emilr Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Pewien pan pracuje daleko, przyjazd ciagle odkładany, bo szef nie chce go puścić. Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że przyjedzie do mnie do końca lutego 2014 r? 4 kielichów, 3 buław, 3 monet => suma VIII sprawiedliwość, HB X Koło i I Mag w 4 kielichów mysli o tym (albo i nie ma nawet czasu pomysleć - do tej pory nie czuję tej karty), w 3 buław na pewno jest chęć i gotowość ruszenia w każdej chwili. Na mojej karcie 3 monet (RW) są 3 osoby, moze wiec jest szansa na spotkanie, ale chyba krótkie i mało romantyczne. Jak myślicie? Cytuj
x-latek Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Ciężko jest mi powiedzieć Emilka. Po tych 3 Buławach patrząc może i tak, może przyjedzie. Ma druga wersja to taka. W 4 Pucharach to jesteś Ty, pogrążona w nostalgii za facetem hehe czy jak to tam powiedzieć, w swych myślach o nim. 3 Buławy to kontakt przez internet, telefon, pocztę z nim. A 3 Monety, to że dalej będzie on dość bardzo zajęty pracą. 1 Cytuj
emilr Napisano 7 Lutego 2014 Autor Napisano 7 Lutego 2014 Może właśnie tak być z 3 monet. Tez później tak pomyślałam. Dziękuję. Cytuj
x-latek Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Aha, i zweryfikuj to później proszę. Nie zapomnij. Sam jestem ciekawy wymowy tych kart. Cytuj
Gość Gość3 Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Szanse sa , i jego checi . Twoje wyczekiwanie w tych 4 kielach . Mysle ,ze tu zostanie podjęta ostateczna decyzja w ostaniej chwili * te 3 monety . Własnie moze jak uprosi tego szefa o wolne . Sprawiedliwosc w podsumie rozumie /bedzie jak byc powinno . Decyzja nie zalezy tylko od niego . Co sie odwlecze to nie ucieknie . Nie smutaj sie . Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 na oczekiwaniu może się zakończyć... w czterech pucharach nie ma ruchu, dalej masz 3 buławy(na mojej karcie osoba trzyma trzy kije i patrzy na stateczki na morzu), więc takie chcenie, ale kroku jeszcze nie widać, w ostatniej karcie może się będzie tłumaczyć albo czeka Was spotkanie w większym gronie Cytuj
emilr Napisano 7 Lutego 2014 Autor Napisano 7 Lutego 2014 X-latku, jasne, ze zweryfikuję. Amielie decyzja jak najbardziej moze byc podjęta nagle. On juz w zeszłym tygodniu miał przyjechać, ale pracy full. Kiedys przyjedzie, tylko kiedy? I czy do mnie? Eutrepe - spotkanie w wiekszym gronie wchodzi w gre (moje dziewczynki) Dziękuje Wam ślicznie Cytuj
Gość Linkinia Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Pierwsza karta jest myląca. Gdyby zamiast niej pojawił się Rycerz albo Król, to z przekonaniem napisałabym, że spotkacie się. Hmm... umówicie się, ale nie na luty. Albo spotkacie się, ale to spotkanie nie będzie takie, jakbyś chciała. Cytuj
broncea Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Moim zdaniem uda sie na samym koncu miesiaca. 4 kielichow/duchowe zmeczenie czekaniem, niepewnoscia, 3 bulaw/ w przypadku kiedy nastepuje po niej 3 denarow moze oznaczac nie tylko planowanie podrozy i gotowosc do niej, ale takze realizacje takze nie trac jeszcze wiary na to spotkanie Cytuj
x-latek Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Każda osoba widzę, mówi coś innego... Rzeczywiście jesteś ten nadęty My tylko tu się uczymy, w międzyczasie czekamy na weryfikację, analizujemy wypowiedź kart po weryfikacji i tyle. Chcesz też możesz zapodać swą interpretację, nikt Cię nie zabije za to gdyby była nietrafna Nawet i z kieszeni Ci nie ubędzie przez to (a to też jest ważne). Cytuj
