Skocz do zawartości

Prwda czy klamstwo?

KamilaFruFru

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj mialam bardzo niepokojacy czat z moim przyjacielem. Podalam sie za kogos innego a on proponowal mi seks...

Kiedy go z tym skonfrontowalam stwierdzil , ze to nie mozliwe, ze to musi byc osoba trzecia ktora uzywa jego nazwisko.

Pytanie to kart: "Mowi prawde czy klamie?"

Rydwan, Gwiazda, 4 Mieczy

Radwan jest szczery, otwarty nie ma nic do ukrycia , tymbardziej przy Gwiezdzie. Wydaje mi sie, ze ma co do mnie powazne zamiary i nie ma wogole mowy o nie szczerosciach i niedomowieniach.

4 Mieczy mowi mi o kierowaniu sie rozsadkiem, chlodna kalkulacja.

Dziekuje z gory za pomoc

Gość Daffne
Napisano

Gwiazda to często piękna iluzja jaką pan mógł roztaczać ale ta cała sytuacja sprawiła, że jego możliwości się ograniczyły. Niestety to prawda.

Napisano

Dziekuje za odpowiedz. Czyli z jego strony klamstwo...

Gość Daffne
Napisano

myślę, że tak bo Gwiazda często pokazuje iluzje, w którą wierzy się bo nie zna się realnych faktów, jakie są ukrywane. Tutaj pewne wydarzenia obnażyły prawdę i pan nie jest w stanie kontynuować iluzji (gwiazda) mając ograniczone możliwości (4 mieczy)

Napisano

Pani jak zwykle kochana. Rozumiem , dziekuje bardzo. Pozdrawiam cieplo

Napisano

ja bym zadala inne pytanie czy klamal, bo tak to trudno wywnioskowac. Na podstawie tych kart sadze,ze byl szczery.

Napisano

a ja bym powiedziała, ze 'mijał się z prawdą' i trochę bajerował.

Gość Gość3
Napisano

Rydwan pedzi ,jak nie utrzyma równowagi to zbacza z drogi .Gwiazda oddala stan faktyczny, a 4 miecze to potwierdzają , izolacje od prawdy . Jak dla mnie zwodzi Cie na manowce swoim tłumaczeniem .

Nie zaleznie od tego co wyrzuciły karty ,to na logiczne myslenie ( jak opisujesz sytuacje ) ze wczesniej pisałas z X na tym samym czacie ( nick namiary itd) , a teraz podałas sie za kogo innego . To przeciez wiadomo ,ze to był on .

Nie wierze ,ze pisałas przypadkowo z kim innym ,jak on opowiada . Dziwny zbieg okolicznośći ,mało wiarygodne .

Gość Daffne
Napisano
Pani jak zwykle kochana. Rozumiem , dziekuje bardzo. Pozdrawiam cieplo

Przepraszam, jednak niestety tak kojarzę te karty... :bezradny:

mam nadzieje, że się mylę

Napisano

Klamczuch ! Rydwan moim zdaniem, pokazal, ze go ponioslo i sam nie wiedzial co pisze. Ot tak, zeby sie zabawic.

Napisano
ja bym zadala inne pytanie czy klamal, bo tak to trudno wywnioskowac. Na podstawie tych kart sadze,ze byl szczery.

Czy klamal? Krol Bulaw

Gość Daffne
Napisano

Król buław nalezy do złotoustych, którzy potrafią bajerować - patronem Królowa buław jest Mag

Napisano

Czy to on chatowal na Badoo? Krol denarow

Czy to ktos inny podszywal sie pod jego nazwisko? Diabel

Napisano
Czy klamal? Krol Bulaw

Szczerze mowiac nie mam zdania co do krola bulaw..ale z pewnoscia jest bardzo wygadany, wiec sadze ze mogl tez palnac cos tak od czapy...czyli sklamac.

Dla mnie jedynie szczery jest krol kielichow :)

Gość Daffne
Napisano

Czy to on chatowal na Badoo? Krol denarow

oj tu mam wątpliwości czy to byl On O.o Bo Król monet jest stateczny i chyba wg mnie nie zajmuje siętakimi rzeczami bo woli real

Czy to ktos inny podszywal sie pod jego nazwisko? Diabel

ktoś inny, ale to jest sprzeczne z tym co ybło wyżej, trzeba też uważać by nie przewróżyć pod siebie i wlasne pragnienia.

Gość Daffne
Napisano (edytowane)
Dla mnie jedynie szczery jest krol kielichow :)

a w negatywie dla mnie to też bajerant, ale wrażliwy i sentymentalny :D Najszczerszy bywał u mnie Cesarz i Monetowy jednak i Kapłan :mysli:

Edytowane przez Daffne
poprawka
Napisano

Zanim zaczelam chat pod innym nazwiskiem romawialam z nim przez tel i pytalam czy zna ten czat bo tam jest jego nazwisko. Mowil, ze nigdy nie zakladaltam konta. Niesadze zeby pozwolil sobie na chat o konkretnych propozycjach dwie minuty po naszym telefonie. Osoba w czacie oznajmila ze nie jest moim znajomym tylko sie za niego podaje bo "internet to umozliwia". Wygadany jest owszem, bardzo, szybko te sprawe wyjasnilismy. Argumenty uwazam za wiarygodne. Jestem podczas rozstawania sie z moim obecnym mezem i moj przyjaciel wiernie stoi po mojej stronie. Nie sadze zeby pozwalal sobie na taka glupote, tymbardziej, ze znam go z zupelnie innej strony.