NarratorkaHorrorow Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Witajcie, Na wstępie chciałabym powiedzieć że mam ciężki okres i być może mój sen jest interpretacją mego domniemania co do osoby która wypowiedziała umowę o pracę memu partnerowi. Kilka dni temu śniło mi się iż wspinam się po schodach, bardzo stromych i krętych, zakręcających się ku górze. Na piętrze, nieopodal szczytu budynku zajrzałam do pokoju w którym wisiał mój kolega z pracy. Miał otwarte oczy spokojny wyraz twarzy i pętle na szyi . Ten widok przeraził mnie do tego stopnia, iż spadłam z schodów dwa piętra niżej . Kolejnym wspomnieniem ze snu jest mężczyzna którego dobrze znam, ale go nie kojarze . Pan twierdzi iż miałam wypadek, nie wie co mi się stało ale już jestem w domu i jestem bezpieczna. Twierdzi że jest moim mężem, ale żadne z nas nie nosi obrączek. Mężczyzna twierdzi że straciłam pamięć, i nie mogę wrócić do pracy, ani też sama nigdzie wychodzić. Czuję że mężczyzna kłamie, ale jest przy mnie cały czas, nie mogę się od niego uwolnić. Kolejną wizją jest wyjście do centrum handlowego w którym jest dużo ludzi, mężczyzna trzyma mnie kurczowo za rękę a ja w dalszym ciągu jestem zagubiona . Święci bardzo mocne słońce, zastanawiam się jak może tak jasno świecić w miejscu zadaszonym. Mężczyzna mówi o tym jak jesteśmy szczęśliwi, i zapewnia że niebawem wszystko sobie przypomnę. Budzę się zaniepokojona. Wydaję mi się że sen może oznaczać stres który przeżyłam w związku z wypowiedzeniem umowy . Wskazani w śnie ludzie, to moi znajomi z pracy związani bezpośrednio z moim partnerem i zemną . Powieszony mężczyzna składał memu partnerowi wypowiedzenie, i przepraszał go że nie mógł nic zrobić mimo iż się starał . Mężczyzna który pozorował bycie moim mężem, to człowiek z którym bezpośrednio pracowałam. Swego czasu żle zinterpretowałam jego zamiary i nasze drogi odrobinę się rozeszły. Obawiam się że sen może zwiastować kłopoty, zmianę stanowiska na inne. Co sądzicie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi