Skocz do zawartości

odpowiedź

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Odpowiedziałem ostatnio na 2 oferty pracy, jestem ciekawy czy ktoś się ze mną skontaktuje. Karty losowane z całej talii.

Miejsce nr 1:

Umiarkowanie, Sprawiedliwość, Głupiec -> Cesarzowa

Szansa tak jakby była, ale to Umiarkowanie na początku mówi, żeby się zbytnio nie 'podniecać'.

Miejsce nr 2:

Wieża, Słońce, Wisielec -> Cesarzowa

Tutaj na bank nie będzie odzewu.

Napisano
Odpowiedziałem ostatnio na 2 oferty pracy, jestem ciekawy czy ktoś się ze mną skontaktuje. Karty losowane z całej talii.

Miejsce nr 1:

Umiarkowanie, Sprawiedliwość, Głupiec -> Cesarzowa

Powiedziałabym, ze się odezwą. Pójdziesz nawet na rozmowę.

Miejsce nr 2:

Wieża, Słońce, Wisielec -> Cesarzowa

MOŻE za jakiś czas. Wisielec na to wskazuje. Ze gdzieś kiedyś Twoje CV im w ręce może wpaść i nagle odezwą się po pół roku.

Gość Daffne
Napisano

1. Być może odezwą się po pewnym czasie :)

2. Nie będzie odezwu.

Napisano

Hmm ciekawe, ja bym poweidziala, ze opcja nr 1 nie odezwie sie, to umiarkowanie i sprawiedliwosc chociaz sprawiedliwosc moze oznaczac wlasnie rozmowe o prace. W 2 opcji widze kontaktowanie sie z Tobia, chociaz mam tez inna interpretacje, ze wlasnie sprawiedliwosc bedzie w 1 opcji rozmowa o prace, ktora dostaniesz, a slonce w 2 ze tez sie odezwa, ale olejesz ich bo bedziesz mial prace w 1 .

Napisano

Jeśli już to ta pierwsza oferta jest bliższa moim kwalifikacjom. W drugiej wolą kobietę...

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Paweł ja przy drugim miejscu mówiłam o pól roku a nie miesiącu hehe :) wiec cierpliwosci

Napisano

Ale ja pytałem w kontekście tych ogłoszeń a nie czy w ogóle ;)