KamilaFruFru Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Wczoraj mialam bardzo niepokojacy czat z moim przyjacielem. Podalam sie za kogos innego a on proponowal mi seks... Kiedy go z tym skonfrontowalam stwierdzil , ze to nie mozliwe, ze to musi byc osoba trzecia ktora uzywa jego nazwisko. Pytanie to kart: "Mowi prawde czy klamie?" Rydwan, Gwiazda, 4 Mieczy Radwan jest szczery, otwarty nie ma nic do ukrycia , tymbardziej przy Gwiezdzie. Wydaje mi sie, ze ma co do mnie powazne zamiary i nie ma wogole mowy o nie szczerosciach i niedomowieniach. 4 Mieczy mowi mi o kierowaniu sie rozsadkiem, chlodna kalkulacja. Dziekuje z gory za pomoc Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Gwiazda to często piękna iluzja jaką pan mógł roztaczać ale ta cała sytuacja sprawiła, że jego możliwości się ograniczyły. Niestety to prawda. Cytuj
KamilaFruFru Napisano 6 Lutego 2014 Autor Napisano 6 Lutego 2014 Dziekuje za odpowiedz. Czyli z jego strony klamstwo... Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 myślę, że tak bo Gwiazda często pokazuje iluzje, w którą wierzy się bo nie zna się realnych faktów, jakie są ukrywane. Tutaj pewne wydarzenia obnażyły prawdę i pan nie jest w stanie kontynuować iluzji (gwiazda) mając ograniczone możliwości (4 mieczy) Cytuj
KamilaFruFru Napisano 6 Lutego 2014 Autor Napisano 6 Lutego 2014 Pani jak zwykle kochana. Rozumiem , dziekuje bardzo. Pozdrawiam cieplo Cytuj
panna.marta Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 ja bym zadala inne pytanie czy klamal, bo tak to trudno wywnioskowac. Na podstawie tych kart sadze,ze byl szczery. Cytuj
Trida Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 a ja bym powiedziała, ze 'mijał się z prawdą' i trochę bajerował. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Rydwan pedzi ,jak nie utrzyma równowagi to zbacza z drogi .Gwiazda oddala stan faktyczny, a 4 miecze to potwierdzają , izolacje od prawdy . Jak dla mnie zwodzi Cie na manowce swoim tłumaczeniem . Nie zaleznie od tego co wyrzuciły karty ,to na logiczne myslenie ( jak opisujesz sytuacje ) ze wczesniej pisałas z X na tym samym czacie ( nick namiary itd) , a teraz podałas sie za kogo innego . To przeciez wiadomo ,ze to był on . Nie wierze ,ze pisałas przypadkowo z kim innym ,jak on opowiada . Dziwny zbieg okolicznośći ,mało wiarygodne . Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Pani jak zwykle kochana. Rozumiem , dziekuje bardzo. Pozdrawiam cieplo Przepraszam, jednak niestety tak kojarzę te karty... mam nadzieje, że się mylę Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Klamczuch ! Rydwan moim zdaniem, pokazal, ze go ponioslo i sam nie wiedzial co pisze. Ot tak, zeby sie zabawic. Cytuj
KamilaFruFru Napisano 7 Lutego 2014 Autor Napisano 7 Lutego 2014 ja bym zadala inne pytanie czy klamal, bo tak to trudno wywnioskowac. Na podstawie tych kart sadze,ze byl szczery. Czy klamal? Krol Bulaw Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Król buław nalezy do złotoustych, którzy potrafią bajerować - patronem Królowa buław jest Mag Cytuj
KamilaFruFru Napisano 7 Lutego 2014 Autor Napisano 7 Lutego 2014 Czy to on chatowal na Badoo? Krol denarow Czy to ktos inny podszywal sie pod jego nazwisko? Diabel Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Czy klamal? Krol Bulaw Szczerze mowiac nie mam zdania co do krola bulaw..ale z pewnoscia jest bardzo wygadany, wiec sadze ze mogl tez palnac cos tak od czapy...czyli sklamac. Dla mnie jedynie szczery jest krol kielichow Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Czy to on chatowal na Badoo? Krol denarow oj tu mam wątpliwości czy to byl On O.o Bo Król monet jest stateczny i chyba wg mnie nie zajmuje siętakimi rzeczami bo woli real Czy to ktos inny podszywal sie pod jego nazwisko? Diabel ktoś inny, ale to jest sprzeczne z tym co ybło wyżej, trzeba też uważać by nie przewróżyć pod siebie i wlasne pragnienia. Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) Dla mnie jedynie szczery jest krol kielichow a w negatywie dla mnie to też bajerant, ale wrażliwy i sentymentalny Najszczerszy bywał u mnie Cesarz i Monetowy jednak i Kapłan Edytowane 7 Lutego 2014 przez Daffne poprawka Cytuj
KamilaFruFru Napisano 7 Lutego 2014 Autor Napisano 7 Lutego 2014 Zanim zaczelam chat pod innym nazwiskiem romawialam z nim przez tel i pytalam czy zna ten czat bo tam jest jego nazwisko. Mowil, ze nigdy nie zakladaltam konta. Niesadze zeby pozwolil sobie na chat o konkretnych propozycjach dwie minuty po naszym telefonie. Osoba w czacie oznajmila ze nie jest moim znajomym tylko sie za niego podaje bo "internet to umozliwia". Wygadany jest owszem, bardzo, szybko te sprawe wyjasnilismy. Argumenty uwazam za wiarygodne. Jestem podczas rozstawania sie z moim obecnym mezem i moj przyjaciel wiernie stoi po mojej stronie. Nie sadze zeby pozwalal sobie na taka glupote, tymbardziej, ze znam go z zupelnie innej strony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi