Skocz do zawartości

Jak minie mi wyjazd? ;)

Gość Linkinia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Linkinia
Napisano

Trochę jeszcze czasu, ale dziś odebrałam bilet na koncert i z ciekawości zapytałam kart ;)

Jadę na koncert ukochanego zespołu w marcu, umówiłam się z kuzynem, że u niego przenocuję i następnego dnia wrócę do domu. Jako plan B mam zaproszenie do koleżanki, u ktorej mogę również przenocować i z chęcią pokaże mi Kraków.

Jak minie mi mój pobyt w Krakowie?

6 buław, Gwiazda, 4 kielichów i dociągnęłam 9 denarów --> HB Pustelnik

Będę zadowolona, że udało mi się dotrzeć. Ogólnie będę pełna energii, szczęśliwa. Koncert odbiorę bardzo emocjonalnie, będzie dla mnie piękny... Mogę się czuć troszkę osamotniona, bo idę sama. Widać refleksje i wzruszenie. 9 denarów to już czerpanie wszystkiego, co najlepsze dla mnie. Możliwe właśnie zwiedzanie albo dzielenie się radością ;)

Będę wdzięczna za pomoc ;) weryfikacja po powrocie.

Gość Euterpe
Napisano

fajnie zinterpretowałaś :)

6 buław właśnie mogło pokazać Twoją wyprawę w tamto miejsce - szczęśliwe dotarcie do celu

Gwiazda to by był już ten koncert, wszyscy są skupienie na jednym i łączy was ta gwiazda na estradzie

4 pucharów mogło też pokazać, że nie przyjmiesz propozycji koleżanki albo kuzyna w sprawie noclegu, możesz też być trochę zniechęcona, może ktoś Ci zaproponuje drinka albo coś innego i Ty to odrzucisz

9 denarów na końcu takiego rozkładu to bardzo piękna karta - zadowolenie i spełnienie, chociaż czegoś brakowało... tak czy siak, będziesz szczęśliwa i mieć co wspominać :)

Gość Daffne
Napisano

Jak minie mi mój pobyt w Krakowie?

6 buław, Gwiazda, 4 kielichów i dociągnęłam 9 denarów --> HB Pustelnik

bardzo wesoło i z świetnym nastrojem spędzisz czas w Krakowie, dużo ruchu, chodzenia możesz zahaczyć o jakąś restauracje czy bar by nabrać sił.