Spes Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Na pytanie czy napisać do pana X wyszedł mi Król Buław. Czyli mam napisać. i próbować. rada z tej karty to: Działaj zdecydowanie, dąż do celu konsekwentnie i śmiało. z góry bardzo dziękuję za pomoc Cytuj
Gość Euterpe Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 królowie i królowe kojarzą mi się z osobami, do których ktoś chodzi i prosi, nie na odwrót. Na tej karcie osoba siedzi i ewentualnie myśli, tylko tyle. Ja bym poczekała. Tak po jednej karcie to trochę ciężko... nie lepiej zapytać: - to się wydarzy jak napiszę x3 - to się wydarzy jak nie napiszę x3 wtedy masz jaśniej i sama wybierasz wariant, którym chcesz podążyć Jaką masz talię? Co na Twojej karcie robi król kijów? Cytuj
broncea Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 A moje zdanie jest jednak inne. Do króla może ktoś chodzi prosi, a nie na odwrót, ale dla mnie król to oznaka pozbycia się leku, pewność siebie, twórczość, dominacja. Król może być w tej sytuacji oznaką przyzwolenia, siły i odwagi. Król podjemuje decyzję i nie obawia się jej wdrożyć w życie. Nie jest stateczny i nie chowa się ze swoimi zamiarami. Ale pomijając tarot to zawsze jednak lepiej napisać i ponieść konsekwencje niż nie napisać i żałować lub czaić się w nieskończoność Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Lutego 2014 Napisano 7 Lutego 2014 Wg mnie karta wskazuje na wykazanie się działaniem i odwagą, więc napisać ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi