Skocz do zawartości

Czy uda mu się przyjechać do mnie do końca lutego?

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pewien pan pracuje daleko, przyjazd ciagle odkładany, bo szef nie chce go puścić.

Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że przyjedzie do mnie do końca lutego 2014 r?

4 kielichów, 3 buław, 3 monet => suma VIII sprawiedliwość, HB X Koło i I Mag

w 4 kielichów mysli o tym (albo i nie ma nawet czasu pomysleć - do tej pory nie czuję tej karty), w 3 buław na pewno jest chęć i gotowość ruszenia w każdej chwili. Na mojej karcie 3 monet (RW) są 3 osoby, moze wiec jest szansa na spotkanie, ale chyba krótkie i mało romantyczne.

Jak myślicie?

Napisano

Ciężko jest mi powiedzieć Emilka. Po tych 3 Buławach patrząc może i tak, może przyjedzie. Ma druga wersja to taka. W 4 Pucharach to jesteś Ty, pogrążona w nostalgii za facetem hehe czy jak to tam powiedzieć, w swych myślach o nim. 3 Buławy to kontakt przez internet, telefon, pocztę z nim. A 3 Monety, to że dalej będzie on dość bardzo zajęty pracą.

• Lubię to! 1
Napisano

Może właśnie tak być z 3 monet. Tez później tak pomyślałam. Dziękuję.

Napisano

Aha, i zweryfikuj to później proszę. Nie zapomnij. Sam jestem ciekawy wymowy tych kart.

Gość Gość3
Napisano

Szanse sa , i jego checi . Twoje wyczekiwanie w tych 4 kielach . Mysle ,ze tu zostanie podjęta ostateczna decyzja w ostaniej chwili * te 3 monety . Własnie moze jak uprosi tego szefa o wolne . Sprawiedliwosc w podsumie rozumie /bedzie jak byc powinno . Decyzja nie zalezy tylko od niego .

Co sie odwlecze to nie ucieknie . Nie smutaj sie .

Gość Euterpe
Napisano

na oczekiwaniu może się zakończyć...

w czterech pucharach nie ma ruchu, dalej masz 3 buławy(na mojej karcie osoba trzyma trzy kije i patrzy na stateczki na morzu), więc takie chcenie, ale kroku jeszcze nie widać, w ostatniej karcie może się będzie tłumaczyć albo czeka Was spotkanie w większym gronie

Napisano

X-latku, jasne, ze zweryfikuję.

Amielie decyzja jak najbardziej moze byc podjęta nagle. On juz w zeszłym tygodniu miał przyjechać, ale pracy full. Kiedys przyjedzie, tylko kiedy? I czy do mnie?

Eutrepe - spotkanie w wiekszym gronie wchodzi w gre (moje dziewczynki)

Dziękuje Wam ślicznie

Gość Linkinia
Napisano

Pierwsza karta jest myląca. Gdyby zamiast niej pojawił się Rycerz albo Król, to z przekonaniem napisałabym, że spotkacie się.

Hmm... umówicie się, ale nie na luty. Albo spotkacie się, ale to spotkanie nie będzie takie, jakbyś chciała.

Napisano

Moim zdaniem uda sie na samym koncu miesiaca. 4 kielichow/duchowe zmeczenie czekaniem, niepewnoscia, 3 bulaw/ w przypadku kiedy nastepuje po niej 3 denarow moze oznaczac nie tylko planowanie podrozy i gotowosc do niej, ale takze realizacje takze nie trac jeszcze wiary na to spotkanie

Napisano
Każda osoba widzę, mówi coś innego... :)

Rzeczywiście jesteś ten nadętysmiley-laughing002.gif My tylko tu się uczymy, w międzyczasie czekamy na weryfikację, analizujemy wypowiedź kart po weryfikacji i tyle.

Chcesz też możesz zapodać swą interpretację, nikt Cię nie zabije za to gdyby była nietrafna :icon_smile:

Nawet i z kieszeni Ci nie ubędzie przez to (a to też jest ważne).

Napisano

Tatusiu zachowuj się! Jaki przykład dajesz dziecku?! :lol:

Moim zdaniem jednak nie przyjedzie - zgodnie z przesłaniem 3 monet zwycięży jednak praca.

• Lubię to! 1
Gość Daffne
Napisano
Pewien pan pracuje daleko, przyjazd ciagle odkładany, bo szef nie chce go puścić.

Jak się zrealizuje moje oczekiwanie, że przyjedzie do mnie do końca lutego 2014 r?

widać, że będziesz mieć taką nadzieje, że przyjedzie, ale może okazać się, że ma coś do zrobienia w pracy i zostanie pracować. Ale powiem szczerze, że nie jestem pewna swej interpretacji bo chodzi mi po głowie jeszcze inna wersja, w której mimo, że przyjazd będzie niepewny zaskoczy Cię swym przyjazdem. Jak widać, dwie różne opcje, ale karty są nie jednoznaczne.

Życzę by się spełniły Twe pragnienia :serducho:

Napisano (edytowane)
Tatusiu zachowuj się! Jaki przykład dajesz dziecku?! :lol:

No ładną ładną robotę robisz:) Tak publicznie mi pupę obrabiasz to i rzeczywiście wtedy nie będę miał nic na swoją obronę.

Wtedy tylko milczeć i płacić mi zostanie.

EDIT: Co za wredne pokolenie:))) Uff...

Edytowane przez x-latek
Napisano
zaskoczy Cię swym przyjazdem.

ooooo, tu mnie sama zaskoczyłaś:) Dziekuję ;*

Szczerze pisząc w tej 4 kielichów, jeśli juz chodzi o mnie, mogło wyjść moje zniechecenie. Miał przyjechać wczesniej, ciągle jest data przekładana, on już sam nie wie. Ja podejrzewam, ze tak długa rozłąka może spowodować smierć naturalną relacji. No ale nie o to pytam ;)

Gość Daffne
Napisano

i może nie będziesz się spodziewać a tu pach - przyjedzie :D. Tym większa niespodzianka jak nie będziesz się spodziewać :D

ciekawa jestem weryfikacji :))

Napisano

Wydaje mi sie, ze checi sa ogromne i z Twojej i jego strony, ale sila wyzsza w tej sytuacji szef bedzie stal na drodze.

• Lubię to! 1
Napisano
4 kielichów, 3 buław, 3 monet

W 4 Kielichach jest przesyt "oglądania przez szybkę" ( 3 Buławy) i wybierze towarzystwo kolegów z pracy (3 Monet).

Napisano
W 4 Kielichach jest przesyt "oglądania przez szybkę" ( 3 Buławy) i wybierze towarzystwo kolegów z pracy (3 Monet).

dziekuję.

On raczej towarzystwa kolegów nie wybierze, jeśli juz to szef jego towarzystwo. On chce przyjechać, ale nie ma jak

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że w momencie, gdy będziesz miała dośc czekania na niego, nagle okaże się, ze on się pojawi:) Wydaje mi się, że przyjazd może się opóźnić, dojdzie do niego na przełomie znaku Barana i Byka

• Maestro
Napisano

3 monet to dzieło ukończone, to wejście na wyższy poziom relacji;) Do spotkania dojdzie zatem...

To taka moja dygresja, po przeczytaniu pozostałych wypowiedzi;)

Napisano

dziękuję Inez :bukiet:

Na przełomie barana i byka rzeczywiscie juz moge poważnie zwątpić

• 3 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja:

nie przyjechał.

Ale sytuacja, tydzień-półtora po postawieniu kart zmieniła sie. Przestało mi zależeć. Jemu chyba też. Jakos rozmyła sie ta relacja i nie mamy kontaktu. Nie obchodzi mnie to nawet, ani mnie on grzeje teraz, ani ziębi. Dobrze to pokazała 4 kielichów. Zajęłam się swoimi sprawami. NIe wiem jak maja sie do tej sytuacji pozostałe karty: 3 buław, 3 monet. Dla mnie są one rozwojowe, a tu totalnie zerwany kontakt :hmmm: Chyba, ze kary pokazały inny kierunek, ale nie o to przecież pytałam. Ja bez zalu zajęłam się swoimi sprawami, pojawił sie nowy Pan....