Seid Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Tatusiu zachowuj się! Jaki przykład dajesz dziecku?! Moim zdaniem jednak nie przyjedzie - zgodnie z przesłaniem 3 monet zwycięży jednak praca. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Pewien pan pracuje daleko, przyjazd ciagle odkładany, bo szef nie chce go puścić. Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że przyjedzie do mnie do końca lutego 2014 r? 4 kielichów, 3 buław, 3 monet => suma VIII sprawiedliwość, HB X Koło i I Mag widać, że będziesz mieć taką nadzieje, że przyjedzie, ale może okazać się, że ma coś do zrobienia w pracy i zostanie pracować. Ale powiem szczerze, że nie jestem pewna swej interpretacji bo chodzi mi po głowie jeszcze inna wersja, w której mimo, że przyjazd będzie niepewny zaskoczy Cię swym przyjazdem. Jak widać, dwie różne opcje, ale karty są nie jednoznaczne. Życzę by się spełniły Twe pragnienia Cytuj
x-latek Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) Tatusiu zachowuj się! Jaki przykład dajesz dziecku?! No ładną ładną robotę robisz:) Tak publicznie mi pupę obrabiasz to i rzeczywiście wtedy nie będę miał nic na swoją obronę. Wtedy tylko milczeć i płacić mi zostanie. EDIT: Co za wredne pokolenie:))) Uff... Edytowane 7 Lutego 2014 przez x-latek Cytuj
emilr Napisano 7 Lutego 2014 Autor Napisano 7 Lutego 2014 zaskoczy Cię swym przyjazdem. ooooo, tu mnie sama zaskoczyłaś Dziekuję ;* Szczerze pisząc w tej 4 kielichów, jeśli juz chodzi o mnie, mogło wyjść moje zniechecenie. Miał przyjechać wczesniej, ciągle jest data przekładana, on już sam nie wie. Ja podejrzewam, ze tak długa rozłąka może spowodować smierć naturalną relacji. No ale nie o to pytam Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 i może nie będziesz się spodziewać a tu pach - przyjedzie . Tym większa niespodzianka jak nie będziesz się spodziewać ciekawa jestem weryfikacji ) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Wydaje mi sie, ze checi sa ogromne i z Twojej i jego strony, ale sila wyzsza w tej sytuacji szef bedzie stal na drodze. 1 Cytuj
Elżbieta. Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 4 kielichów, 3 buław, 3 monet W 4 Kielichach jest przesyt "oglądania przez szybkę" ( 3 Buławy) i wybierze towarzystwo kolegów z pracy (3 Monet). Cytuj
emilr Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 W 4 Kielichach jest przesyt "oglądania przez szybkę" ( 3 Buławy) i wybierze towarzystwo kolegów z pracy (3 Monet). dziekuję. On raczej towarzystwa kolegów nie wybierze, jeśli juz to szef jego towarzystwo. On chce przyjechać, ale nie ma jak Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lutego 2014 Maestro Napisano 8 Lutego 2014 Wydaje mi się, że w momencie, gdy będziesz miała dośc czekania na niego, nagle okaże się, ze on się pojawi:) Wydaje mi się, że przyjazd może się opóźnić, dojdzie do niego na przełomie znaku Barana i Byka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Lutego 2014 Maestro Napisano 8 Lutego 2014 3 monet to dzieło ukończone, to wejście na wyższy poziom relacji;) Do spotkania dojdzie zatem... To taka moja dygresja, po przeczytaniu pozostałych wypowiedzi;) Cytuj
emilr Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 dziękuję Inez Na przełomie barana i byka rzeczywiscie juz moge poważnie zwątpić Cytuj
emilr Napisano 28 Lutego 2014 Autor Napisano 28 Lutego 2014 Weryfikacja: Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że przyjedzie do mnie do końca lutego 2014 r? 4 kielichów, 3 buław, 3 monet => suma VIII sprawiedliwość, HB X Koło i I Mag nie przyjechał. Ale sytuacja, tydzień-półtora po postawieniu kart zmieniła sie. Przestało mi zależeć. Jemu chyba też. Jakos rozmyła sie ta relacja i nie mamy kontaktu. Nie obchodzi mnie to nawet, ani mnie on grzeje teraz, ani ziębi. Dobrze to pokazała 4 kielichów. Zajęłam się swoimi sprawami. NIe wiem jak maja sie do tej sytuacji pozostałe karty: 3 buław, 3 monet. Dla mnie są one rozwojowe, a tu totalnie zerwany kontakt :hmmm: Chyba, ze kary pokazały inny kierunek, ale nie o to przecież pytałam. Ja bez zalu zajęłam się swoimi sprawami, pojawił sie nowy Pan.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi