Skocz do zawartości

przyjazn

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ostatnio poczułam taką samotność i uznałam,że brakuje mi takiej przyjaciółki od serducha. Zadałam pytanie kartom.

Czy jeszcze kiedykolwiek w swoim zyciu poznam taka przyjaciolke od serducha?

Gwiazda XVII, glupiec, 8 buław dołożona 6 kielichów -> słońce XIX

poznam, jest karta przyjaźni i to takiej ciepłej intensywnej relacji :)

W jaki sposób?

7 pucharów, moc VIII, eremita IX dołożone królowa denarów -> moc VII

wszystkie te karty kojarzą mi się z jakimś wypoczynkiem lub miejscem w którym dba się o urodę

Kim ona będzie?

9 buław, 2 kielichów, rycerz mieczy dołożone 2 denarów i cesarz IV -> głupiec

nie bardzo rozumiem te karty, ale jakoś chyba więcej kart dot. charakteru. Tak jakby osoba o silnym charakterze, inteligentna?

kiedy?

do 2 lat od dziś - 7 mieczy

2-5 lat od dziś 7 pucharów

> 5 lat - giermek denarów, umiarkowanie XIV, słońce XIX -> kapłan V

niestety za parę lat

będę wdzięczna za wpisy !

Napisano

wg mnie na pewno, moze to bedzie ktoś z przeszłosci?

skojarzyłomi się z kinem, teatrem lub w ogóle z czyms na co sie patzry. Nie wiem moze muzeum, bo eremita mi sie kojarzy ze tzreba sie zachowywac cicho. W sumie każde takie miejsce moze byc. Spa, czy cos podobnego też. Poza tym moc to dwa razy zaznacza, moze wiec rzezcywiscie cos zwiazane z urodą.

turaj tez pod katem raczej charakteru: osoba może troche zamknięta, ale znajdzicie na pewno wspólne tematy, niewidzialna nic porozumienia. Moze osoba trochę po przejściach i dochodząca do równowagi? Z jednej karty byłoby mi łatwiej strzelic w jej profesję,może psycholog, terapeuta:)

Na czasie niestety nie znam się.

Napisano

chociaż myślę, ze powyzej 5 lat. Mi tez brakuje takiej od serca, wiec rozumiem Cię doskonale

Gość Linkinia
Napisano

Po pierwsze Marto głowa do góry ;) Taką przyjaciółkę na pewno znajdziesz, a jak juz będzie przy Tobie - pielęgnuj przyjaźń. Przyjaciółka to skarb. Szczęśliwa jestem, że taką mam.

Jasne, że tak. Będziecie miały świetne porozumienie. Może to być osoba, którą już znasz, a wasza relacja dopiero się rozwinie w tym kierunku.

W jaki sposób?

Pomyślałam o internecie. Pomoże Ci, gdy będziesz tego potrzebowała... miejsce związane z urodą, ale też sztuką, jak kino, premiera, pokaz. Gdzie się patrzy i podziwia w skupieniu.

Kim ona będzie?

Zraniona po rozstaniu z facetem albo będzie się wahała między dwoma. Patrząc na cechy: trochę wycofana, ale łaknąca bliskości z inną osoba, wygadana, trochę unosząca się gniewem, szybko można ją wytrącić z równowagi. Poukładana osoba.

Co do czasu to najlepiej wyglada ostatnia opcja, ale ta pierwsza też się może sprawdzić.

Napisano

wydaje mi się, że gwiazda Ci podpowiada byś miała nadzieję i nie traciła wiary tylko się rozglądała dookoła...

Możliwe, że ktoś kto mógłby się stać taką przyjaciółką jest lub był już w Twoim życiu tylko jakoś nie było sposobności by tak mogło się stać... jakbyś tej osoby może jakoś nie brała pod uwagę lub nie dostrzegała...

Gość Daffne
Napisano

poznasz :), będziecie się świetnie rozumiały i dogadywały. Znajomość z nią może Ci się kojarzyć z dzieciństwem, z kimś z dzieciństwa (6 kielichów) albo innymi dobrymi czasami, które zapisały się sentymentalnie w Twoim sercu. Widać wiele radości między Wami (gwiazda), wiele spontaniczności i uśmiechu (głupiec), ale i energii (8 buław). Będziecie mieć na siebie dobry wpływ :).

W jaki sposób?

a będziesz sobie marzyła o szczerej przyjaźni, rozmyślała, aż tu nagle spotkasz ją ku Twemu zaskoczeniu niespedziewanie. Jednak myslę, że to niespodziewane może dotyczyć faktu, że np, przez internet to będzie :))

Kim ona będzie?

będzie ciepłą osobą o dobrej duszy, pomocna ale i potrafiąca dać do wiwatu bo charakterna :)

kiedy?

d0 2 latpowinna się pojawić a już na 100 % do 5 latek :)

Napisano

Gwiazda XVII, glupiec, 8 buław dołożona 6 kielichów -> słońce XIX - tak

W jaki sposób?

7 pucharów, moc VIII, eremita IX dołożone królowa denarów -> moc VII - Mooje 2 skojarzenia to silownia i zakupy , ale ta sila w podsumie sklania mnie ku silowni

Kim ona będzie?

9 buław, 2 kielichów, rycerz mieczy dołożone 2 denarów i cesarz IV -> głupiec rozwodka, albo porzucona kobieta

kiedy?

do 2 lat od dziś - 7 mieczy - nie, w tym czasie natniesz sie na kogos falszywego

2-5 lat od dziś 7 pucharów tak

> 5 lat - giermek denarów, umiarkowanie XIV, słońce XIX -> kapłan V - juz bedziecie sie znaly

Gość Euterpe
Napisano

tak, gwiazda na początku daje dużą nadzieję, na mojej karcie osoba jest naga, więc to też może mówić o tym, że będziecie się znać jak łyse konie :) głupiec z kolei to początek i to przyjemny, problemem jest brak pewności, dokąd to wszystko zmierza, 8 buław to spontan i szybkie, intensywne kontakty, 6 kielichów to obdarowywanie się wzajemnie, jedna z najprzyjemniejszych kart :) może mówić także o pomocy w nagłych przypadkach, wyciągnięciu ręki do drugiej osoby

na początku będziesz coś kombinować pod tym kątem badać teren

7 pucharów jako karta dnia pokazuje mi, że stanie się to, o czym wcześniej myślałam, więc może to oznaczać spełnienie w rzeczywistości lub dalsze marzenia o tym...

po ponad 5 latach już powinnaś mieć takową przyjaciółkę, giermek na mojej karcie jest wpatrzony w swego denarka jak zaklęty i jeszcze się cieszy, umiarkowanie to dojście do równowagi, wiec Twoje poszukiwania tym bardziej powinny zostać zakończone, a słońce to zwyczajnie radość z obecnego stanu rzeczy :)

na przyjaźń trzeba sobie zapracować, nie przyjdzie do Ciebie tak prędko jak miłość od pierwszego wejrzenia

Napisano

tak, gwiazda na początku daje dużą nadzieję, na mojej karcie osoba jest naga, więc to też może mówić o tym, że będziecie się znać jak łyse konie :) głupiec z kolei to początek i to przyjemny, problemem jest brak pewności, dokąd to wszystko zmierza, 8 buław to spontan i szybkie, intensywne kontakty, 6 kielichów to obdarowywanie się wzajemnie, jedna z najprzyjemniejszych kart :) może mówić także o pomocy w nagłych przypadkach, wyciągnięciu ręki do drugiej osoby

na początku będziesz coś kombinować pod tym kątem badać teren

7 pucharów jako karta dnia pokazuje mi, że stanie się to, o czym wcześniej myślałam, więc może to oznaczać spełnienie w rzeczywistości lub dalsze marzenia o tym...

po ponad 5 latach już powinnaś mieć takową przyjaciółkę, giermek na mojej karcie jest wpatrzony w swego denarka jak zaklęty i jeszcze się cieszy, umiarkowanie to dojście do równowagi, wiec Twoje poszukiwania tym bardziej powinny zostać zakończone, a słońce to zwyczajnie radość z obecnego stanu rzeczy :)

na przyjaźń trzeba sobie zapracować, nie przyjdzie do Ciebie tak prędko jak miłość od pierwszego wejrzenia

dzieki, a pytanie nr 2?:D

Gość Euterpe
Napisano

przykro mi, ale na dwa pytania w środku mam problem z odpowiedzią :(

• Maestro
Napisano

wydaje mi się, że może wrócić do Ciebie ktoś z dzieciństwa

W jaki sposób?

podejrzewam,ze poprzez internet, gdy poczujesz samotność..

Kim ona będzie?

zdystansowana, ostrozna, czasem narwana i niepewna, podejmująca decyzje co do mężczyzny

kiedy?

myślę, ze powyżej 5 lat