pawel116 Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Odpowiedziałem ostatnio na 2 oferty pracy, jestem ciekawy czy ktoś się ze mną skontaktuje. Karty losowane z całej talii. Miejsce nr 1: Umiarkowanie, Sprawiedliwość, Głupiec -> Cesarzowa Szansa tak jakby była, ale to Umiarkowanie na początku mówi, żeby się zbytnio nie 'podniecać'. Miejsce nr 2: Wieża, Słońce, Wisielec -> Cesarzowa Tutaj na bank nie będzie odzewu. Cytuj
Trida Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Odpowiedziałem ostatnio na 2 oferty pracy, jestem ciekawy czy ktoś się ze mną skontaktuje. Karty losowane z całej talii.Miejsce nr 1: Umiarkowanie, Sprawiedliwość, Głupiec -> Cesarzowa Powiedziałabym, ze się odezwą. Pójdziesz nawet na rozmowę. Miejsce nr 2:Wieża, Słońce, Wisielec -> Cesarzowa MOŻE za jakiś czas. Wisielec na to wskazuje. Ze gdzieś kiedyś Twoje CV im w ręce może wpaść i nagle odezwą się po pół roku. Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 1. Być może odezwą się po pewnym czasie 2. Nie będzie odezwu. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Hmm ciekawe, ja bym poweidziala, ze opcja nr 1 nie odezwie sie, to umiarkowanie i sprawiedliwosc chociaz sprawiedliwosc moze oznaczac wlasnie rozmowe o prace. W 2 opcji widze kontaktowanie sie z Tobia, chociaz mam tez inna interpretacje, ze wlasnie sprawiedliwosc bedzie w 1 opcji rozmowa o prace, ktora dostaniesz, a slonce w 2 ze tez sie odezwa, ale olejesz ich bo bedziesz mial prace w 1 . Cytuj
pawel116 Napisano 7 Lutego 2014 Autor Napisano 7 Lutego 2014 Jeśli już to ta pierwsza oferta jest bliższa moim kwalifikacjom. W drugiej wolą kobietę... Cytuj
pawel116 Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 Z żadnego miejsca nie było odpowiedzi. Cytuj
Trida Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Paweł ja przy drugim miejscu mówiłam o pól roku a nie miesiącu hehe wiec cierpliwosci Cytuj
pawel116 Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 Ale ja pytałem w kontekście tych ogłoszeń a nie czy w ogóle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi