- może sugeruje, że powinnam otworzyć się na coś nowego..

Tak, lepiej zapomniec o nim, oraz isc szukac czegos innego, co da ci poczucie bezpieczenstwa emocjonalego, na karcie mamy dom, ktory jest symbolem bezpieczenstwa.

7. Nasza przyszłość- Koło Fortuny, As Monet, Paź Mieczy-

Tutaj raczej nie widac zadnego powaznego z perspektywa na dlugi, szczesliwy zwiazek przyszlosc, raczej duzo niestabilizacji, naglych zmian (kolo fortuny), paz mieczy -napiec, stresow.

Warto postawic karty jeszcze raz za jakis czas, bo mogly wyjsc nietrafne. Trzymaj sie.