Light in the Dark Napisano 6 Lutego 2014 Napisano 6 Lutego 2014 Otóż czytam swoje zapiski ze snów i postanowiłem spytać tutaj was o interpretację. Oto sen. Byłem gdzieś ze znajomymi i innymi ludźmi których nie znałem, i w momencie gdy rozmawialiśmy, to miałem wrażenie że czytam im w myślach, i potem oni mówili to co ja pomyślałem. O co mogło chodzić? Cytuj
Rasphul Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 O to, że wpadłeś w fascynację tematem magii, ezoteryki i zjawisk paranormalnych i nie potrafiąc się zdystansować nadajesz znaczenie każdej błahostce - nawet takiej jak sen zupełnie pozbawiony symboliki. Zauważ, że w oneiromancji z reguły chodzi o interpretacje pojawiających się we śnie symboli. Tutaj ich nie ma. To był zwykły sen Nic więcej. Cytuj
Light in the Dark Napisano 10 Lutego 2014 Autor Napisano 10 Lutego 2014 Nie ma "zwykłych snów". A interpretacje o symbole można o rozbić w pył, bo dla mnie jeden symbol będzie miał inne znaczenie niż dla ciebie. A co dopiero dla mnie, a dla ludzi sprzed 500 lat. O co mogło chodzić? Cytuj
OazaSpokoju Napisano 13 Lutego 2014 Napisano 13 Lutego 2014 Tylko się nie bijcie...symbole mają też swoje ponadczasowe znaczenie. Ten sen nie ma symboli wyraźnie zaznaczonych, ale ma ciekawą sytuację - czytanie w myślach albo kontrolowanie innych - bo to co pomyślisz to oni powiedzą. Tak czy siak, to może być oznaka nadmiernych prób kontroli nad otoczeniem, w tym ludźmi, jeżeli nawet we śnie potrzebujesz się upewnić, że wiesz co oni zrobią. Cytuj
Light in the Dark Napisano 16 Lutego 2014 Autor Napisano 16 Lutego 2014 Hmm to ciekawe. Możesz rozwinąć swoją myśl ? OazaSpokoju Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi