NarratorkaHorrorow Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Aktualny przełożony bardzo docieka kto stał za decyzją o wypowiedzeniu umowy memu partnerowi. Przyznam sama że treść wypowiedzenia jak i okoliczność, były mocno podejrzane. Pismo było napisane niechlujnie, za porozumieniem stron z datą wcześniejszą. X wykonał swoje prywatne śledztwo o którym z podnieceniem mi mówi. Przypadkiem powiadomił mnie iż osoba która została wskazana przez os. wręczającą pismo, takiego zarządzenie nie wydała. Tylko po co ? Czyżby wykrył jakąś aferę ? Dlaczego tak docieka w przedmiocie ustalenia okoliczności i osoby decyzyjnej w tej sprawie ? 3 pałek 7 mieczy moc XI podsumowanie Cesarzowa/Rydwan. Przyznam mało przejrzyste karty. 3 pałek mówi o jego wyjazdach służbowych na których wnikliwie, i mało dyskretnie pyta ludzi. Ludzie z kolei dziwią się jego pytaniom i takim zainteresowaniem, głównie przez fakt iż widzieli się kilkakrotnie. X podejrzewa jakąś nieszczerość, nieczyste zagranie. Sądzę że chce dowiedzieć się kto za tym stoi, by wiedzieć kogo unikać. Kto podjął decyzje ? 3 pałek Cesarz 3 denarów mam okropne, niejasne wręcz przeczucie iż wiem kto to zrobił ale nie wiem dlaczego . Cesarz to władca który w 3 pałek przyjeżdża służbowo. Najważniejsza persona w firmie. Dlaczego podjął taką decyzje ? As kielichów 2 denarów Gwiazda. gubie się. Najbliżej mi do stwierdzeni iż chodziło o to iż był zbyt dobry, za bardzo angażował się w to co robi. Czy gwiazda jest usprawiedliwieniem w stylu "gdzieś indziej będzie mu lepiej " ? Przyznam, nie wydaje mi się to sensowne. Proszę o pomoc, może zauważycie coś co mi umknęło, albo chociaż pozwolicie zrozumieć tak bym mogła go od sprawy odciąć. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Decyzję podjął mężczyzna. Podjął taką decyzje z powodu kobiety, czyży miał w firmie kochankę której chce pomóc :> as pucharów - uczucie - 2 den lawirowanie - Gwiazda - kobieta i plany z nią związane. Nie wiem czym zajmował się Twój eks ale widać tu jakieś matactwa - albo ktoś go w coś wrobił, albo on sam się zorientował że coś nie gra i dlatego go się pozbyto ,albo szukano tzw. kozła ofiarnego i padło na niego. Przełożony docieka bo boi się o swoje stanowisko albo wyczuwa w firmie jakieś matactwa. Chce wiedzieć co jest grane i przygotować się na przyszłość,bo wyczuwa że chodzi tu o pokaz siły - Moc. Moc to też karta seksualności i kobiety - chyba też podejrzewa ze w tym chodzi o kobietę. Cytuj
panna.marta Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Dlaczego tak docieka w przedmiocie ustalenia okoliczności i osoby decyzyjnej w tej sprawie ? 3 pałek 7 mieczy moc XI podsumowanie Cesarzowa/Rydwan. Jego decyzja została wymuszona przez jakąś kobietę albo która mu się podoba albo która jest z nim powiązana rodzinnie? To jakaś prywatna, rodzinna firma?Uważam,że moc wskazuje na to,że ktoś go zmusił no i jeszcze ta cesarzowa-bardzo silne karty... ja uważam, że to nie kochanka tylko jakieś powiązania rodzinne albo znajomości... Kto podjął decyzje ? 3 pałek Cesarz 3 denarów on sam ją podjął, ale tak jakby w zamian za jakąś korzyść Dlaczego podjął taką decyzje ? As kielichów 2 denarów Gwiazda. zdecydowanie jest w kogoś zapatrzony ewentualnie decydują tu względy znajomości-gwiazda... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 Panno Marto, to spora korporacja w której wynik jest najważniejszy. Nie byłabym zdziwiona gdyby mój partner został zwolniony przez brak wyników, bowiem wyniki miał co miesiąc bardzo dobre.Przyznam w dalszym ciągu nie wiem o którego z moich " podejrzanych " może chodzić. Cieszy mnie jednak fakt że mogę mu przekazać iż wina nie leży po jego stronie ( zakładał że był słaby, za dużo się udzielał, ) tylko winne są układy. Arachnea, co masz na myśli pisząc " pokaz siły " ? Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 "pokaz siły" czyli pokazanie kto tu rządzi i nie chodzi o pokazanie Twojemu parterowi, ale innym pracownikom albo może osobie która prowadzi prywatne śledztwo. Po takiej akcji inni będą siedzieć cicho, bojąc się że tez stracą pracę. Cytuj
Trida Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Dlaczego tak docieka w przedmiocie ustalenia okoliczności i osoby decyzyjnej w tej sprawie ?3 pałek 7 mieczy moc XI podsumowanie Cesarzowa/Rydwan. Wg mnie uważa, że ktoś w firmie jest nieszczery, ze ma ‘niezgraną’ ekipę w pracy, co go może trochę martwić. I dlatego wolałby ‘wykluczyć’ potencjalne słabe ogniwa, mieć mocny zespół. Kto podjął decyzje ?3 pałek Cesarz 3 denarów Stawiam na jednego z współwłaścicieli, dyrektorów, osób wyżej postawionych. Dlaczego podjął taką decyzje ?As kielichów 2 denarów Gwiazda. Wydaje mi się, ze chce na to miejsce kogos innego – kogos znajomego. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 9 Lutego 2014 Autor Napisano 9 Lutego 2014 Arachnea, zabiłaś mnie tym stwierdzeniem i faktycznie tak teraz jest. Nawet najbardziej pyskaci i w swoim mniemaniu niezastąpieni aplikanci zeszli z tonu. Dziekuje ; ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi